Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξωσωματική για πρώην ΤΣΜΕΔΕ

Recommended Posts

Καλημέρα

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα ξέρει να μου πει:

Ειμαι ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ (τωρα πια ΕΟΠΥΥ). Σκεφτομαι να αρχίσω εξωσωματική και δεν ξέρω αν ισχύει και για εμας η διαδικασία με την επιτροπή και λοιπά ή το παλιότερο καθεστώς που παίρνεις τα φάρμακα χωρίς επιτροπή με συμμετοχή 25%

Είναι κάποια σε παρόμοια φάση?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

θα αρχίσω και γω (δεν ξέρω πότε) γιατί τελικά η εγκυμοσύνη μου (με ivf) τελείωσε πριν μερικές μέρες άδοξα... τέσπα.. απ'ότι ξέρω τώρα είμαστε όλοι στον ΕΟΠΠΥ, οπότε, κλείσε ραντεβού για να πάρεις τα ακριβά φάρμακα (γοναδοτροπίνες για πρόκληση ωορηξίας) από τον ΕΟΠΥΥ, δωρεάν και τα υπόλοιπα σου τα γράφει ο γιατρός στο ηλ.συνταγολόγιο και τα παίρνεις με συμμετοχή 25%. Καλή επιτυχία μας..

ΥΓ. Ενημέρωσε αν πάρεις τηλ. πότε θα σου κλείσουν ραντεβού (νομίζω θέλει 2-3 μήνες) για να έχω και γω κάποια ιδέα.. ευχαριστώ

Και γω ΤΣΜΕΔΕ εχω. Τωρα είμαστε όλοι στον εοπυυ άρα ισχύει η διαδικασια του εοπυυ πια. Τα ακριβα φάρμακα θα τα πάρεις απο το φαρμακείο του εοπυυ δωρεάν και τα υπόλοιπα με συμμετοχή 25% απο οποιοδήποτε φαρμακείο. Θα σου πει ο γιατρός σου τη διαδικασία. Πάντως αν το ψάξεις υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ. Καλή επιτυχία!

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"