Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την γνωμη σας επειγοντως

Recommended Posts

καλησπερα εχω ενα προβλημα και θα θελα να μου πειτε σας παρακαλω την γνωμη σας. Η γυναικα μου αναγκαστηκε να μενει (πεθερικα μου)στο παππου και στη γιαγια λιγο πιο διπλα απο το δικο μας σπιτι για βοηθεια λογω εγκυμοσυνης και πρωτου παιδιου 11 μηνων το οποιο δεν μπορουσε να σηκωνει. Εκατσε 2 μηνες μεχρι που γεννησε και μετα απο 5 μερες ηρθε και ο αλλος σπιτι. Ερχεται και βοηθαει για 3 ωρες η γιαγια και ο παππους οχι τοσο πολυ λογω θηλασμου. Αρχισαν καποια σχολια και καποιες αναφορες οπως ποτε θα ξαναρθεις πισω,εριξες μαυρη πετρα, ελα διπλα να κοιμασαι. Η γιαγια προχτες επεμενε να παρουν το παιδι σπιτι τους για λιγες ωρες. Πρεπει να επεμενε 2 ωρες μεχρι να την καταφερει με δικαιολογιες του τυπου και εκει ειναι σπιτι του,ελα πινει ο παππους καφε εκει τωρα και δεν μπορει να ρθει, εδω δεν νιωθω σπιτι μου καλα κ.α. Τελικα δεν πηγε.

πρεπει να σας πω οτι ο παππους περνει το παιδι και το παει στην κρεβατοκαμαρα τους μονοι τους. και θελει να κοιμουνται και μαζι, κατι που δεν εχουμε αφησει ποτε. Του εχουν μαθει και κατι αλλα οπως να καβαλαει τα ποδια και τους εχουμε πει οτι δεν μας αρεσουν και συνεχιζουν.

Τα πεθερικα μου τα λατρευω μας εχουν βοηθησει αλλα η γυναικα μου συμφωνει σε ολα αυτα και διαφορα αλλα που γινονται. Της εχω πει οτι εμενα δεν με υπολογιζουν τοσο πολυ. Με βλεπουν σαν καποιο που εκανα το εγγονι τους. Αυτος ηταν ο ρολος μου? Για τις διακοπες του παιδιου λενε οτι θα παμε στο νησι τους και θα κανουμε μπανια χωρις να μας εχουν ρωτησει ποτε και χωρις να εχουν σκεφτει αν θα παμε στο νησι το δικο μου. ειμαι και εγω απο νησι. Να γιατι λεω δεν υπολογιζουν εμενα.

Μην με χαρακτηρισετε εχθρικο σε ολο αυτο. Σας ειπα τους εκτιμαω και τους συμπαθησα απο την πρωτη στιγμη και συνεχιζω ξεχνωντας ολα αυτα. Το παιδι το βαφτισα μετο ονομα του πεθερου μου ως πρωτο του εγγονι και σεβασμο και αγαπη προς την γυναικα μου.

Διαφημίσεις

καλησπερα!πρωτων μην φρικαρεις γιατι αφου και η γυναικα σου δεν κανει απ'ευθειας οτι της πουνε,σημαινει πως μαλλον κανει υπομονη γιατι χρειαζεται τη βοηθεια τους!!!ο παραλογισμος τους δεν προκειται να σταματησει!

πες στη γυναικα σου πως νιωθεις,οτι ξαφνικα εγινες παρησακτος σπιτι σου,οτι κανεις δεν σε υπολογιζει,οτι καταλαβαινεις οτι και αυτοι θελουν να βοηθησουν και η ιδια το χρειαζεται,αλλα πρεπει να τους βαλει καποια ορια.δεν γινεται να αποφασιζουν για σας πριν καν συζητησετε μεταξι σας(π.χ. για τις διακοπες)και οτι τα παιδια σας σας ανηκουν...δεν ειναι του παππου και της γιαγιας!επισης η ιδια επελεξε να κανει οικογενεια και δεν μπορουν τωρα στα ξεκουδουνα να την διεκδικουνε οι γονεις της πισω.....οσο τους αφηνει λασκους τοσα περισσοτερα θα διεκδικουν!προσφερε της εσυ βοηθεια πρωτα ετσι ωστε να μην την αναζηταει στους γονεις της,οσο και οτι μπορεις,και σταδιακα αυτα θα ελαττωθουνε!

