Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμός και βερμούδα αδυνατίσματος

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Γέννησα πριν ένα μήνα περίπου το δεύτερο παιδάκι μου και μέσα σε όλα αυτά που απασχολούν το νυσταγμένο και ταλαιπωρημένο μυαλό μου αυτέσ τις μέρες είναι και τα κιλά. Το θέμα είναι πως πέρυσι είχα πάρει μια βερμούδα αδυνατίσματος στην προσπάθεια μου να χάσω μερικά κιλάκια και πριν προλάβω να τη χρησιμοποιήσω και πολύ έμεινα και πάλι έγκυος οπότε την καταχώνιασα για μελλοντική χρήση. Δυστυχώς όμως πέταξα τη συσκευασία και δεν μπορώ να δω αν ενδυκνειται για την περίοδο του θηλασμού, επειδή νομίζω πως έχει κάποια αδυνατιστική κρέμα στην ύφανσή της ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μήπως γνωρίζετε τίποτα σχετικά?

Διαφημίσεις

καλη σου μερα!βρε κοριτσι τωρα που θηλαζεις καλυτερα να μην μπεις σε διαδικασια απωλειας βαρους...ασε να περασει κανα μηνακι-δυμηνακι και μετα!

τρωγε καλα να εχεις γαλα για το μωρακι σου και μην ανχωνεσαι για λιγα κιλα!τα χρειαζεσαι την συγκεκριμενη στιγμη!

αλλα απτην αλλη αν σε ενοχλει τοσο πολυ,μιση ωριτσα που θα κοιμαται το μωρο κανε εναν περιπατο...το θεωρω καλυτερο!αν βεβαια εχεις το κουραγιο!

δεν ξερω τι παιζει με τη συγκεκριμενη βερμουδα αλλα αν εχει καποια επωνυμια πανω μπες και τσεκαρε το στο ιντερνετ!

να σου ζησουν τα παιδακια σου!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Δεν έχεις και άδικο ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη να σκέφτομαι το αδυνάτισμα. Απλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα επανέλθει στο δίμηνο περίπου και τώρα βλέπω τη ζυγαριά να κολλαέι και τα παντελόνια να μην κουμπώνουν και με έπιασε κάτι. Πάντως στο ιντερνετ δε βρήκα και πολλά για τη βερμούδα (είναι αυτή της Garnier) όσον αφορά το θηλασμό εννοώ. Βασικά λεέι ότι η κρέμα περιέχει καφείνη όπότε μάλλον θα είναι απαγορευτική.

Καταλαβαίνω ότι το να νιώθεις έτσι φουσκωμένη είναι κάπως, αλλά τώρα να ταλαιπωρηθείς με τη βερμούδα μέσα στη μέρα και ενώ θυλάζεις έιναι λίγο μανίκι.

σε κανα μηνα ηρθε καλοκαιρακι!(μη σου πω ηδη κανει αισθητη τη παρουσια του)....

θα εχει ξεπεταχτει το μωρο θα παιρνεις το καροτσι και θα βολταρεις...να δεις που θα πανε τα κιλακια.....περιπατο!χα!

παιζει και επειδη το σκεφτεσαι συνεχεια να κολλησε η ζυγαρια!πολυ συχνο φαινομενο!

τρωγε πολλες σουπες,κανουν καλο στο θηλασμο και αποβαλλεις και πολλες τοξινες...και φρουτακια!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Γέννησα πριν ένα μήνα περίπου το δεύτερο παιδάκι μου και μέσα σε όλα αυτά που απασχολούν το νυσταγμένο και ταλαιπωρημένο μυαλό μου αυτέσ τις μέρες είναι και τα κιλά. Το θέμα είναι πως πέρυσι είχα πάρει μια βερμούδα αδυνατίσματος στην προσπάθεια μου να χάσω μερικά κιλάκια και πριν προλάβω να τη χρησιμοποιήσω και πολύ έμεινα και πάλι έγκυος οπότε την καταχώνιασα για μελλοντική χρήση. Δυστυχώς όμως πέταξα τη συσκευασία και δεν μπορώ να δω αν ενδυκνειται για την περίοδο του θηλασμού, επειδή νομίζω πως έχει κάποια αδυνατιστική κρέμα στην ύφανσή της ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μήπως γνωρίζετε τίποτα σχετικά?

Μια γυναίκα που θηλαζει μπορει να κάνει σχεδον τα πάντα.

Σε γενικές γραμμές δεν αποτελούν αντενδειξη για το θηλασμο τα καλλυντικά κι αδυνατιστικα προϊόντα σώματος.

Η καφεΐνη που περιέχει η κρέμα δεν έχει σχέση με την καφεΐνη που θα καταναλωνες απο το στόμα. Αλλα ετσι κι αλλιώς ούτε η καφεΐνη (σε λογικές ποσότητες) ειναι αντενδειξη στο θηλασμο. Φυσικά εκτός αν πειράζει το μωρό η κατανάλωση καφέδων απο εσένα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια. Συγνώμη που χαθηκα η γαϊδούρα. Λίγο το τρέξιμο με δύο παιδιά, λίγο το σπίτι, (λίγο τα λόγια του παπά) δεν προλαβαίνω ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω. Πάντως το σκέφτηκα και αποφάσισα να τη φοράω που και που από λίγη ώρα, έτσι να βοηθήσει και στην κυταρίτιδα. Παρεπιπτόντως δεν έχω ιδέα αν κάνει και δουλειά.

• 1 month later...

fanidim την δοκίμασες την βερμούδα ? σκέφτομαι να την πάρω και εγώ.. είδες κάποια βελτίωση στην κυτταρίτιδα ? εμένα το μωρό μου είναι 8 μηνών και τώρα θυμήθηκα να φροντίσω λίγο το σώμα μου..