Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

crinone gel

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα θεμα.

ειμαι στο δευτερο κυκλο clomiphene citrate, με υπερηχο μου ειπε ο γιατρος πως παρασκευη σαββατο θα εχω ωορρηξια, να ειμαι σε επαφες μεχρι και κυριακη βραδυ και δευτερα πρωι να ξεκινησω το crinone gel για 15 μερες για ενισχυση ενδομητριου.

οπου εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα τι ακριβως ειναι αυτο το τζελ..

και τωρα ο προβληματισμος μου. με τεστ ωορρηξιας ουτε παρασκευη ουτε χθες ειδα πως ειμαι σε ωορρηξια, σημερα το πρωι που εκανα παλι δεν ηταν τοσο εντονο ουτε πολυ αχνο το θετικο αν και φαινοταν.λιγους πονους χαμηλα ειχα παρασκευη βραδυ και χθες ασπρη βλενα απο το βραδυ.αν τελικα δεν ειναι η ωορρηξια μου και σημερα, να το ξεκινησω το τζελ αυριο πρωι?

γιατι με χρηση τζελ κολπικου δεν νομιζω πως επιτρεπονται επαφες..

εχω αγχοθει. αν καμια απο εσας γνωριζει κατι παρακαλω τη βοηθεια σας.

ευχαριστω πολυ πολυ.

...Θέλω κι εγώ το δικό μου ΑΣΤΕΡΙ...

Διαφημίσεις

Zizel, καλημέρα και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!

Το κρινόν είναι προγεστερόνη, αντί να σου δώσει ουτροτζεστάν (δεν ξέρω αν τα ξέρεις αυτά τα χάπια), στοματικά ή κολπικά, σου έδωσε το κρινόν. Κάποιοι γιατροί το προτιμούν γιατί (λένε ότι) έχει καλύτερη απορρόφηση. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε δύο προσπάθειές μου. Είναι σαν κρεμούλα με απλικατέρ μιας χρήσης για κάθε αμπούλα (αν είχε τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσεις ντακταριν κολπική κρέμα για μύκητες, είναι κάπως έτσι). [Σε μια φίλη μου, έγκυο, το είχε δώσει η γιατρός της γιατί έκανε από νωρίς συσπάσεις (και η προγεστερόνη "καλμάρει" τη μήτρα)].

Αυτά για να σου λύσω την απορία για τον κρινόν τζελ (επίσης, ελπίζω να σου τα έχει γράψει ο γιατρός σου, γιατί είναι παν-άκριβα!)

Όσον αφορά τον προβληματισμό μου για την ωορρηξία σου και την έναρξη του κρινόν, καλύτερα να πάρεις τηλ. το γιατρό σου αύριο το πρωί και να τον ρωτήσεις, έτσι κι αλλιώς προλαβαίνεις. Tώρα δεν ξέρω τι είναι πιο αξιόπιστο, τα τεστ ωορρηξίας ή ο υπέρηχος. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις την ωορρηξία σου, εγώ δεν την καταλάβα [έκανα την ίδια διαδικασία με σένα, αλλ' αντι για κλομιφέν έκανα ενέσεις και επιπλέον έκανα και πρεγκνύλ], απλά ακολούθησα την οδηγία του γιατρού μετά τον τελευταίο υπέρηχο για το πότε να είναι οι επαφές.

Κανε του ένα τηλ. αύριο το πρωί, πάντως. Το πολύ πολύ να σου επαναλάβει τις ίδιες οδηγίες ή να σου πει να έχεις άλλη μία επαφή τη Δευτέρα και να ξεκινήσεις κρινόν την Τρίτη ή ακόμα και να πας να δει να δει εάν έγινε η ωορρηξία. Σε κάθε περίπτωση,και εσύ θα αισθανθείς πιο σίγουρη και καλυμμένη θα είσαι.

[Και δεν είναι το θέμα αν επιτρέπονται οι επαφές με το κρινόν! Απλά, συνήθως, τις φορές που χρειάζεται κάποια να πάρει κρινόν είναι τέτοια η περίπτωση (επίκειται εμφύτευση, συσπάσεις μήτρας κλπ) που αποφεύγονται οι επαφές γενικώς!]

Zizel, καλημέρα και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!

Το κρινόν είναι προγεστερόνη, αντί να σου δώσει ουτροτζεστάν (δεν ξέρω αν τα ξέρεις αυτά τα χάπια), στοματικά ή κολπικά, σου έδωσε το κρινόν. Κάποιοι γιατροί το προτιμούν γιατί (λένε ότι) έχει καλύτερη απορρόφηση. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε δύο προσπάθειές μου. Είναι σαν κρεμούλα με απλικατέρ μιας χρήσης για κάθε αμπούλα (αν είχε τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσεις ντακταριν κολπική κρέμα για μύκητες, είναι κάπως έτσι). [Σε μια φίλη μου, έγκυο, το είχε δώσει η γιατρός της γιατί έκανε από νωρίς συσπάσεις (και η προγεστερόνη "καλμάρει" τη μήτρα)].

Αυτά για να σου λύσω την απορία για τον κρινόν τζελ (επίσης, ελπίζω να σου τα έχει γράψει ο γιατρός σου, γιατί είναι παν-άκριβα!)

Όσον αφορά τον προβληματισμό μου για την ωορρηξία σου και την έναρξη του κρινόν, καλύτερα να πάρεις τηλ. το γιατρό σου αύριο το πρωί και να τον ρωτήσεις, έτσι κι αλλιώς προλαβαίνεις. Tώρα δεν ξέρω τι είναι πιο αξιόπιστο, τα τεστ ωορρηξίας ή ο υπέρηχος. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις την ωορρηξία σου, εγώ δεν την καταλάβα [έκανα την ίδια διαδικασία με σένα, αλλ' αντι για κλομιφέν έκανα ενέσεις και επιπλέον έκανα και πρεγκνύλ], απλά ακολούθησα την οδηγία του γιατρού μετά τον τελευταίο υπέρηχο για το πότε να είναι οι επαφές.

Κανε του ένα τηλ. αύριο το πρωί, πάντως. Το πολύ πολύ να σου επαναλάβει τις ίδιες οδηγίες ή να σου πει να έχεις άλλη μία επαφή τη Δευτέρα και να ξεκινήσεις κρινόν την Τρίτη ή ακόμα και να πας να δει να δει εάν έγινε η ωορρηξία. Σε κάθε περίπτωση,και εσύ θα αισθανθείς πιο σίγουρη και καλυμμένη θα είσαι.

[Και δεν είναι το θέμα αν επιτρέπονται οι επαφές με το κρινόν! Απλά, συνήθως, τις φορές που χρειάζεται κάποια να πάρει κρινόν είναι τέτοια η περίπτωση (επίκειται εμφύτευση, συσπάσεις μήτρας κλπ) που αποφεύγονται οι επαφές γενικώς!]

skountoufla τί εννοείς με αυτό το τελευταίο; Ας πούμε δηλαδή ότι έγινε ωορρηξία...εννοείς ότι καλό είναι να μην υπάρχουν επαφές μέχρι τον έρχομο ή όχι της περιόδου, καθώς μπορούν να βλάψουν την εμφύτευση; Ή ισχύει μόνο σε όσες θα χρησιμοποιήσουν αυτό το τζελ;

kgi3p2?r=1359388468

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κοριτσι μου και για τις ευχες σου.

βασικα επιδη και στον προηγουμενο κυκλο πιστευω πως η ωορρηξια μου εγινε πιο μετα απο τη μερα που ειπε ο γιατρος, αφου και η περιοδος ηρθε πιο μετα, φοβαμαι μηπως γινει και τωρα τιποτα τετοιο.

και τον ειδα αρνητικο για τεστ, θα τα διαψευσει.

κανονικα μου ειπε να ξεκινησω αυριο πρωι, δεν θα το ξεκινησω, θα παω απο εκει καλυτερα να του πω τον προβληματισμο μου και βλεπω..

δεν το εγραψα ακομα, 52 ολοκληρα ευρω εμαθα κι εγω. αυριο θα το γραψω ομως σιγουρα.

σε ευχαριστω και παλι, ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα. φιλια

skountoufla τί εννοείς με αυτό το τελευταίο; Ας πούμε δηλαδή ότι έγινε ωορρηξία...εννοείς ότι καλό είναι να μην υπάρχουν επαφές μέχρι τον έρχομο ή όχι της περιόδου, καθώς μπορούν να βλάψουν την εμφύτευση; Ή ισχύει μόνο σε όσες θα χρησιμοποιήσουν αυτό το τζελ;

ο γιατρος παντως δεν μου ανεφερε για επαφες κατα τη χρηση, μου ειπε μονο μεχρι αποψε το βραδυ. κι εγω δεν ρωτησα...

ισως απο τις συσπασεις της μητρας που δημιουργει το τζελ καλο ειναι να μην γινονται, τι να πω...

Διαφημίσεις

Όχι, δεν έχει σχέση με το τζελ, σε σχέση με τη διαδικασία το εννοούσα...

Βάσει της δικής μου εμπειρίας θα σου πω (και τι μου είχαν πει οι διάφοροι γιατροί)!

Τις δύο φορές που έκανα εξωσωματική, ακριβώς επειδή ήταν όλη η διαδικαία τεχνητή, ο γιατρός μου είχε πει να μην έχω επαφές από την εμβρυομεταφορά μέχρι τη χοριακή (έτσι κι αλλιώς ωάρια δεν είχα άλλα μέσα μου και τα έτοιμα έμβρυα είχαν ήδη τοποθετηθεί, δεν θα είχε νόημα η επαφή!).

Την τελευταία φορά που έκανα την πιο απλή διαδικασία (πρόκληση ωορρηξίας+φυσική επαφή), ο γιατρός (άλλος γιατρός) μου είπε απλά ποιες μέρες να έχω τις επίμαχες επαφές. Για μετά δεν μου είπε κάτι, ούτε εγώ ρώτησα (και ούτε έκανα)-από αυτή την προσπάθεια πάντως προέκυψε ...το τικεράκι μου!

Πριν από 3 χρόνια που είχα κάνει 2 σπερματεγχύσεις ο γιατρός (άαααλος γιατρός!) μου είχε πει για 3-4 μέρες να μην έχω επαφές (λόγω του καθετήρα που είχε μπει για τη σπερματέγχυση, μήπως είχε κάνει καμία πληγίτσα και μολυνόταν με την επαφή). Επίσης και αυτές οι επαφές, αν τις είχα, θα ήταν άσχετες με τη γονιμοποίηση των ωαρίων, αφού θα ήταν πολύ μετά τις επίμαχες μέρες...

ΠΑΝΤΩΣ,να πω ότι ειδικά για τις σπερματεγχύσεις, έχω διαβάσει πολλές κοπέλες στο φόρουμ που τους είπε ο γιατρός τους να έχουν ΚΑΙ κανονικές επαφές μετά τη σπερματέγχυση.

κι εγω ετσι πιστευω. πως απο τη στιγμη που γινονατι επαφες κατα την ωορρηξια μετα ειναι περιττες στην ουσια. κι εμενα ο γιατρος τρεις συγκεκριμενες μερες μου ειπε απο μια επαφη.

με το καλο να ερθει το παιδακι σου, καλη εγκυμοσυνη!!!!!

βασικα επιδη και στον προηγουμενο κυκλο πιστευω πως η ωορρηξια μου εγινε πιο μετα απο τη μερα που ειπε ο γιατρος, αφου και η περιοδος ηρθε πιο μετα, φοβαμαι μηπως γινει και τωρα τιποτα τετοιο. και τον ειδα αρνητικο για τεστ, θα τα διαψευσει.

Μπακαλίστικα θα στο πω: το βασικό είναι οι επαφές! Δεν είναι το τζελ! Το τζελ είναι μόνο βοηθητικό και αν...!