και εγω που νομιζα οτι αυτα τα κανουν στις νυφες τα πεθερικα.....τελικα τα κανουνε και στους γαμπρους!!!υπομονη!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

καλησπερα!πρωτων μην φρικαρεις γιατι αφου και η γυναικα σου δεν κανει απ'ευθειας οτι της πουνε,σημαινει πως μαλλον κανει υπομονη γιατι χρειαζεται τη βοηθεια τους!!!ο παραλογισμος τους δεν προκειται να σταματησει!

πες στη γυναικα σου πως νιωθεις,οτι ξαφνικα εγινες παρησακτος σπιτι σου,οτι κανεις δεν σε υπολογιζει,οτι καταλαβαινεις οτι και αυτοι θελουν να βοηθησουν και η ιδια το χρειαζεται,αλλα πρεπει να τους βαλει καποια ορια.δεν γινεται να αποφασιζουν για σας πριν καν συζητησετε μεταξι σας(π.χ. για τις διακοπες)και οτι τα παιδια σας σας ανηκουν...δεν ειναι του παππου και της γιαγιας!επισης η ιδια επελεξε να κανει οικογενεια και δεν μπορουν τωρα στα ξεκουδουνα να την διεκδικουνε οι γονεις της πισω.....οσο τους αφηνει λασκους τοσα περισσοτερα θα διεκδικουν!προσφερε της εσυ βοηθεια πρωτα ετσι ωστε να μην την αναζηταει στους γονεις της,οσο και οτι μπορεις,και σταδιακα αυτα θα ελαττωθουνε!

και εγω που νομιζα οτι αυτα τα κανουν στις νυφες τα πεθερικα.....τελικα τα κανουνε και στους γαμπρους!!!υπομονη!

Καλησπερα σε ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. Η γυναικα μου το εχει καταλαβει οτι με θεωρουν τον τελευταιο μεσα στην οικογενεια και στενοχωριεται παρα πολυ. Εχουμε σκεφτει πολλες φορες να τους τα πουμε ολα αυτα να μην υποκρινομαστε, αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη. Παραξενους θα μας πουνε, περιεργους και δεν θα μας απαντησουν καν σε ολα αυτα και θα αναφερθει σε ολο το σοι. Αυτα στα λεω διοτι εχουν γινει κατα διαστηματα με μικρα περιστατικα.

Την γυναικα μου την βοηθαω παραπανω απο τις δυναμεις μου. Κοιμαμαι πολλες φορες 5-6 ωρες μονο για να κανω δουλειες,βολτα το παιδι και να τα κραταω. Εχθες με ρωτουσε μεχρι ποτε θα την εχουμε αναγκη την μαμα της κι αν μπορουμε να παμε να μενουμε αλλου.

Το πιο σημαντικκο απο ολα ειναι οτι η γνωμη σου και η αποψη σου δεν μετραει. Αρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα,ουτε να τους αλλαξεις. Θελω κατι δραστικο ωστε να διορθωθει η εκτιμηση η κατασταση. Συγνωμη για την ζαλουρα. Ευχαριστω

Καλησπερα σε ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. Η γυναικα μου το εχει καταλαβει οτι με θεωρουν τον τελευταιο μεσα στην οικογενεια και στενοχωριεται παρα πολυ. Εχουμε σκεφτει πολλες φορες να τους τα πουμε ολα αυτα να μην υποκρινομαστε, αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη. Παραξενους θα μας πουνε, περιεργους και δεν θα μας απαντησουν καν σε ολα αυτα και θα αναφερθει σε ολο το σοι. Αυτα στα λεω διοτι εχουν γινει κατα διαστηματα με μικρα περιστατικα.

Την γυναικα μου την βοηθαω παραπανω απο τις δυναμεις μου. Κοιμαμαι πολλες φορες 5-6 ωρες μονο για να κανω δουλειες,βολτα το παιδι και να τα κραταω. Εχθες με ρωτουσε μεχρι ποτε θα την εχουμε αναγκη την μαμα της κι αν μπορουμε να παμε να μενουμε αλλου.

Το πιο σημαντικκο απο ολα ειναι οτι η γνωμη σου και η αποψη σου δεν μετραει. Αρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα,ουτε να τους αλλαξεις. Θελω κατι δραστικο ωστε να διορθωθει η εκτιμηση η κατασταση. Συγνωμη για την ζαλουρα. Ευχαριστω

καλησπερα!κοιτα απο οτι καταλαβαινω και η γυναικα σου την ιδια γνωμη εχει πανω κατω,απλα δεν θελει να μπει στην διαδικασια να τους αντιμετωπισει,και ισως να εκθεσει κι εσενα(γιατι θα πουν οτι την επηρρεαζεις)!δυστυχως το πρωτο βημα ειναι να τους τα πειτε...αυτο ειναι το πιο σημαντικο για σας αυτη τη στιγμη!μενετε και κοντα......και οπως και να εχει θα επεμβαινουν!!!κοψτε τους τη φορα!

απο την αλλη τι μπορειτε να κανετε?να φυγετε απο τη γειτονια?δυσκολο το κοβω!να μην τους ανοιγετε τη πορτα???δεν ξερω αν μπορειτε!!(εγω θα το εκανα να σου και την αληθεια)

παρτε μια βαθια ανασα και αντιμετωπιστε τους...θα ειναι πολυ πιο ευκολο αφου ειστε συμμαχοι με την γυναικα σου!και τι αν αναφερθει το σοι?αυτο ειναι κλασικο της ελληνικης οικογενειας!δωστε βαση σε αυτα που εχετε αναγκη και ολα τα αλλα θα στρωσουν!πρεπει να χαρειτε την οικογενεια σας και οχι να ταλαιπωρηστε με την ευρητερη "οικογενεια" και τα σοΪα σας!

παντως μπραβο σου που την βοηθας!τελικα οι αντρες ειστε πολυ κουλ!καμια σχεση με τους πατεραδες μας(δεν ξερω για τον δικο σου...ο δικος μου δεν ξερει τι ειναι δουλειες του σπιτιου!!!)

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

• 4 weeks later...
καλησπερα εχω ενα προβλημα και θα θελα να μου πειτε σας παρακαλω την γνωμη σας. Η γυναικα μου αναγκαστηκε να μενει (πεθερικα μου)στο παππου και στη γιαγια λιγο πιο διπλα απο το δικο μας σπιτι για βοηθεια λογω εγκυμοσυνης και πρωτου παιδιου 11 μηνων το οποιο δεν μπορουσε να σηκωνει. Εκατσε 2 μηνες μεχρι που γεννησε και μετα απο 5 μερες ηρθε και ο αλλος σπιτι. Ερχεται και βοηθαει για 3 ωρες η γιαγια και ο παππους οχι τοσο πολυ λογω θηλασμου. Αρχισαν καποια σχολια και καποιες αναφορες οπως ποτε θα ξαναρθεις πισω,εριξες μαυρη πετρα, ελα διπλα να κοιμασαι. Η γιαγια προχτες επεμενε να παρουν το παιδι σπιτι τους για λιγες ωρες. Πρεπει να επεμενε 2 ωρες μεχρι να την καταφερει με δικαιολογιες του τυπου και εκει ειναι σπιτι του,ελα πινει ο παππους καφε εκει τωρα και δεν μπορει να ρθει, εδω δεν νιωθω σπιτι μου καλα κ.α. Τελικα δεν πηγε.

πρεπει να σας πω οτι ο παππους περνει το παιδι και το παει στην κρεβατοκαμαρα τους μονοι τους. και θελει να κοιμουνται και μαζι, κατι που δεν εχουμε αφησει ποτε. Του εχουν μαθει και κατι αλλα οπως να καβαλαει τα ποδια και τους εχουμε πει οτι δεν μας αρεσουν και συνεχιζουν.

