Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξηροδερμια

lelaki1980

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! να ρωτησω αν εχετε καμια ιδεα -συνταγουλα για κατι που μου εχει σπασει τα νευρα ομως??:mad::mad: εχω φοβερη ξηροδερμια στο κεφαλι (μιλαμε για νιφαδες ) και δεν ξερω τι να κανω..λουζομαι με ενα γνωστο σαμπουαν για την ξηροδερμια (απο το μαρκετ)αλλα τζιφος...θα ηθελα καμια ιδεα για το τι να κανω με αυτο το θεμα αλλα συναμα και οικονομικη γιατι οπως καταλαβαινετε λεφτα γιοκ....:P:p ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Μπορείς να βάλεις στο κεφάλι σου ελαιόλαδο, να κάνεις ένα μασάζ για να πάει παντού, αστο για λίγη ώρα πάνω σου και μετά λούσου!

Αντί για ελαιόλαδο, μπορείς εξίσου να βάλεις το babyoil που κάνουμε μασαζ στα μωράκια!

Aν εχεις πολυ σμιγμα,ξυνεις δηλ το κεφαλι σου και βγαινουν ασπρες νιφαδες,ισως θα πρεπει να πας στον δερματολογο σου να σου δωσει καμια λοσιον (συνηθως δινουν την elocon που περιεχει κορτιζονη) ή ενα πιο ειδικευμενο σαμπουαν!Δεν ειναι τιποτα,αλλα μην το αφησεις και σου δημιουργησει τριχοπτωση!

ευχαριστω βρε κοριτσια.θα παω να βαλω λιγο ελαιολαδο τωρα να δω τι θα γινει αλλιως μετα θα παω σε κανα φαρμακειο να πω να μου δωσουν κατι μπας και γινει κανα θαυμα!!ειναι τοσο αντιαισθητικο να εισαι λουσμενη - χτενισμενη και να εχεις αυτα τα απρα πραγματα στο κεφαλι σου!! αφου γυρναω μπροστα το κεφαλι μου και το τιναζω να φανταστειτε τοσο χαλια!!:(:( !! και καμια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη!! αντε μην τα βαλω ολα μαζι λαδια-λοσιον κτλ να δω τοτε τι θα συμβει....

• 1 month later...
ευχαριστω βρε κοριτσια.θα παω να βαλω λιγο ελαιολαδο τωρα να δω τι θα γινει αλλιως μετα θα παω σε κανα φαρμακειο να πω να μου δωσουν κατι μπας και γινει κανα θαυμα!!ειναι τοσο αντιαισθητικο να εισαι λουσμενη - χτενισμενη και να εχεις αυτα τα απρα πραγματα στο κεφαλι σου!! αφου γυρναω μπροστα το κεφαλι μου και το τιναζω να φανταστειτε τοσο χαλια!!:(:( !! και καμια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη!! αντε μην τα βαλω ολα μαζι λαδια-λοσιον κτλ να δω τοτε τι θα συμβει....

εμενα ο αντρας μου εχει θεμα και καποια στιγμη του εδωσε ο δερματολογος κατι σαμπουαν και λοσιον αλλα δεν του κανανε και πολλα...το ελαιολαδο βοηθαει μαζι με λιγο χυμο λεμονιου..αλλα μην το παρακανεις με το λεμονι...παντως αυτο που του καθεται καλυτερα στο κεφαλι ειναι τα σαμπουαν τα propoline της apivita....αλλιως οπου κατσει αφηνει το σημαδι του...ειδικα στον καναπε!χαχαχα!!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις