Christie Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Κορίτσια ζητω τα φωτα σας... Τι τυρι παιρνετε για σαγανακι, ποιο δηλαδη ειναι ιδανικότερο γιατι δεν εχω ιδεα... Ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 εγώ χρησιμοποιώ ημισκληρα ή και σκληρα τυρια πχ. Κεφαλογραβιέρα , Καπνιστα κιτρινά τυριά, αλλά και Φέτα. Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea mamaka Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 εγώ χρησιμοποιώ ημισκληρα ή και σκληρα τυρια πχ. Κεφαλογραβιέρα , Καπνιστα κιτρινά τυριά, αλλά και Φέτα. Ημουν σίγουρη Αφροδιτάκι ότι θα απαντούσες πρώτη!!!! Αλήθεια με την φέτα πως κάνεις σαγανακι; Μια φορά προσπάθησα, με σκληρή κιόλας, αλέυρι και νερό και απλωσε παντού! Δώσε ενα φιλακι στον Χαραλαμπό σου από εμας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 για τη φετα προτεινω αλευρι μετα αυγο κια μετα φρυγανια!να το δεσει εγω κανω ετσι το σαγανακι με γκουντα κομμενο στο σουπερ στο 10(αν τους πειτε ετσι ξερουν αυτοι) και δεν χυνεται το τυρι αλλα πρωτα δυνατη φωτια το λαδι κ μετα χαμηλωνω για να ψηθει η κρουστα κ να μην χυθει και μεσα ειναι μαλακο πιστευω να πιασει κ στη φετα Quote EΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Nea mamaka (να σε λέω με το ονομά σου ; - το σκέφτεσαι... και μου λές ..χιχιχι) Λοιπόν : Βάζω το λαδάκι (λίγο )στο σαγανάκι - τηγανάκι (σκεύος) και το βάζω στη φωτιά. Περνάω το τυρί από το νερό και ύστερα από αλεύρι. Το τηγανίζω στο καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά. Στο τέλος πασπαλίζω με ρίγανη ή πάπρικα ή πιπέρι και το θυμάρι μου αρέσει! φιλιά και σε εσάς κοριτσάκι μου! Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea mamaka Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Πες με οπως θες. Δεν εχω κολλήματα, δεν χρωστάω πουθενά! Λευκο ποινικό και τα λοιπά!!! Οσο για το σαγανακι κι εγω ετσι προσπαθω αλλά απλώνει. Μήπως θέλει λεπτότερη φέτα; ή περισσότερο αλευρι; Οσο για το πασπάλισμα πολύ καλή η ιδέα σου!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Πες με οπως θες. Δεν εχω κολλήματα, δεν χρωστάω πουθενά!Λευκο ποινικό και τα λοιπά!!! xaxaxaxax γεγονός !!!! Βάσια μου ! έχεις και πολυ ωραίο όνομα ! Οσο για το σαγανακι κι εγω ετσι προσπαθω αλλά απλώνει. Μήπως θέλει λεπτότερη φέτα; ή περισσότερο αλευρι; Οσο για το πασπάλισμα πολύ καλή η ιδέα σου!!!! δοκίμασε το σε καυτό λάδι , λιγοτερη ωρα , οχι σε χαμηλή φωτιά αρκετή ωρα ... μόνο εκει πάει το μυαλό μου ότι μπορεί να συμβαίνει κατι ... Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 Thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρινή Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Εγω καποτε στο τηλεπαιχνιδι "στην κουζινα ολοταχώς" ειχα δει την σεφ Νενα ..δεν θυμαμαι επωνυμο... που την φέτα την αλεύρωνε και μετα την περνούσε παρα πολυ γρηγορα κατω απο βρυση που ετρεχε νερο και την εριχνε στο τηγάνι . Το νερό κανει το λαδι να πιτσιλάει λιγο αλλα θωρακίζει το τυρί και δεν χυνεται . Απο τότε κανω και γω έτσι το σαγανάκι και ειναι εξαιρετικό ! Με πάπρικα ή με κρέμα μπαλσάμικου ή με μελι ...μμμμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 Θα το δοκιμασω κι αυτο Λαμπρινη ... Ο συζυγος ειναι πολυ φαν στο σαγανακι και θα δοκιμάσω όλες τις παραλλαγες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts