Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λίγο αίμα!!! SOS!!

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα που πήγα τουαλέτα είδα λίγο αίμα. Ήταν πολύ λίγο αλλά ήταν ρόζ. Τι γίνεται; Έχω πανικοβληθεί! Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποια! Δεν είναι και το αγόρι μου εδω δουλεύει και τον παίρνω τηλ αλλά δεν το ακούει! Σας παρακαλώ ας απαντήσεις κάποια!!! Να πάω στο νοσοκομείο;;;

C46wp2.png

js9ip2.png

Διαφημίσεις

Τι να κάνω κορίτσια;; :( Ο φίλος μου ακόμα δεν το σηκώνει αποκλείεται να το ακούει είναι και Σάββατο και σίγουρα θα γυρίσει πρωί, μόνο αν πάει να με πάρει τηλ θα δει τις κλησεις. Άλλο αίμα δεν είδα ξαναπήγα τουαλέτα αλλά φοβάμαι πολύ! Αν το δει κάποια ας απαντήσει!

C46wp2.png

js9ip2.png

Διαφημίσεις

Πάρε τον γιατρο σου αυτοί δεν έχουν μερες κ ωρες,κοιτά να ήρεμησεις ολα καλα θα πανε.συμβαινει συχνά αυτο,το έπαθα στην πρώτη εγκυμοσύνη είδα λιγο ροζ αίμα ,είχα κρατηθεί ομως αρκετη ωρα και δεν έπρεπε,μετα δεν είχα ξανα πρόβλημα.θα πας για εναν υΠερηχο να δεις τι γινεται.

Καλημέρα! Τελικά πήρα το γιατρό τηλέφωνο στο κιν εκείνη την ώρα :Ρ Με καθησύχασε πάρα πολύ αλλά τη Δευτέρα θα πάω να δω τι γίνεται. Τους ξεσήκωσα όλους χτες βράδυ :oops:

C46wp2.png

js9ip2.png

Καλημέρα! Τελικά πήρα το γιατρό τηλέφωνο στο κιν εκείνη την ώρα :Ρ Με καθησύχασε πάρα πολύ αλλά τη Δευτέρα θα πάω να δω τι γίνεται. Τους ξεσήκωσα όλους χτες βράδυ :oops:

Κοπελα μου,οσο μπορεις απασχολησε με κατι το μυαλο σου μεχρο να ερθει η στιγμη που θα πας στο γιατρο!Αφου σε καθησυχασε,σημαινει πως δεν ειναι κατι σοβαρο!Εσυ ομως ξεκουρασου!Μην κανεις δουλειες στο σπιτι και οχι ορθοστασια!Απολαυσε την ημερα στον καναπε!Ετσι?Ολα θα πανε καλα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Κοπελα μου,οσο μπορεις απασχολησε με κατι το μυαλο σου μεχρο να ερθει η στιγμη που θα πας στο γιατρο!Αφου σε καθησυχασε,σημαινει πως δεν ειναι κατι σοβαρο!Εσυ ομως ξεκουρασου!Μην κανεις δουλειες στο σπιτι και οχι ορθοστασια!Απολαυσε την ημερα στον καναπε!Ετσι?Ολα θα πανε καλα!

Μακάρι! Εγω αγχωθεί πάρα πολύ! Προσπαθώ να ξεχαστω όμως... :( Ε θα τη βγάλω στον καναπέ με καμια ταινιούλα κ'έτσι. Η αλήθεια είναι οτι κουράστηκα αρκετά Παρασκευή και Σάββατο. Παρασκευή ήμουν όλη μέρα στη σχολή γιατί έγραφα και μετά έτρεχα και για διάφορα οπότε σήμερα θα καθήσω ήσυχα.

C46wp2.png

js9ip2.png

Διαφημίσεις

Αυτο συμβαινει αρκετα συχνα σ αυτες τις βδομαδες τις πρωτες με ροζ αιματακι. Ξερω πολλες κοπελες που το παθανε μεσα σ αυτες κι εγω. Συνηθως γινεται στην πρωτη εγκυμοσηνη και δεν ειναι απο το μωρο αλλα απο τη μητρα κατι με αγγυα που σπανε κατι τετοιο μου ειχε πει ο γιατρος. Μην αγχωνεσαι και ελπιζω τη Δευτερα να ειναι ολα καλα.

