Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δευτερογενής Υπογονημότητα

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα :P

Σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά τώρα που έφθασα στο χείλος της απελπισίας είπα να με διαβάσετε και εσείς ;)

Λοιπόν... Το 2008 με χάλια σπέρμα και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια έμεινα έγκυος το μωρό μου.

Έτος 2012 και αποφασίζουμε να του χαρίσουμε αδελφάκι. Ένα χρόνο μετά, αφού κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες περάσαμε με άριστα, η κοιλιά μου παραμένει ακόμη ξεφούσκωτη, και η ψυχολογία μου χάλια.

Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις, πήρα για σειρά μηνών ορμόνες και πάλι τίποτα... Το μόνο πρόβλημα λέει ο γιατρός είναι η ακανόνιστη ωορηξία μου, γιαυτό και πήρα ορμόνες... Αν όμως ήταν μόνο αυτό θα πετύγχαιναν οι σπερματεγχύσεις....

Κάναμε σαλπιγγογράφημα, ορμονικές, σπερματοδιάγραμμα, όλα κανονικά.

Δεν θέλω να κάνω μωρό όταν το πρώτο μου μωρό θα ναι 10.... Και αυτή είναι η πίεση πουα σκώ στον εαυτό μου... όΜως... Γιατί... Γιατί να ναι τόσο δύσκολο...

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δυστυχώς για κάποιους είναι πιο δύσκολο από άλλους. Αλλά με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Γι' αυτό δεν πρέπει να είσαι στο χείλος της απελπισίας. Δες πόσες εκατοντάδες κοπέλες τα κατάφεραν με πολύ χειρότερα προβλήματα, και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και σε εσάς.

Αρκεί να έχεις δίπλα σου έναν καλό και ειδικό γιατρό. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι οι γυναικολόγοι να σε κατευθύνουν σωστά.

Κάθε μέρα ο μικρός μου ζητάει αδελφάκι... Και κάθε μήνα είναι αρνητικό...

Έχουμε συζητήσει με τον γιατρό μου για εξωσωματική... Μου λέτε σας παρακαλώ τα στάδια και πως είναι οι ορμόνες σε σχέση με αυτές της σπερματέγχυσης?

Γεια σου!

Να χαιρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο που τόσο επιθυμείς, όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται.

Θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες εδώ,

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=194

απ' όπου θα μπορέσεις και να διαλέξεις τη "φάση" που σε ενδιαφέρει περισσότερο (π.χ. στο "μετά την εμβρυομεταφορά" θα βρεις πληροφορίες πιο προχωρημένης φάσης, αλλά σε τόπικς που ξεκινάνε από τον έλεγχο πριν την προσπάθεια, θα κατατοπιστείς πλήρως, νομίζω)

Εύχομαι τα καλύτερα

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά τώρα που έφθασα στο χείλος της απελπισίας είπα να με διαβάσετε και εσείς ;)

Λοιπόν... Το 2008 με χάλια σπέρμα και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια έμεινα έγκυος το μωρό μου.

Έτος 2012 και αποφασίζουμε να του χαρίσουμε αδελφάκι. Ένα χρόνο μετά, αφού κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες περάσαμε με άριστα, η κοιλιά μου παραμένει ακόμη ξεφούσκωτη, και η ψυχολογία μου χάλια.

Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις, πήρα για σειρά μηνών ορμόνες και πάλι τίποτα... Το μόνο πρόβλημα λέει ο γιατρός είναι η ακανόνιστη ωορηξία μου, γιαυτό και πήρα ορμόνες... Αν όμως ήταν μόνο αυτό θα πετύγχαιναν οι σπερματεγχύσεις....

Δεν θέλω να κάνω μωρό όταν το πρώτο μου μωρό θα ναι 10.... Και αυτή είναι η πίεση πουα σκώ στον εαυτό μου... όΜως... Γιατί... Γιατί να ναι τόσο δύσκολο...

Σας ευχαριστώ

Πόσο σε καταλαβαίνω , δεν ξέρεις...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι:)

Σας ευχαριστώ

Κορίτσι μου το ότι δεν πέτυχαν οι σπερματεγχύσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα.Η σπερματέγχυση είναι μια μέθοδος που δεν έχει και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας,ακρίβως γιατί είμαι μια υποβοηθούμενη μέθοδος φυσιολογικής σύλληψης.Εσύ βέβαια καλά κάνεις και το ψάχνεις,αλλά πρέπει να περιορίσεις ίσως λίγο το άγχος σου και θα έρθει και το μωράκι.Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο,τα λέω για να τα ακούω και εγώ που είμαι στην προσπάθεια.Χαλάρωσε και απόλαυσε όσο μπορείς τις αγκαλίτσες με τον άντρα σου και όλα θα γίνουν.Μην ασκείς τόση πίεση στον εαυτό σου.

Όσαν αφορά στην τελευταία σου ερώτηση,αυτό αναρωτιέμαι και εγώ και απάντηση δεν παίρνω.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Δεν θέλω καμία να νομίζει ότι είμαι αχάριστη επειδή έχω ήδη ένα παιδί και παραπονιέμαι.... Γι αυτό το παιδάκι μου είναι που θέλω να του χαρίσω΄ένα αδελφάκι... Κάθε μέρα με ρωτάει και εγώ σπαράζω... Είναι σαν κάτι να λείπει....

Σκέφτομαι να πω στον γιατρό για εξωσξματική σε φυσικό κύκλο.... Ξέρει καμία αν έχει πιο ψηλά ποσοστά από την σπερματέγχυση?

Εσείς κορίτσια τι θα με συμβουλεύατε να κάνω? Εξωσωματική, σπερματέγχυση ή φυσικό κύκλο?

• 3 months later...

Στην ίδια φάση ήμουν και εγώ, έπιασα το γιο μου με την πρώτη και όταν αποφασίσαμε για το δεύτερο δε γινόταν τίποτα έξι μήνες, άλλαξα πολλούς γιατρους γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετά από γέννα δε μπορώ να συλλάβω. Τελικά, είχα δίκιο, είχα πολύποδα στον τράχηλο που έκλεινε τη μήτρα. Έκανα απόξεση στο Έλενα με ένα τέλειο γιατρό, καλύτερος από τους ιδιώτες το Μάρτιο και τώρα μου επέτρεψε να ξαναπροσπαθήσω, αφού πέρασαν πια 3 μήνες. Ελπίζω να τελειώσει εδώ η περιπέτεια, τι να πώ;;

5o64p3.png

CQZ6p3.png