Δεν στο λέω για να υποκαταστήσω τον γιατρό σου, εννοείται, αλλά καλύτερα να έχεις επαφές για δυο μέρες παραπάνω και να αρχίσεις το τζελ αργότερα, παρά να σταματήσεις τις επαφές ΓΙΑ ΝΑ βάλεις το τζελ! Από την καθυστέρηση του τζελ δεν θα παθεις και κάτι τρομερό, από το να έχεις επαφές τις λάθος μέρες θα πάθεις!

(Αυτό που λες με την καθυστέρηση της περιόδου σου μπορεί να σημαίνει και ότι η ωορρηξία σου έγινε λίγο αργότερα, αλλά μπορεί να είναι καθαρά μία αναταραχή λόγω της όλης διαδικασίας και των φαρμάκων, δυστυχώς την πληρώνει πολύ ο κύκλος μας...)

Δεν στο λέω για να κάνεις του κεφαλιού σου, απλά σαν ... λαϊκή σοφία-απαύγασμα των εμπειριών μου!

Μπακαλίστικα θα στο πω: το βασικό είναι οι επαφές! Δεν είναι το τζελ! Το τζελ είναι μόνο βοηθητικό και αν...!

Δεν στο λέω για να υποκαταστήσω τον γιατρό σου, εννοείται, αλλά καλύτερα να έχεις επαφές για δυο μέρες παραπάνω και να αρχίσεις το τζελ αργότερα, παρά να σταματήσεις τις επαφές ΓΙΑ ΝΑ βάλεις το τζελ! Από την καθυστέρηση του τζελ δεν θα παθεις και κάτι τρομερό, από το να έχεις επαφές τις λάθος μέρες θα πάθεις!

(Αυτό που λες με την καθυστέρηση της περιόδου σου μπορεί να σημαίνει και ότι η ωορρηξία σου έγινε λίγο αργότερα, αλλά μπορεί να είναι καθαρά μία αναταραχή λόγω της όλης διαδικασίας και των φαρμάκων, δυστυχώς την πληρώνει πολύ ο κύκλος μας...)

Δεν στο λέω για να κάνεις του κεφαλιού σου, απλά σαν ... λαϊκή σοφία-απαύγασμα των εμπειριών μου!

Έχεις δίκιο σκουντούφλα, καλύτερα να έχεις 2 μέρες παραπάνω επαφές για να είσαι σίγουρη παρά το τζελ! Ειδικά αν ο κύκλος δεν είναι σταθερός.

Εγώ πάντως λέω να δοκιμάσω και σήμερα παρόλο που οι οδηγίες του γιατρού ήταν μέχρι χτες! :lol:

kgi3p2?r=1359388468

κι εγω κοριτσια αυτο θα κανω, θα συνεχισω και τα τεστ και τις επαφες και το τζελ μετα.

απλα ο ενδιασμος μου ειναι να του το πω η οχι. πιστευω πως θα αμφισβητησει τα τεστ.. οποτε καλυτερα ας μην πω τιποτα και τον επομενο κυκλο ενεση!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως λέω να δοκιμάσω και σήμερα παρόλο που οι οδηγίες του γιατρού ήταν μέχρι χτες! :lol:

κι εγω κοριτσια αυτο θα κανω, θα συνεχισω και τα τεστ και τις επαφες και το τζελ μετα. απλα ο ενδιασμος μου ειναι να του το πω η οχι. πιστευω πως θα αμφισβητησει τα τεστ.. οποτε καλυτερα ας μην πω τιποτα και τον επομενο κυκλο ενεση!

Ένα έχω να σας πω: ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ :oops:!

zizel, και να το του το πεις δεν χάνεις τίποτα.Τόσο να σου δώσει μία λύση που δεν έχεις σκεφτεί. Αν πάλι επιμείνει, βάλε μπροστά το σχέδιό σου...!

...Και ας μην μιλάμε από τώρα για τον επόμενο κύκλο...;)!!!

Σας εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο!

(δεν θα πω "όχι άγχος", γιατί αυτό δεν παίζει, αλλά αν μπορείτε να έχετε το μυαλό σας απασχολημένο, κατά την διάρκεια της αναμονής και όχι βαρειές και κουραστικές δουλίτσες!)

zizel, και να το του το πεις δεν χάνεις τίποτα.Τόσο να σου δώσει μία λύση που δεν έχεις σκεφτεί. Αν πάλι επιμείνει, βάλε μπροστά το σχέδιό σου...!

(δεν θα πω "όχι άγχος", γιατί αυτό δεν παίζει, αλλά αν μπορείτε να έχετε το μυαλό σας απασχολημένο, κατά την διάρκεια της αναμονής και όχι βαρειές και κουραστικές δουλίτσες!)

ευχαριστουμε πολυ skountoyfla!

να εισαι καλα και οτι καλυτερο ευχομαι!

Να είσαι καλά κορίτσι και με το καλό το μωράκι σου!!! :-D

kgi3p2?r=1359388468

Κορίτσια βοήθεια! Πήγα χθες στο γιατρό να ε δει γιατί είχαν περάσει οι μέρες για την ωορρηξια μου κ δεν είχε γίνει, στον υπέροχο μου είπε πως δυστυχώς δεν έσπασε αλλ ά έγινε κύστη 28 χιλιοστ . Να περιμενω περιοδο μου ειπε κετα προχωραμε.

εγω ομως σημερα δςν ενιωθα κ πολυ καλα κ εκανα τεστ ωορρηξιας, θετικο! Τι γίνεται τώρα;

Κορίτσια βοήθεια! Πήγα χθες στο γιατρό να ε δει γιατί είχαν περάσει οι μέρες για την ωορρηξια μου κ δεν είχε γίνει, στον υπέροχο μου είπε πως δυστυχώς δεν έσπασε αλλ ά έγινε κύστη 28 χιλιοστ . Να περιμενω περιοδο μου ειπε κετα προχωραμε.

εγω ομως σημερα δςν ενιωθα κ πολυ καλα κ εκανα τεστ ωορρηξιας, θετικο! Τι γίνεται τώρα;

Έλα ρε γ@μώτ0! Τι γκαντεμιά!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν όλοι οι γιατροί την πρεγκνυλ....Και ξέρεις ότι θα σπάσει σίγουρα (οπότε no κύστες) και ξέρεις ακριβώς τη μέρα της ωορρηξίας ... Συγνώμη για τον εκνευρισμό μου, έχεις τον πόνο σου έχεις και μένα! Απλά είναι τόσο στάνταρ η πρεγκνυλ! Και όχι μόνο βοηθάει και δεν κάνει κακό, αλλά κάποιοι γιατροί κάνουν και μία επιπλέον πρεγκνυλ κατά την 6η μέρα από τη σπερματέγχυση/επαφή γιατί μπορεί να βοηθήσει στην εμφύτευση...

Τέλος πάντων....

Γιατί να μην έχεις επαφούλες για 2-3 μέρες στο χαλαρό και μετά να περιμένεις (μπας και;)) έρθει περίοδος (ούτε κρινόν ούτε τίποτα, απλά επαφές...)

Οι κύστες τέτοιου τύπου-δεν ξέρω προσωπικά αλλά έχω ακούσει ότι- συνήθως φεύγουν μόνες τους, με το που θα έρθει περίοδος κλπ.

Διαφημίσεις

Έλα ρε γ@μώτ0! Τι γκαντεμιά!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν όλοι οι γιατροί την πρεγκνυλ....Και ξέρεις ότι θα σπάσει σίγουρα (οπότε no κύστες) και ξέρεις ακριβώς τη μέρα της ωορρηξίας ... Συγνώμη για τον εκνευρισμό μου, έχεις τον πόνο σου έχεις και μένα! Απλά είναι τόσο στάνταρ η πρεγκνυλ! Και όχι μόνο βοηθάει και δεν κάνει κακό, αλλά κάποιοι γιατροί κάνουν και μία επιπλέον πρεγκνυλ κατά την 6η μέρα από τη σπερματέγχυση/επαφή γιατί μπορεί να βοηθήσει στην εμφύτευση...

Τέλος πάντων....

Γιατί να μην έχεις επαφούλες για 2-3 μέρες στο χαλαρό και μετά να περιμένεις (μπας και;)) έρθει περίοδος (ούτε κρινόν ούτε τίποτα, απλά επαφές...)

Οι κύστες τέτοιου τύπου-δεν ξέρω προσωπικά αλλά έχω ακούσει ότι- συνήθως φεύγουν μόνες τους, με το που θα έρθει περίοδος κλπ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου!από γκαντεμιααστο κοριτσάκι μη το συζητας! Είμαι τσακωμενη με την τύχη!

βασικά ναι μου είπε πως για την κύστη δεν ανυσηχουμε γιατί με την περίοδο θα φύγει. Για ένεση μου ανέφερε από τον επόμενο κύκλο αλλά καθόλου χάπια, θα είναι η θεραπεία με μορφή ενεσης.

Υπάρχει περίπτωση τελικά να γίνει ωορρηξια? Η να είναιλάθος το τεστ? Πάντως πονακια χαμηλά νιώθω από το πρωί.

Υπάρχει περίπτωση τελικά να γίνει ωορρηξια? Η να είναιλάθος το τεστ? Πάντως πονακια χαμηλά νιώθω από το πρωί.

Αυτό τώρα, ποιος να ξέρει?

Άβυσσος τα γυναικολογικά!

Όλα είναι πιθανά!

Πάρ' το όσο πιο χαλαρά μπορείς, σαν να μην έγινε τίποτα, μην κολλήσεις σ' αυτόν τον κύκλο, πες ότι πήγε χαμένος, κάνε τις επαφούλες σου και έχει στο μυαλό σου τον επόμενο...Όλα παίζουν...

zizel σβήσε κανένα μήνυμα στα εισερχόμενα σου γιατί έχεις γεμίσει και δεν μπορείς να λάβεις άλλα!

Και βουρ στον πατσά, απόψε και αύριο και μεθαύριο μη σου πω!Χαλαρά χωρίς άγχος όπως λέει και η σκουντούφλα! :D

kgi3p2?r=1359388468

zizel σβήσε κανένα μήνυμα στα εισερχόμενα σου γιατί έχεις γεμίσει και δεν μπορείς να λάβεις άλλα!

Και βουρ στον πατσά, απόψε και αύριο και μεθαύριο μη σου πω!Χαλαρά χωρίς άγχος όπως λέει και η σκουντούφλα! :D

Μόλις το είδα κ τα έσβησα!

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου δώσετε κουράγιο Μέτα τα χθεσινα!

Κορίτσια δεν ξέρω πως θα σας φανεί αυτό που θα σας πω αλλά αισθάνομαι ότι έχω υποχρέωση να σας ενημερώσω για τη δική μου εμπειρία με το crinone. Οταν έμεινα έγκυος με εξωσωματική ο γιατρός μου είπε να βαζω ενδοκολπικά το συγκεκριμένο τζελ. Παρόλο που εγω αισθανόμουν περιέργα να βάζω ενδοκολπικά την εν λόγω κρέμα το έπραξα γιατί ήταν οδηγίες του γιατρού μου του οποίου είχα πολλή εμπιστοσύνη.

Η κρέμα αυτή έχει την εξής ιδιότητα. Ενώ η υφή της είναι κρεμώδης όταν την βάζεις την επόμενη μέρα σου αφήνει κάτι σαν υπολείματα τα οποία μοιάζουν με... μυζήθρα να το πω... φέτα τριμένη να το πω... κάτι τέτοιο. Μαλλον όλη η υγρασία της κρέμας απορροφάται από τον οργανισμό και μένει το "στερεό" συστατικό της κρέμας το οποίο αποβάλλεται την άλλη μέρα από τον κόλπο. Μάλιστα στην αρχή που είχα τρομάξει το έψαξα πολύ στο ιντερνετ και ειδα ότι κι άλλες κοπέλες το πάθαιναν αυτό.