Τα πεθερικα μου τα λατρευω μας εχουν βοηθησει αλλα η γυναικα μου συμφωνει σε ολα αυτα και διαφορα αλλα που γινονται. Της εχω πει οτι εμενα δεν με υπολογιζουν τοσο πολυ. Με βλεπουν σαν καποιο που εκανα το εγγονι τους. Αυτος ηταν ο ρολος μου? Για τις διακοπες του παιδιου λενε οτι θα παμε στο νησι τους και θα κανουμε μπανια χωρις να μας εχουν ρωτησει ποτε και χωρις να εχουν σκεφτει αν θα παμε στο νησι το δικο μου. ειμαι και εγω απο νησι. Να γιατι λεω δεν υπολογιζουν εμενα.

Μην με χαρακτηρισετε εχθρικο σε ολο αυτο. Σας ειπα τους εκτιμαω και τους συμπαθησα απο την πρωτη στιγμη και συνεχιζω ξεχνωντας ολα αυτα. Το παιδι το βαφτισα μετο ονομα του πεθερου μου ως πρωτο του εγγονι και σεβασμο και αγαπη προς την γυναικα μου.

Συγγνώμη, τί ακριβώς εννοείς; Ο παππούς κοιμάται με το 11μηνο μόνος του ; :confused::confused::confused:

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• 6 months later...
Συγγνώμη, τί ακριβώς εννοείς; Ο παππούς κοιμάται με το 11μηνο μόνος του ; :confused::confused::confused:

ναι θελει να πηγαινει μαζι του μεσα στην κρεβατοκαμαρα και να ξαπλωνουν μαζι, κατι που το θεωρω τελειως μην πω την λεξη.

Γιατί είναι τόσο κακό να κοιμάται το μωρό μαζί με τον παππού; Ή να σκαρφαλώνει στα πόδια του παππού και της γιαγιάς; Μεθαύριο το μωρό θα τρέχει από μόνο του. Τι θα κάνετε; Θα βάλετε κανόνες σε ποια αγκαλιά μπορεί να πάει και σε ποια όχι;

Γιατί είναι τόσο κακό να κοιμάται το μωρό μαζί με τον παππού; Ή να σκαρφαλώνει στα πόδια του παππού και της γιαγιάς; Μεθαύριο το μωρό θα τρέχει από μόνο του. Τι θα κάνετε; Θα βάλετε κανόνες σε ποια αγκαλιά μπορεί να πάει και σε ποια όχι;

Νομίζω οτι το θέμα δεν ειναι αν ειναι κακό η οχι (προσωπικα το βρισκω ανθιυγιεινο ) αλλα για το αν οι παππούδες σέβονται τις επιθυμίες των γονιών όσο ιδιορρυθμες και αν ειναι.

Δυστυχώς όμως αρκετά μεγάλο ποσοστο παππούδων εξακολουθεί να βλέπει τους γονείς των εγγόνιων τους σαν τα μικρά παιδάκια που ήταν κάποτε και τους θεωρούν ανωριμους να ανατρέψουν τα δικα τους παιδια. Φανταστείτε οτι οταν το δικό μου παιδι ειναι άρρωστο ο πατέρας μου ρωτάει την μανα μου για το τι φάρμακα θα πάρει το παιδι η ποσο πυρετο έχει ενώ εγω είμαι μπροστά στη συζήτηση.Όσο αφορά τους δικούς μου που μένουν κοντά μας και εχω το θάρρος έκανα ενα μεγάλο ξεκαθάρισμα και μπήκαν κάποια όρια. Η μανα μου με λεει ίδιο τροπή και υστερικη αλλα το παιδι μου θα το μεγάλωσω σύμφωνα με αυτο που θεωρώ εγω σωστό και οχι με τα κριτήρια της μάνας μου, της πεθερος μου, της γειτονισσας. Βέβαια την γνώμη τους θελω να μου την λένε σε κάποια θέματα αλλα οταν την ζητάω.

