Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΣ-ΘΕΡΜΟΚΙΤΗΔΑ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!!να σας ρωτησω μηπως ξερει καμια....στο ΡΕΑ ξερετε αν καλυπτει τη θερμοκιτηδα ο ΕΟΠΠΥ?εγω προσωπικα εχω ΤΕΒΕ.παντως αυτο που εμαθα για οσες δεν γνωριζουν ειναι οτι μεσω ΕΟΠΠΥ για φυσιολογικη γεννα πληρωνεις συμμετοχη 1017 ευρω....ενω για καισαρικη 1130 ευρω...

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!να σας ρωτησω μηπως ξερει καμια....στο ΡΕΑ ξερετε αν καλυπτει τη θερμοκιτηδα ο ΕΟΠΠΥ?εγω προσωπικα εχω ΤΕΒΕ.παντως αυτο που εμαθα για οσες δεν γνωριζουν ειναι οτι μεσω ΕΟΠΠΥ για φυσιολογικη γεννα πληρωνεις συμμετοχη 1017 ευρω....ενω για καισαρικη 1130 ευρω...

Καλησπερα...!!

Εγω γεννησα τον περασμενο Ιουλιο στο ΡΕΑ με καισαρικη τα διδυμακια μου, τα οποια εμειναν στις θερμοκοιτιδες 32 μερες ο ενας και 38 ο αλλος..

Πληρωσα 900 ευρω το τρικλινο δωματιο ( και άλλα 900 τα εδωσε ο ΕΟΠΥΥ) και ξεχωριστα 1200 τον γιατρο μου κατοπιν συμφωνιας...

Για την παραμονη των μωρων στη θερμοκοιτιδα, καπου 6000 Ευρω ο ενας και 7500 Ευρω ο αλλος, δε πληρωσα απολυτως τιποτα...

Βεβαια ολα στις μερες μας αλλαζουν τοσο γρηγορα, ειδικα οτι αφορα τον ΕΟΠΥΥ, οποτε δε μπορω να σου εγγυηθω οτι ισχυουν ολα αυτα και σημερα...

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου:-P

1DqRp3.png

EFmCp3.png