Το μεγάλο μου θέμα όμως είναι πως σε κάποια φάση αρχισα να μην βγάζω τα υπολλείματα αυτά για περίπου μια βδομάδα και για κάποιο λόγο το ένστικτο μου μου έλεγε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ετσι επέμενα να παω να με δει ο γιατρός. Το βράδυ κατά τις 8-9 η ώρα πηγαίνω στο γιατρό ο οποίος τα βλέπει όλα φυσιολογικά από τον υπέρηχο και το μωρακι μου να κάνει τούμπες στην κοιλιά μου. Στις 6:30 το πρωί της επόμενης μέρας, με το που σηκώθηκα να παω τουαλέττα, άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε μια αιμορραγία τρελλή! Κι όπως βάζω τις φωνές για να έρθει ο καημένος ο σύζυγος κατατρομαγμένος για να δει τι συμβαίνει, αισθάνομαι κάτι να σφηνώνει στον κόλπο μου. Και φυσικά έβαζα στοιχημα ότι ήταν το μωρό. Παίρνουμε τον γιατρό τηλέφωνο μέσα στα κλάματα και του το λέμε και ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό εφόσον πριν λίγες ώρες με είχε δει και όλα ήταν μια χαρα. Στο μεταξύ εγώ έβγαλα εκείνη την "μπαλίτσα" από τον κόλπο μου και συνειδητοποίησα ότι η υφή της ήταν όπως αυτή που σας είχα περιγραψει πιο πάνω.... κατι σαν φέτα αλλά είχε γίνει κόκκινη από το αίμα.

Πάμε στο γιατρό ξανα άρων-ʼαρων και βλέπουμε ένα μεγάλο αιμάτωμα στη μήτρα αλλά δόξα σοι ο Θεός το μωράκι μου να είναι καλά. Τελικά φαίνεται πως το στερεό στοιχείο του crinone που για μια βδομάδα δεν έβγαινε, είχε κολλήσει πάνω στο ενδομήτριο μου με αποτέλεσμα όταν "βάρυνε" να μου προκάλεσε την αποκόλληση, ευτυχώς όμως και ΠΑΝΤΑ με τη βοήθεια του Θεού, χωρίς ανεπανόρθωτη ζημιά!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά όφειλα να σας το αναφέρω!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Πωωω τί ήταν αυτό που έπαθες βρε Νικουδάκι;;; Σαν από ταινία τρόμου βγαλμένο!!! Ευτυχώς η καλή μας φίλη zizel δεν πρόλαβε να πάρει το τζελ και νομίζω πως μετά από αυτήν την περιγραφή ούτε και θα το πάρει ποτέ!!!

kgi3p2?r=1359388468

καλησπέρα!

ο γιατρός που το συζητήσαμε μου είπε πως το 90% των γυναικών που μένουν έγκυος το χρησιμοποιούν, ότι κάνει καλό στο περιβάλλον της μήτρας.

αλλά είχα διαβάσει και εδώ μέσα διάφορες μαρτυρίες ακριβώς το αντίθετο, τώρα μας το επιβεβαίωσε και η νικουδάκι.

ευτυχώς που όλα πήγαν καλά και δεν είχες κανένα χειρότερο αποτέλεσμα, ευτυχώς!!!!

πάντως κι εγώ ένα σίγουρο, αν μου πει πάλι να το χρησιμόποιησω θα τον βάλω να το αναλύσουμε το όλο θέμα!

Συμφωνούμε ότι η προγεστερόνη βοηθά πολύ στην εγκυμοσύνη. Αλλά υπάρχουν τόσα σκευάσματα! Εγώ αν και εφόσον ο Θεός αποφασίσει να μου στείλει ακόμη ένα μωράκι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να χρησιμοποιήσω ξανά αυτό το τζελ. Σου εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά! Α! και κάτι ακόμα... ποτέ μην αγνοείς το ένστικτό σου!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Πωωω τί ήταν αυτό που έπαθες βρε Νικουδάκι;;; Σαν από ταινία τρόμου βγαλμένο!!! Ευτυχώς η καλή μας φίλη zizel δεν πρόλαβε να πάρει το τζελ και νομίζω πως μετά από αυτήν την περιγραφή ούτε και θα το πάρει ποτέ!!!

Άστα Tristeza... ΑΣΤΑ!!! Αξέχαστες στιγμές!!!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png