Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα....δεν το εχω δοκιμασει κοριτσι μου αλλα ειμαι στο ψαξιμο για αλλο γαλα απο αυτο που πινουμε γιατι δεν μπορω αλλο ξενυχτι.....και κοντευω να τρελαθω απο την ανησυχια που εχει η μικρη μου στον υπνο της.....που απο οτι φαινεται δεν ειναιαπο πεινα αλλα απο κατι αλλο......θα δουμε.....εσεις πως τα πατε γενικα????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Εμενα που το μωρο ειναι 7μηνων δεν υπαρχει κατι παρομοιο να δωσω????? μπας και δω καμια βελτιωση????

Κορίτσια εμείς από τον ενάμιση μήνα πίναμε frezylac prodigest. Μετά η παιδίατρος το άλλαξε και έδωσε frezylac ok για το λόγο ότι θα σταματούσε η διανομή του στην Ελλάδα. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένη και το μωρό χορταίνει καλά και κοιμάται. Αυτό όμως που αντιμετωπίζω τις 3 τελευταίες μέρες είναι ότι παρατήρησα βλέννες στα κακάκια του μπέμπη. Μίλησα με την παιδίατρο και αύριο θα κάνουμε καλλιέργεια κοπράνων. Δεν ξέρω αν φταίει το γάλα. Περιμένω να δω τι θα βγάλει η εξέταση.

Διαφημίσεις

Βλενη στα κακακια μπορει να οφειλεται δυστυχως σε γοπ....ειναι ενα απο τα συμπτωματα....χωρις αυτο να σημαινει πως το μωρακι σου εχει γοπ.....αμαν αυτα τα προβληματα με το γαλα και την γοπ....θα τρελαθω.....ουφ!!!!!!

Ευχοναι να μην ειναι τπτ απλα το ανεφερα γιατι ειμαι στο ψαξιμο λογω του οτι η μικρη μου αντιμετωπιζει ορισμενα προβληματακια.....

Ναι οντως...αλλα για τα μωρακια που βγαζουν γουλιτσες οπως η δικια μου.....εαν συμβαινει κατι τετοιο ανασηκωνουμε 30 μοιρες το στρωματακι του μωρου η αν κοιμαται στο καριτσι το εχουμε στην λιγο ψιλη θεση.....το βαζουμε και ρευεται και στη μεση του γευματος οσον αφορα το γαλα και το κοιμηζουμε πλαγια και εν ολιγης εχουμε το νου μας εκει....

Σπανια εβγαζε γουλιες στον υπνο της αλλα γενικα οταν την ταιζω και την σηκωνω να ρευτει, ρευεται και μετα μόυ πεταει γουλιτσες και εδω και μερικες μερες βγαζει οχι μονο το γαλα αλλα και κρεμες και το φαγητο γιαυτο ψιλιαζομαι μηπως κατι υπαρχει απο γοπ....τωρα επειδη γενικα οοοοολα ταμωρακια μεχρι καποια ηλικια περιπου των 6μηνων εχουν εστω και λιγη γοπ επειδη ο σφιγκτηρας του οισοφαγου ακομα δεν εχει κλεισει θα σου ελεγα να το ανασηκωσεις το στρωματακι, μονο καλο θα του κανεις....

Διαφημίσεις

Πρεπει να σηκωθει η ολο το στρωμαη ολοτοκρεββατακι....εγω κατω απο το κρεββατι στα 2 μπροστινα ποδαρακια τοποθετησα απο ενα βιβλιο η μπορεις κατω απο το στρωμα να βαλεις μια πετσετα του μπανιου αφου πρωτα ομως την κανεις ρολο....αλλα καλυτερα βαλε απο ενα βιβλιο στα ποδαρακια...

Να εισαι καλα...αν μπορω να βοηθησω ευχαριστως...

• 4 months later...

Κορίτσια τα φώτα σας!

