Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σημάδια στον αφαλό....

Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσια εχω ενα θεματακι με την κοιλιτσα μου. γύρω από τον αφαλό μου εχω γεμίσει κατι σαν σπασμένες φλεβες και είναι μωβ. Είμαι στον 7ο και μου εμφανίστηκαν στον 4ο. Εχει καμία το ίδιο θεματακι???:rolleyes::rolleyes:

egyip2.png2013.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα έτσι είναι, μην ανησυχείς, και στην 1η μου εγκυμοσύνη το ίδιο και μάλιστα στον 8ο ήταν σαν μελανιά τριγύρω απ' τον αφαλό.

Κι εμένα έτσι είναι, μην ανησυχείς, και στην 1η μου εγκυμοσύνη το ίδιο και μάλιστα στον 8ο ήταν σαν μελανιά τριγύρω απ' τον αφαλό.

Αυτό μετά θα φύγει ή θα μείνει σημάδι? Επειδη δόξα το Θεο δεν έχω κάνει ραγάδες έχω μόνο αυτό καλά θα ήταν να φύγει..

egyip2.png2013.png

Θα φύγει. Και μία μαύρη γραμμή μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται, η "μέλανα γραμμή" αλλά φεύγει.

Ραγάδες ακόμη είναι νωρίς βρε, συνήθως γίνονται στον τελευταίο μήνα - μην πω τελευταίες ημέρες!

Να βάζεις κρεμούλα. Και όσο ανοίγει ο καιρός και προχωρά η εγκυμοσύνη να βάζεις 2 και 3 φορές την ημέρα. Εγώ βάζω σιμιούλσιουμ και δεν είχα κάνει στην πρώτη. Το ίδιο εύχομαι και τώρα.

Απίστευτο..! Το παρατήρησα και εγώ μόλις προχτές αυτό και φοβήθηκα αρκετα μπορω να πω.... Εμένα περιμετρικά του αφαλού έχει κάπως ένα μελανό χρωματάκι..! Ο αφαλός είναι ελάχιστα προς τα έξω και ορισμένες μέρες καθόλου..

Είναι αυτά τα μικροπραγματάκια που θέλουν να σε ανχώσουν έτσι χωρίς λόγο.. και που ακόμα και ο γιατρός τα θεωρεί ίσως υπερβολικά ασήμαντα για να σου τα επισημάνει..

Τουλάχιστόν έχουμε η μια την άλλη εδω μέσα και βγάζουμε τα ανχη μας!!!

Με το καλό κοριτσάκια να κρατήσουμε τα μωρούλια μας αγκαλια!!!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια κι εγώ...γύρω από τον άφαλο μελανιες μπλε σπασμένα αγγεία παντού και μερικές κόκκινες ραγαδες....δεν έβαλα κρέμα σε αυτή την εγκυμοσύνη και την πατησα

Επαθα και υδραμνιο το τελευταίο μήνα και μεγάλωσε η κοιλιά απότομα γι αυτό...

Μέχρι τον όγδοο ημουν μια χαρα

στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα πάθει αυτό...

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Υδράμνιο γιατί; από τι δημιουργείται βρε παιδί μου;

Καταλαβαίνω για την κρεμούλα... δεν προλάβαινες κι εσύ;;; εγώ δεν προλαβαίνω τίποτα με το μωρό - τα'χω παρατήσει όλα επάνω μου, αλλά κρέμα βάζω. Να δούμε τώρα.

• 2 weeks later...

Εχει τωρα περίπου 2 εβδομάδες που εμφάνισα και τη γραμμή στη μέση. Απλά θελω να ρωτήσω προς το παρόν είναι ροζ και φτάνει μέχρι κάτω στο... Ετσι πρεπει να ειναι μεχρι εκεί και να έχει τέτοιο χρώμα η γραμμή?:confused::confused:

egyip2.png2013.png

• 2 months later...

Κορίτσια είναι φυσιολογικό τώρα στον 9ο που έχει φουσκώσει αρκετά προς τα έξω ο αφαλός μου; Πήγα προχθές στο γιατρό μου και ξεχασα να τον ρωτήσω.

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Κορίτσια είναι φυσιολογικό τώρα στον 9ο που έχει φουσκώσει αρκετά προς τα έξω ο αφαλός μου; Πήγα προχθές στο γιατρό μου και ξεχασα να τον ρωτήσω.

Ναι συμβαινει σε πολλες εγκυμονουσες λογω του οτι τεντωνεται το δερμα σε εκεινη την περιοχη με αποτελεσμα να συμπαρασερνει ολα τα εσωτερικα τοιχωματα προς τα εξω μαζι και τον αφαλο.

Εμενα δεν ειχε προλαβει να βγει εξω, να κανει βουναλακι δλδ, μονο εκλεισε ο αφαλος εντελως.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012