Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμός, δόντια και επούλωση πληγής

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Θηλάζω τον ενός χρονού γιο μου, ο οποίος έχει βγάλει 4 δόντια και αναμένονται κι άλλα... ώρες ώρες ο πόνος στα ούλα τον εκνευρίζει απίστευτα. Πριν 3 ημέρες ενώ θήλαζε με δάγκωσε τόσο πολύ που έγινε πληγή και έτρεξε αίμα. Η πληγή δεν είναι ακριβώς στην κορυφή της ρώγας όπως τις πρώτες μέρες θηλασμού αλλά περιμετρικά. Ο πονός όταν θηλάζει είναι τέτοιος που μου περνάει από τον μυαλό να σταματήσουμε τον θηλασμό, πράγμα που δεν θέλω καθόλου γιατί δεν είναι έτοιμος ακόμα. Θηλάζει αρκετά συχνά ακόμα, 10 φορές το 24ωρο, 5 την ημέρα και 5 το λιγότερο οι μεταμεσονύκτιοι θηλασμοί. Με τόσους θηλασμούς η πληγή δεν προλαβαίνει να επουλωθεί. Δοκίμασα κηραλοιφή, ήταν κάπως καλύτερα αλλά θαύματα δεν έκανε. Από τότε δεν με έχει ξαναδαγκώσει τόσο έντονα, προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι πονάω, να δούμε τι θα κάνει στην συνέχεια...

Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κάνω για την πληγή. Σας έχει τύχει ανάλογη περίπτωση;

Διαφημίσεις

Αουτς!!!το ειχε κανει και το δικο μου το βαμπιρακι πιο μωρο και πονεσα τοσο που ουρλιαξα και τρομαξε και δεν το ξανακανε!!!!:confused::confused:βεβαια δεν ειχα ματωσει

Εχει μια πολυ ωραια αλοιφη η frezyderm.με ειχε βοηθησει..αλλα οπως σου ειπα δεν ειχα αιμα!!

ρωτα τον φαρμακοποιο και δοκιμασε την

A14gp2.png

XEMvp2.png

Βαμπιράκι και το δικό σου; Νομίζω ότι όλα τα μωρά περνάν από αυτή την φάση κάποια στιγμή. Μόλις είδα ότι η frezyderm είναι ελληνική εταιρεία κι εγώ είμαι εξωτερικό. Βέβαια θα υπάρχουν και εδώ ανάλογες αλοιφές. Απλά έχω μια φοβία μήπως η πληγή δεν κλείσει, τόσο πολύ πονάει εδώ και 3 μέρες.

Καλησπέρα και εγώ τα ίδια έχω.Ειναι και εμένα ενός με τέσσερα κοφτερα δόντιακια. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ χρησιμοποιώ την purelan και το ίδιο το γάλα.Καλη συνέχεια

Διαφημίσεις

Βαμπιράκι και το δικό σου; Νομίζω ότι όλα τα μωρά περνάν από αυτή την φάση κάποια στιγμή. Μόλις είδα ότι η frezyderm είναι ελληνική εταιρεία κι εγώ είμαι εξωτερικό. Βέβαια θα υπάρχουν και εδώ ανάλογες αλοιφές. Απλά έχω μια φοβία μήπως η πληγή δεν κλείσει, τόσο πολύ πονάει εδώ και 3 μέρες.

Αντε καλε μια χαρα θα περασει!!ειχα πληγιαστει στην πρωτη μου κορη που με δαγκωνε με τα υολα παρακαλω και παλι εκλεισε η πληγη..περαστικα και να χαιρομαστε τα βαμπιρακια μας!!

A14gp2.png

XEMvp2.png

• 11 months later...

Καλησπερα... επαναφερω το θεμα μπας και βρω καμια αμεση απαντηση. Σημερα το πρωι και χθες το βραδυ το 9 μηνων μωρακι μου, μαλλον με δαγκωσε και στις δυο θηλες. Εχουν κανει πληγες μικρες στις βασεις των ρωγων, οι οποιες πονανε - οχι αφορητα αλλα αρκετα - οταν θηλαζει κυριως.

Τι κανουμε??? Συνεχιζουμε να θηλαζουμε κανονικα? Δεν με ξαναδαγκωσε αλλα βγαζει λιγο αιματακι, πειραζει στο μωρο? Θα κανει κακο στο στηθος??

Καλησπερα... επαναφερω το θεμα μπας και βρω καμια αμεση απαντηση. Σημερα το πρωι και χθες το βραδυ το 9 μηνων μωρακι μου, μαλλον με δαγκωσε και στις δυο θηλες. Εχουν κανει πληγες μικρες στις βασεις των ρωγων, οι οποιες πονανε - οχι αφορητα αλλα αρκετα - οταν θηλαζει κυριως.

Τι κανουμε??? Συνεχιζουμε να θηλαζουμε κανονικα? Δεν με ξαναδαγκωσε αλλα βγαζει λιγο αιματακι, πειραζει στο μωρο? Θα κανει κακο στο στηθος??

Το αίμα δεν πειραζει, θηλαζεις κανονικα.

Δεν το κατάλαβες την ωρα που σε δαγκωνε;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka