Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χτυπηματα στο κεφαλι

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας, ειμαι νεα μανουλα και το μωρακι μου ειναι 1 μηνος.ΜΕχρι στιγμης το μωρο μου μετραει 3 χτυπηματα στο κεφαλακι του :-(.Στο πρωτο φταιω εξολοκληρου εγω γιατι οπως τον κραταγα αγκαλια με το ενα χερι μετεφερα το ipad με το αλλο και κατα λαθος τον χτυπησα με την γωνια του ipad στο κεφαλακι :-(.πηγαμε ΠΑιδων και καταληξαμε το Ιασω γιατι το μωρο παρουσιασε φοβερη υπνηλια την πρωτη μερα....τελοςπαντον εκει ολα καλα....τα επομενα 2 εγιναν γιατι οπως τον κραταγα στον ωμο μου να τον ρεψω κουνησε το κεφαλι του και μου εριξε την μια φορα κουτουλια με το πλαι του κεφαλιου του στην μυτη μου και τωρα παλι τα ιδια στο κεφαλι μου!!!την πρωτη φορα που μου την εριξε στην μυτη την επομενη μερα κοιμοταν ολη μερα και ειχα τρελλαθει!!!δεν πηγα στο νοσοκομειο γιατι με καθυσηχασε ο παιδιατρος αλλα τωρα που εχει ξανασυμβει τρεμω μην τον πιασει παλι υπνηλια!!!εντομεταξυ μου εκανε και στο καπακι εμετο τωρα αν και εμετους μου κανει γενικως συχνα λογω λαιμαργιας...τωρα δε, το κεφαλακι του σε εκεινο το σημειο εχει κοκκινησειν:-( ο παιδιατρος με καθυσηχασε παλι αλλα καθομαι σε αναμενα καρβουνα....νιωθω εντελως αχρηστη και επικινδυνη για την σωματικη ακεραιοτητα του παιδιου και περιμενω να περασουν οι ωρες να βεβαιωθω οτι το παιδι ειναι ενταξει.....ρε κοριτσια εσας σας χτυπαγαν με το κεφαλι τους η με εχει βαλει στοχο ο μιικρος;;;;

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

και τα τρια χτυπηματα επιπολαια μου φαινονται. Δεν πιστευω οτι θα παθει κατι το μωρο απο τετοιου ειδους χτυπηματακια.

Εισαι νεα μανουλα, λογικο να συμβαινουν αυτα.

Γενικα θα σε συμβουλευα οταν εχεις αγκαλια το παιδι να μην κρατας τιποτα αλλο. Τουλαχιστον στην αρχη....μεχρι να μαθεις να ελεγχεις το κεντρο βαρους σου με το μωρο αγκαλια.

Και φυσικα να μην το αφησεις ποτε μονο του σε καποιο σημειο απο το οποιο θα μπορουσε να πεσει (καναπες, τραπεζι, μπανακι, αλαξιερα κλπ)

Τα χτυπηματα που κρινονται πιο σοβαρα ειναι συνηθως αυτα που

1. το παιδι πεφτει απο υψος μεγαλυτερο του υψους του

2. χτυπαει στο πισω μερος του κεφαλιου

3. κανει εμετο η εχει υπνηλια

4. χανει τις αισθησεις του

Αυτα βεβαια σε γενικες γραμμες γιατι ολα τα περιστατικα κρινονται κατα περισταση απο τονπαιδιατρο σου.

Να σου ζησει

καλησπερα κοκκο...μην ανησυχεις και εμενα με χτυπαει στο κεφαλι αλλα μονο οταν την βαζω να ρευτει.ειναι 2,5 μηνων τωρα η δικια μου και μου το εκανε απο νεογεννητο.αυτο γινετε πιστευω επειδη μολις φανε μουδιαζουν και τους ποιανει υπνηλια.τωρα οσο αφορα το δικο σου θεμα που τον χτυπησες εσυ καταλαθος θελει λιγο περισοτερο προσοχη.

To μωρούλι σου είναι πολύ μικρό και αφού λες ότι έχει κοκκινήσει το κεφαλάκι του, εγώ θα έλεγα καλού κακού να πας να το δεί ο παιδίατρος έστω από κοντά, να είσαι περισσότερο εφησυχασμένη.

Κοριτσια γεια σας, ειμαι νεα μανουλα και το μωρακι μου ειναι 1 μηνος.ΜΕχρι στιγμης το μωρο μου μετραει 3 χτυπηματα στο κεφαλακι του :-(.Στο πρωτο φταιω εξολοκληρου εγω γιατι οπως τον κραταγα αγκαλια με το ενα χερι μετεφερα το ipad με το αλλο και κατα λαθος τον χτυπησα με την γωνια του ipad στο κεφαλακι :-(.πηγαμε ΠΑιδων και καταληξαμε το Ιασω γιατι το μωρο παρουσιασε φοβερη υπνηλια την πρωτη μερα....τελοςπαντον εκει ολα καλα....τα επομενα 2 εγιναν γιατι οπως τον κραταγα στον ωμο μου να τον ρεψω κουνησε το κεφαλι του και μου εριξε την μια φορα κουτουλια με το πλαι του κεφαλιου του στην μυτη μου και τωρα παλι τα ιδια στο κεφαλι μου!!!την πρωτη φορα που μου την εριξε στην μυτη την επομενη μερα κοιμοταν ολη μερα και ειχα τρελλαθει!!!δεν πηγα στο νοσοκομειο γιατι με καθυσηχασε ο παιδιατρος αλλα τωρα που εχει ξανασυμβει τρεμω μην τον πιασει παλι υπνηλια!!!εντομεταξυ μου εκανε και στο καπακι εμετο τωρα αν και εμετους μου κανει γενικως συχνα λογω λαιμαργιας...τωρα δε, το κεφαλακι του σε εκεινο το σημειο εχει κοκκινησειν:-( ο παιδιατρος με καθυσηχασε παλι αλλα καθομαι σε αναμενα καρβουνα....νιωθω εντελως αχρηστη και επικινδυνη για την σωματικη ακεραιοτητα του παιδιου και περιμενω να περασουν οι ωρες να βεβαιωθω οτι το παιδι ειναι ενταξει.....ρε κοριτσια εσας σας χτυπαγαν με το κεφαλι τους η με εχει βαλει στοχο ο μιικρος;;;;

γεια σου!! εεεε οχι και αχρηστη...τι ειναι αυτα που λες.στον καθεναν μας μπορει να συμβει αυτο...απλα τα πολυ μωρακια δεν εχουν τα καταλληλα αντανακλαστικα ακομα να κρατησουν ορθιο το κεφαλακι τους ή σταθερο...γιαυτο παντα κραταμε πολυ καλα το κεφαλακι τους για τον λογο οτι κανουνε αποτομες κινησεις! ας πουμε οταν ηταν η δικια μου νεογεννητο την ειχε παρει ο αντρας μου αγκαλια με το ενα χερι λες και κραταει 3χρονο παιδι και εβλεπες οτι το κεφαλακι του πηγαινε μπρος πισω!!του λεω ρε ανθρωπε καρατα το κεφαλακι της δεν ειναι σακι!:-P:-P!! γιαυτο παντα οταν σηκωνουμε το μωρακι μας ειτε απο το κρεβατακι ειτε απο πορτμπεμπε ειτε απο οτιδηποτε παντα πρωτα απο το κεφαλακι και το αλλο χερακι μας στην μεσουλα του!! να χαιρεσαι το μπεμπε σου και να μην αγχωνεσαι με ψιλοπραγματα!! προσοχη θελει...

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!το κεφαλακι το κραταω πολυ καλα αλλα επειδη περναμε πολυ ωρα στον ωμο κοβοντας βολτες για νανουρισμα και για ρεψιμο και εν το μεταξυ επειδη κουναει παρα πολυ το κεφαλι του,λιγο να χαλαρωσει το χερι μου μου την ριχνει την κεφαλια!ΗΡεμησα λιγο γιατι μίησα χθες και με μια φιλη μου που εχει και εκεινη τοσο μωρο και μου ειπε οτι της το κανει και ο δικος της!Η κοκκινίλα απο το κεφαλι σε 10' ειχε φυγει οποτε μαλλον αγχωνομαι υπερβολικα....για και για κακο παντος υιοθετησα αλλο τροπο ρεψιματος καθιστο στα ποδια :D:D

yTiOp3.png

nzfhp3.png