Τώρα όσο αφορά τα πεθερικά που δεν τους βλέπουμε κάθε μέρα το ξεκαθάρισμα το έκανε ο άντρας μου που έχει τα ίδια μυαλά με μένα ευτυχώς. Εγω οταν τους βλέπω ανάλογα με την διάθεση η συμφωνώ στις συμβουλες -διαταγές τους και τελικα κάνω αυτο που θελω η με ευγενικό και απόλυτο τροπο (δάσκαλιστικο τον αποκαλεί η μητερα μου) τους κόβω τον αέρα.

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα έβγαλα και εγω τα απωθημένα μου, και εχω και αλλα μην νομίζεις. Γενικά και εγω και ο άντρας μου μεγαλώσαμε σε δυο οικογένειες όπου ο λόγος των γονιών δεν αμφισβητείται και ήμασταν και οι δυο τα καλά υπάκουα παιδια αλλα τώρα πια πρέπει να καταλάβουν οτι δεν είμαστε πλέον παιδια και αυτο ειναι στο χέρι μας marioz :wink:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Νομίζω οτι το θέμα δεν ειναι αν ειναι κακό η οχι (προσωπικα το βρισκω ανθιυγιεινο ) αλλα για το αν οι παππούδες σέβονται τις επιθυμίες των γονιών όσο ιδιορρυθμες και αν ειναι.

Το μισό θέμα είναι αν οι παππούδες σέβονται τις επιθυμίες των γονιών, το άλλο μισό είναι αν οι επιθυμίες είναι λογικές ή όχι. Σκέφτεστε σε 20-30 χρόνια από τώρα τα παιδιά μας να έχουν δικό τους μωράκι και να μας λένε "μην το πάρεις αγκαλιά", "μην το βάλεις στο κρεβάτι σου", "μην το παίζεις", "μην το αφήνεις να σκαρφαλώνει στα πόδια σου" πλην όμως "έλα να το πάρεις σπίτι σου να μας εξυπηρετήσεις όσο έχουμε ανάγκη"? Δεν θα σας φαινόταν "κάπως" αυτή η συμπεριφορά? Αυτό δεν είναι ιδιορρυθμία, είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν το μωρό ήταν 5 μέρες στους παππούδες, δεν ήταν ανθυγιεινοί οι παππούδες, ενώ τώρα είναι; Ξαφνικά κινδυνεύει η υγεία του 11μηνου από τον παππού; Πώς γίνεται αυτό;

Γνώμη μου είναι αν σκοπεύεις να έχεις τόσες παραξενιές/ιδιορρυθμίες ως προς τους παππούδες, καλύτερα να κόψεις τις πολλές επαφές και να τους αφήνεις να βλέπουν τα παιδιά μόνο στις γιορτές και μόνο στο σαλόνι υπό την εποπτεία σου. Και να μην ζητάς βοήθειες και δευκολύνσεις και να στέλνεις το παιδί σπίτι τους για μέρες όταν σε βολεύει, αλλά μετά να θυμάσαι ότι δεν θέλεις να το παίρνουν σπίτι τους ή να το παίζουν. Έτσι οι παππούδες θα ξέρουν τα όριά τους και δεν θα υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Δηλαδη αν θελω η μητερα μου να με βοηθαει με το να μου φυλαει το παιδι καποιες ωρες ή μερες θα πρεπει να την αφησω να το αναθρεψει συμφωνα με τα δικα της πιστευω? Είναι τοσο δυσκολο να με βοηθησει σεβομενη τις δικες μου επιθυμιες που στο κατω κατω αυτη τις βλεπει σαν ιδιοτροπιες εγω τις βλεπω λογικες.

