Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ

ioanna81

Recommended Posts

κοντευουμε να χρονισουμε και εκτος των προβληματων που εχουμε στον υπνο οπως πολλοι αλλωστε εχουμε και το προβλημα οτι τους τελευταιους 3 μηνες οταν ξυπναει ειτε το βραδυ ειτε μετα τον πρωινο ή μεσημεριανο υπνο, οποτε τελος παντων ξυπνησει το κανει κλαιγοντας και μαλιστα κλαιει πολυ και πρεπει αμεσως να τον παρουμε απο την κουνια αλλιως μετα θα κλαιει απαρηγορητα. Γιατι το κανει αυτο? παλια ξυπναγε και χουζουρευε λιγακι,επαιζε με κανα παιχνιδακι και μετα απο κανα μισαωρο ψιλογκρινιαζε για να παμε, τωρα με το που ανοιξει το ματι σηκωνεται ορθιος και ουρλιαζει. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω?

Διαφημίσεις

Είναι σε δικό του δωμάτιο; Όταν ξυπνάει είναι μόνος του;

Σε δικο του δωματιο κοιμαται σχεδον απο 3 μηνων.

Ναι μονος του ειναι μεχρι να παμε

Πιστεύω ότι κλαίει επειδή έχει πλέον συνειδητοποιήσει τι σημαίνει "είμαι μόνος μου". Ξυπνάει από τον ύπνο, δεν σας βλέπει και αγριεύεται. Δεν είναι αρκετά μεγάλος για να καταλάβει ότι η μαμά είναι στο διπλανό δωμάτιο και θα έρθει μόλις τη φωνάξει, αλλά καταλαβαίνει ότι η μαμά πρέπει να είναι εκεί! Αφού δεν τη βρίσκει εκεί, κλαίει. Λογικό δεν είναι;

Όταν λέω μαμά εννοώ όποιον τον φροντίζει, μπαμπά, γιαγιά, ένα γνώριμο πρόσωπο.

Να του μιλάς καθυσηχαστικά και να του λες "εδώ είμαι μωρό μου, μην κλαις, δεν χρειάζεται να κλαις, η μανούλα έρχεται μόλις ξυπνήσεις" ή κάτι ανάλογο. Σιγά σιγά θα καταλάβει και θα σταματήσει να κλαίει. Μην αγχώνεσαι που κλαίει και τον φορτίζεις περισσότερο, εσένα καλό είναι να σε βλέπει πάντα ήρεμη και γελαστή.

Αυτά έκανα εγώ και έπιασαν. Τώρα πλέον ξυπνάει και φωνάζει ;)