Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ....

giasof

Recommended Posts

καλησπερα σας για μια ακομα φορα θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει εδω και λιγο καιρο..εχω μια μικρη ταλιπανιτσα που οταν ειναι με αλλους εννουω να την κραταει η μανα μου η γιαγια μου η αδελφη μου ειναι το πιο καλο και ησυχο μωρο του κοσμου δεν κανει ζημιες δεν φωναζει απλα παιζει..

λοιπον θα μου πειτε που ειναι το προβλημα;

το προβλημα ειναι οτι αυτο συμβαινει μονο σε αυτους με εμας γινεται χαμος εννοω οτι οταν ειναι μαζι μας μασ ακουει ολη η γειτονια, καταστρεφει τα παντα πραγματα που δεν τα πειραζει οταν λειπουμε οταν ειμαστε εμεις τα καταστρεφει δεν μας ακουει οχι παντα βεβαια αλλα πρεπει να το πουμε 5 φορες κτλ.

ειναι σαν να μας τημωρει μαλλον δεν ξερω τι .. ενω την αγαπαμε παρα πολυ και τις το δειχνουμε με διαφορους τροπους αυτη εκει τα δικα της

ειδικα σημερα ο αντρας μου επειδη εγω δουλευω πηγε να την αλλαξει και αυτη σηκωθηκε ετσι λερωμενη που ηταν και ετρεχε εγινε πανικος στο σπιτι

και ρωταω μηπως πρεπει να απευθυνθω καπου σε καποιο γιατρο η ειναι η φαση της τωρα...

σας ευχαριστω πολυ καθε γνωμη ειναι δεκτη

N2dVp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω κοριτσακι μου τι μου λες?εχω την μικρη μου που ειναι 2.5 χρονων και οταν ειμαστε μαζι μου βγαζει το λαδι!να σου δωσω πολλα παραδειγματα και οχι ενα! οταν ειναι μονη με την γιαγια της ειναι κυρια...τρωει κανονικα την αλλαζει κανονικα κτλ...οταν εμφανιζομαι εγω τσουππππ της ποπης...παμε στο σουπερ μαρκετ την βαζω στο καροτσι και οτι βαζω μεσα θελει να το πειραζει κτλ....παμε σε μια θεια να την δουμε μαζι με την μαμα μου και φυσικα παλι χαμος αφου οταν την πηγαινει μονη της η μανα μου ειναι ΚΥΡΙΑ.ηθελε ο πατερας της να την παει βολτα με τα ποδια...του λεω προσεχε σε παρακαλω γιατι δεν κραταει το χερι θελει να περπαταει μονη της...γυρναει ο αντρας μου απο την βολτα και μου λεει ουτε που μου το αφησε το χερι...ισα ισα λεει ηθελα να αναψω ενα τσιγαρο στην βολτα και δεν με αφησε γιατι ηθελε να της κραταω το ΧΕΡΙΙΙΙΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ .οπως επισης και στο μαρκετ την εχει παρει μαζι και την βαζει και αυτος στο καροτσακι...παει να ζητησει κατι η μικρη και της λεει ενταξει θα το παρεις αλλα θα το φας μολις παμε σπιτι και να σου η κυρια και λεει ενταξει μπαμπααααα:mad::x:x:x.γενικως με λιγα λογια οπου κανω την εμφανιση μου γινετε πανικος...δεν ειναι παντως οτι δεν μας θελουν τα παιδακια μας!!απλως βρισκουν και τα κανουν πιστευω εγω!!οταν τις βαζω γκαζια παντως ακουει....(λιγο)...τι να πω...μου θυμισες πολυ την δικια μου περιπτωση:lol::lol::lol:ΥΠΟΜΟΝΗ

αρα δεν ειμαι η μονη..πιστευω οτι καταλαβαινεις τι νιωθω..

σε ευχαριστω παντως που μου απαντησες..να δω ποσο υπομονη θα κανουμε για τα ταλιμπανακια μας...

N2dVp2.png

Μήπως της λείπετε και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας; Όσο και να ασχολείσαι μαζί της αν της λείπετε θα κάνει τα πάντα για να είσαι πάνω από το κεφάλι της και να μην την ξαναφήσεις. Η δικιά μου πχ. από 8 μηνών μέχρι 14 μηνών κάθε φορά που πήγαινα να την πάρω από την γιαγιά έσκαγε στο κλάμα λες κι ερχόταν κανας εγκληματίας να την πάρει! Τώρα είναι 2 χρονών και το έχει κόψει από 15 μηνών αυτό (όταν σταμάτησα τη δουλειά για να γεννήσω).

Επίσης αυτό που περιγράφεις το κάνει στον πατέρα της. Όταν είναι ο άντρας μου στο σπίτι χαλάει τον κόσμο ενώ όταν είμαστε οι 3 μας (εγώ αυτή και το μωρό) είναι πολύ υπάκουη και με βοηθάει και με το μωρό. Έφτασα στο σημείο να πω στον άντρα μου όταν έχει δουλειά το ΣΚ να πηγαίνει στο γραφείο να την κάνει και να μην κλείνεται στην κουζίνα με το laptop γιατί στο σαλόνι γίνεται η απόβαση της Νορμανδίας. Υπομονή!!

Διαφημίσεις

και ρωταω μηπως πρεπει να απευθυνθω καπου σε καποιο γιατρο η ειναι η φαση της τωρα...

σας ευχαριστω πολυ καθε γνωμη ειναι δεκτη

Δεν είναι κακό να μιλήσεις με κάποιον, όχι βέβαια για το παιδί, αλλά για τη δική σας συμπεριφορά που πυροδοτεί ή που δεν μπορεί να οριοθετήσει αυτή την αντίδραση. Εγώ το έκανα αυτό, όταν ο γιος μου ήταν δύο ετών. Είχε βγάλει μία επιθετικότητα και μία αντίδραση με εμάς, εγώ οι άλλοι μας διαβεβαίωναν ότι μαζί τους είναι ΟΚ.

Πήγαμε σε μία ψυχολόγο και μας εξήγησε πώς αισθανόταν το παιδί, τι χρειαζόταν από εμάς, τεχνικές για να του δείχνουμε την αγάπη μας κλπ κλπ. Δύο φορές πήγαμε. Τη μία μας είπε τα γενικά, μετά το παρατηρήσαμε για δύο εβδομάδες και ξαναπήγαμε για ειδικότερες συμβουλές.

Το παιδί έμεινε πάντα ένα ζωηρό παιδί. Όμως με βοήθησε να το καταλάβω καλύτερα και να το αντιμετωπίζω πιο σωστά. Ακόμα ακολουθώ κάποιες τεχνικές πχ. της αγκαλιάς (εκεί που κάνει τη ζημιά, αντί να το μαλώσεις, γονατίζεις και το αγκαλιάζεις σφιχτά).

καλημερα σας

Maiden1 εχω σκεφτει και εγω οτι τις λειπω γιατι σπο την ωρα που ξεκινησα δουλεια εχουμε αυτα τα προβληματα.οσο δεν δουλευα δεν υπηρχε προβλημα ουτε ηταν τοσο κολλημενη πανω μου ενω τωρα που με βλεπει λιγοτερο ειναι αυτοκολλητη απο την ωρα που μπαινω στο σπιτι..

Βερενίκη θα ηθελα να μου δωσεις το τηλ του γιατρου που πηγαινατε εαν μπορεις με πμ..

N2dVp2.png