Τελοσπαντων ο καθενας μας εχει την δικη του προσεγγιση στο θεμα οποτε δεν θα συμφωνησουμε ποτε. Προσωπικα θεωρω οτι οι δικοι μας μας βοηθανε αν θελουν αλλα με τον ορο να σεβονται τον τροπο που επελεξαμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω και γω με την κοπελα που ειπε οτι δεν μπορουμε να στελνουμε το παιδι στους παππουδςε για τοσο μεγαλα διαστηματα και μετα να γκριανιαζουμε για τα παντα. Βεβαια να πω οτι ουτε με τη σταση των παππουδων συμφωνω σε αυτην την περιπτωση που γινονται πολυ επιμονοι και κουραστικοι, ομως στη θεση σας θα κρατουσα αποστασεις μεχρι να γινει κατανοητο οτι θελω να με σεβονται. ας ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, δε με ενδιαφερει...αν τωρα εσας σας ενδιαφερει περισσοτερο τοτε συνεχιστε να ζητατε καθε μερα τη βοηθεια τους..ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζεται να ειναι στο σπιτι η γιαγια οταν ειναι και η μαμα η ο μπαμπας..ουτε γιατι επρεπε να μεινει στους παππουδες για 5 μερες μετα τη γεννηση του μωρου...κατι τετοια περιστατικα δινουν θαρρος σε πολλους παππουδες...

Σαφώς και θα πρέπει οι γονείς μας να σέβονται τις επιθυμίες μας και τον τρόπο που επιλέγουμε να αναθρέψουμε τα δικά μας παιδιά, αλλά κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο με αυτούς. Δηλαδή, δεχόμαστε τη βοήθεια κάποιου που τον εμπιστευόμαστε να είναι με το παιδί μας ή του εμπιστευόμαστε το παιδί μας, άρα πρέπει να κάνουμε κι εμείς λίγο χώρο στις δικές τους επιθυμίες. Οι παππούδες συμβάλουν το ίδιο στην ανατροφή των παιδιών μας έχοντας τον δικό τους ρόλο, που είναι πιο χαλαρός από τον δικό μας. Δικός τους ρόλος είναι να κακομάθουν λίγο τα παιδιά, αφού δεν θα το κάνουμε εμείς που θέτουμε τα όρια. Δικός τους ρόλος είναι να τα κανακεύουν συνέχεια, αφού εμείς τους μαθαίνουμε να είναι ανεξάρτητα σιγά σιγά. Θα τα δώσουν γλυκά ενώ εμείς έχουμε πει όχι, θα τα αφήσουν να κοιμηθούν πιο αργά, ενώ εμείς δεν το επιτρέπουμε για να μη διαταραχθεί το πρόγραμμά τους. Θεωρώ ότι όλα αυτά καλώς συμβαίνουν κι έτσι πρέπει να είναι και για αυτό οι περισσότεροι από εμάς λατρεύαμε να πηγαίνουμε στον παππού και τη γιαγιά. Δεν θα ανεχθώ από τους γονείς-πεθερικά να κάνουν πράγματα που θέτουν το παιδί σε κίνδυνο, όπως να μπει στο αυτοκίνητο χωρίς τη ζώνη ή στο καρεκλάκι του. Εκεί δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, αλλά αν θέλει και το παιδί να κοιμάται με τον παππού....ε, δεν πειράζει. Το να το παίζουν στα πόδια τους, μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό, όπως και το να σκαρφαλώσει και πάνω στο κεφάλι τους (ο δικός μου το έχει κάνει άπειρες φορές αυτό με τους παππούδες του και το καταδιασκεδάζουν κι οι δύο!). Όσο για το ότι δεν σε υπολογίζουν πιστεύω ότι εύκολα διορθώνεται με το να κρατάτε μια σταθερή στάση με τη γυναίκα σου σε όλα τα ζητήματα, ότι τα πάντα τα αποφασίζετε μαζί, αφού τα συζητήσετε. Διακοπές στο νησί...θα το συζητήσουμε και θα δούμε, μέχρι τότε έχουμε καιρό....δεν πάει η γυναίκα σου συχνά σπίτι τους, θα βρούμε χρόνο με τον Marioz(εσένα) και θα κανονίσουμε να έρθουμε μαζί... Σε όλα να έχετε μπροστά τους κοινή γραμμή, πιστεύω και θα το λάβουν το μήνυμα. Δεν πιστεύω ότι μια κατά μέτωπο επίθεση θα διόρθωνε κάτι, αντιθέτως θα ακούγονταν πολλές αλήθειες κι από τις δύο πλευρές που μόνο πόνο μπορούν να προκαλέσουν και αποξένωση σταδιακά. Θα είναι κρίμα.

twmWp2.png