Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Recommended Posts

Αγαπητοί Φιλοι σας Χαιρετώ με λένε Γιώργο και ειμαι μπαμπάς του Ορέστη (7.5 ετών ) του Άγγελου (5 ετών) και της Κατερίνας (20 Μηνών).

Το πρόβλημα προέκειψε με τον νέο νόμο για την υποχρεωτική παρακολούθηση του νηπιαγωγείου μόνο απο εγγκεριμένα σχολεία.

Επειδή στα Δημόσια Νηπιαγωγεία (ολοήμερα) πρέπει να πηγαίνουμε το παιδί στις 8 και να το παίρνουμε 3.45 πράγμα πολυ δύσκολο και τώρα στα ιδιωτικά που έχουν παρει την άδεια δεν υπάρχουν θέσεις η τα δίδακτρα ειναι απλησίαστα (5.500+). (ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ).

Εχω βρεθέι σε δύσκολη θέση

Πώς λύσατε εσείς το πρόβλημα ή γνωρίζετε εαν θα δώσουν παράταση στους παιδικούς σταθμούς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

αγαπητέ φιλε, συναδελφε γονέα

δεν ξέρω αν τελικά λύθηκε το πρόβλημά σου, εγώ τώρα το διάβασα. η αλήθεια είναι ότι στα δημόσια νηπιαγωγεία... υπαρχει σειρά προτεραιότητας.

υπάρχουν ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, οχι σχολεία ιδιωτικά, που έχουν πάρει άδεια και λειτουργούν ως νηπιαγωγεία. αυτή είναι μια πιο φτηνή λύση από τα ιδιωτικά σχολεία. κοίταξες εκεί; έτσι κανένα νηπιαγωγάκι δεν χάνεται.

όπως έχουμε ξαναπεί... δεν υπήρχε υποδομή στα δημόσια νηπιαγωγεία για να γίνουν υποχρεωτικά κι έτσι πολλοί γονείς κατέφηγαν σε ιδιωτικά σχολεία ή ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. οι οποίοι πήραν άδεια για να λειτουργούν σαν αναγνωρισμένα νηπιαγωγεία.

age.png

δεν θα δοθεί παράταση, φέτος όποιος πήρε άδεια πήρε,

ακόμα όμως ξέρω ότι πολλοί παιδικοί σταθμοί κάνουν αλλαγές στους χώρους τους για να αλλάξουν τα τετραγωνικά, έτσι ώστε να ταιριάξουν οι απαιτήσεις και να πάρουν την άδεια εν μέσω σχολικής χρονιάς.

το ότι όμως ένα νηπιαγωγείο δεν εχει άδεια ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει άδεια μέσα στους επόμενους μήνες, ΕΑΝ οι προυποθεσεις που απαιτούνται μπορουν να δημιουργηθούν. (αφορούν δηλαδή την αποκλιση σε τετραγωνικά ή κάτι τέτοιο).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.