Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατάπιε χάντρα...

Recommended Posts

Το τρελόπαιδό μου καταπιε στο σχολείο μία χάντρα, μόλις με πήραν και μου το είπαν... Είπαν οτι μιλάει κανονικά αλλα πρέπει λογικά να την βρω στα κακά του... Τι μπορεί να συμβεί;;

Διαφημίσεις

μπααααα .. το πιθανότερο όντως εκεί να την βρείς... έχω καταπιεί στα παιδικά μου χρόνια ουουουουουυ... μέχρι κλωστές ολόκληρο κουβάρι έβγαζα από τον πισινό μου... μετά συγχωρήσεως :lol::lol::lol::lol:

αχαχαχαχχαχα μου θύμισες μια ιστορία που μου έλεγε η μάνα μου για την αδελφή μου που μασούλαγε στα μουλωχτά το αφρολεξ από το πάρκο της και όταν άνοιξε την πάνα...τα είδε ΟΛΑ:shock:

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

Διαφημίσεις

εμενα εβαλε εξαρτημα playmobil στην μυτη του, ω ναι! και δεν εβγαινε, μπαινουμε στο αυτοκινητο για νοσοκομειο κι εκει την φυσηξε ομολογουμενως με πολυ δυναμη για τελευταια φορα στο χαρτομαντηλο και βγηκε ενα αγκοναρι να! αγκοναρι για μυτη εννοω

περαστικα μας ολοι

περαστικά δε λες τίποτα:?Γιατί γίνονται και χοντρά παρατράγουδα από τέτοιες χαζομαρίτσες:?Το νου μας λοιπόν και τα μάτια μας 40000000000000000

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

Aν δεν τη βρεις σε μια-δυο μέρες (μάλλον θα τη βρεις γιατί και λόγω σχήματος θα πάρει εύκολα το δρόμο της!) μήπως θα έπρεπε να πάτε για μια ακτινογραφία.

it's never too late to start all over again

Το τρελόπαιδό μου καταπιε στο σχολείο μία χάντρα, μόλις με πήραν και μου το είπαν... Είπαν οτι μιλάει κανονικά αλλα πρέπει λογικά να την βρω στα κακά του... Τι μπορεί να συμβεί;;

Το πιο πιθάνο τίποτα..!!Έγω ταιζα την αδερφή μου όταν ήταν μωρό βοτσαλάκια επί μονίμου βάσεως και τα εβρισκε η μαμά μου στη πάνα της!!!:P

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμένα,

πριν απο 1,5 χρόνο περιπου και ενω ο μικρος ηταν με την γιαγια και τον παππου διακοπες καλοκαιρινες, κατάπιε ένα 0,20?!!!

Μιλησα αμέσως με τον παιδίατρο και όπως και μας είπε, λόγω του σχήματος δεν υπάρχει πρόβλημα. Το βρήκαμε στα κακά 3 μέρες μετα...ευτυχως φοράγαμε ακόμα πάνα!!