Η αδερφή μου έχει ένα αγοράκι 8 μηνών. Το γαλατάκι που πίνει είναι το frezylac pure 2 και μέχρι πριν ένα μήνα έπινε το AR επειδή είχε ΓΟΠ. Απο τον 6ο μήνα που έκανε εισαγωγή στις στέρεες παρουσίασε τρομερή δυσκοιλιότητα. Η αδερφή μου δοκίμασε τα πάντα, χαμομήλι στο γάλα, χυμό μήλο, μασάζ, προβιοτικά, υποθετάκι, ομοιοπαθητική, τίποτα. Το παιδί να ουρλιάζει με φριχτούς πόνους, να ενεργείται μια φορά την εβδομάδα, αίμα στα κακά, χάλια μαύρα. :-(

Τελικά όταν άλλαξε το AR της ΓΟΠ στο κανονικό Pure 2, η παιδίατρος πρότεινε σαν τελευταία λύση πριν καταφύγει στο Nujol σιρόπι (παραφινέλαιο) να κάνουν μείξη το Pure, με το Digest Pro που έχει αυτή η εταιρία κατά της δυσκοιλιότητας, και το παιδί βοηθήθηκε άμεσα! Είδαμε το φως μετά απο τόσο τράβηγμα, ξεφούσκωσε η κοιλίτσα του και έκανε κακάκια κάθε μέρα.

Δεν προλάβαμε να χαρούμε και μάθαμε πως το Digest καταργείται, και το άλλαξαν σε Frezylac Ok! Εντάξει λέμε, άλλαξαν απλά το όνομα.

Αμ δε! Το κουτί γράφει απλά και αόριστα οτι μειώνει το κλάμα και την ανησυχία κατα την πέψη (κολικούς δηλαδή ??? :confused: ) και απο ότι φαίνεται δεν έχει σχέση με το Digest, το παιδί ξανάρχισε τα ίδια. :-(

Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και το έκαναν αυτό, αλλά μήπως κάποια κοπέλα γνωρίζει να πει τι γίνεται; Τι συμβαίνει; Είχε βοηθηθεί τόσο το μωράκι, κρίμα πραγματικά...Αλλιώς ή να βρούμε ότι απόθεμα μπορέσουμε ελπίζοντας πως το μωρό χρονίζοντας θα στρώσει, ή παραφινέλαιο, ή να αλλαχτεί το γάλα, τι να πω.

Θα βάλω το θέμα και σε κάποιο θέμα για την δυσκοιλιότητα μήπως και βρεθεί μια λύση απο καμία πιο έμπειρη μαμά. Καλο καλοκαίρι σε όλες, να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

• 3 months later...

Πληροφοριακά τελείως, εμείς τελικά βρήκαμε την λύση με το Frezylac Ok. Μάλλον ήθελε χρόνο να δράσει στο παιδί, αλλά τελικά δούλεψε μόνο αυτή η λύση. 3 μεζούρες μέσα στο γάλα του (στα 210ml 3 μεζούρες οκ και 4 frezylac pure 2) και και πλέον κανένα πρόβλημα.Αν καμία φορά πάει να κάνει πάλι τα ίδια, βάζουμε και 3 μεζούρες μέσα στην κρέμα του.

Θα πρότεινα στις μανούλες που όπως και εμείς δεν βρήκαν γιατρειά με τίποτα άλλο, να σκεφτουν τον παραπάνω συνδιασμό.

• 7 months later...

Καλησπέρα κι από μένα.Η κορούλα μου έχει μπει στον τέταρτο μήνα και μετά από πολλές αλλαγές λόγω κολικων εδώ και τρεις μέρες χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο γάλα.ακόμα δεν έχουμε δει καμία διαφορά συνεχίζει να τινάζεται και να κλαίει ειδικά στον ύπνο,ξέρει καμιά μανούλα πόσες μέρες χρειάζονται για να δούμε αν είναι το κατ

κατάλληλο γάλα?

Διαφημίσεις