Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγος Αργυράκης Κωνσταντίνος τη γνώμη σας...

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και μου πρότειναν τον Αργυράκη Κωνσταντίνο στο Μαρούσι. Θα ήθελα τις απόψεις σας αν κάποια κοπέλα τον έχει γιατρό ή γνωρίζει κάτι. Αν δεν κάνω λάθος συνεργάζεται με το ιασώ.

Σας ευχαριστώ!

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.Ειναι ο γιατρος μου εδω κ πολλα χρονια.Σε ο,τι εχω περασει,και εχω περασει πολλα στα γυναικολογικα-μαιευτικα, πιστεψε με ηταν παντα διπλα μου οχι μονο ως επιστημονας αλλα και ως ανθρωπος.Δεν ξερω αν εχεις κανει ηδη την επιλογη σου,γιατι εχουν περασει πολλες μερες απο την αναρτηση σου αλλα αν οχι θα σου ελεγα να πας στο συγκεκριμενο γιατρο κ κρινεις επειτα απο μονη σου.

Γεια σας και από εμένα! Καταρχήν Κέλλυ να σου ευχηθώ να έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη και όταν έρθει η ώρα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι!

Ο κύριος Αργυράκης είναι γιατρός μου εδώ και κάποια χρόνια, ώσπου το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν αυτός που έφερε και το κοριτσάκι μου στον κόσμο! Ο,τι κ να σου πω θα είναι λίγο! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα! Ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό. Είναι υπέροχος άνθρωπος και γνωρίζει-αγαπά πάρα πολύ τη δουλειά του. Αν τον έχεις ήδη επισκεφτεί, θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ! Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες πες μου!

Με το καλό!

Καλησπέρα και από μένα, ο κος Αργυράκης είναι ο γυναικολόγος μου αρκετά χρόνια, με έχει βοηθήσει σε σοβαρό γυναικολογικό μου πρόβλημα αλλά κυρίως στο να φέρω στο κόσμο τα 2 αγγελούδια μου! Είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος (οι εμπειρίες μου μου το επιβεβαίωσαν και με το παραπάνω), γι΄αυτό και στον συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Καλή συνέχεια στη εγκυμοσύνη σου, με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το αγγελούδι σου!!

• 2 years later...

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από την ερώτησή σου θα ήθελα να αφήσω και εγώ το σχόλιό μου για τον κ. Αργυράκη ο οποίος είναι ο γιατρός μου τα τελευταία 5 χρόνια.

Είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές και το κυριότερο, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και να φέρω τελικά στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Διαφημίσεις