Αυτο συμβαινει αρκετα συχνα σ αυτες τις βδομαδες τις πρωτες με ροζ αιματακι. Ξερω πολλες κοπελες που το παθανε μεσα σ αυτες κι εγω. Συνηθως γινεται στην πρωτη εγκυμοσηνη και δεν ειναι απο το μωρο αλλα απο τη μητρα κατι με αγγυα που σπανε κατι τετοιο μου ειχε πει ο γιατρος. Μην αγχωνεσαι και ελπιζω τη Δευτερα να ειναι ολα καλα.

Και ο γιατρός μου είπε οτι συμβαίνει συχνά αυτό... Εντάξει έχω ηρεμήσει κάπως απο χτες που είχα πάθει πανικό αλλά ακόμα στεναχωριέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με το φασολάκι μου :(

C46wp2.png

js9ip2.png

Και ο γιατρός μου είπε οτι συμβαίνει συχνά αυτό... Εντάξει έχω ηρεμήσει κάπως απο χτες που είχα πάθει πανικό αλλά ακόμα στεναχωριέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με το φασολάκι μου :(

Λογικο ειναι να σε πανικοβαλλει κατι τετοιο!Και γω στη θεση σου θα σκεφτομουν μηπως κατι δεν παει καλα!Αλλα παντα το μυαλο μας δεν παει στο κακο???

Ενδεχεται να ειναι απο την τοποθετηση του εμβρυου στη μητρα!Συνηθως υπαρχει παρουσια αιματος!!Αφου δεν συνεχιστηκε τοτε να εισαι σιγουρη πως ολα ειναι καλα!!!!Αλλα ειπαμε!Εσυ ξεκουραση!Φτανει οσα εκανες αυτες τις μερες!!!Βαλε τον καλο σου να σου κανει οτι ψιλοδουλειες εχεις!!!!;)

Αντε να μας στειλεις αυριο τα νεα σου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Λογικο ειναι να σε πανικοβαλλει κατι τετοιο!Και γω στη θεση σου θα σκεφτομουν μηπως κατι δεν παει καλα!Αλλα παντα το μυαλο μας δεν παει στο κακο???

Ενδεχεται να ειναι απο την τοποθετηση του εμβρυου στη μητρα!Συνηθως υπαρχει παρουσια αιματος!!Αφου δεν συνεχιστηκε τοτε να εισαι σιγουρη πως ολα ειναι καλα!!!!Αλλα ειπαμε!Εσυ ξεκουραση!Φτανει οσα εκανες αυτες τις μερες!!!Βαλε τον καλο σου να σου κανει οτι ψιλοδουλειες εχεις!!!!;)

Αντε να μας στειλεις αυριο τα νεα σου!

Αυτό κάνω. Έχω αράξει απο το πρωί και σηκώθηκα μόνο να φάω :D

C46wp2.png

js9ip2.png

Διαφημίσεις

Έχω ραντεβού 6 το απόγευμα. Σήμερα το πρωί είδα πάλι λίγο και έχω και ενόχληση σαν πόνο λίγο χαμηλά. :( Τι μπορεί να είναι ρε κορίτσια; Ανησυχώ. Και φανταστείτε 2 μέρες τώρα τίποτα απολύτως δεν έκανα να πεις οτι κουράστηκα... :confused:

C46wp2.png

js9ip2.png

Κορίτσια ευτυχώς όλα καλά με το μικρούλι μας. Απλά μου είπε να μην κουράζομαι να μην αγχώνομαι κλπ γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είχα καθίσει καθόλου... :)

C46wp2.png

js9ip2.png

Κορίτσια ευτυχώς όλα καλά με το μικρούλι μας. Απλά μου είπε να μην κουράζομαι να μην αγχώνομαι κλπ γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είχα καθίσει καθόλου... :)

κατσε στα αυγα σου οπως και εγω ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη