Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Αν και είναι η 5η μου εμβρυομεταφορά, δεν αντιμετώπισα ποτέ πριν τέτοιο θέμα. Μόλις επέστρεψα σήμερα σπίτι από την μεταφορά πήγα τουαλέτα και στο σερβιετάκι είδα ίνες αίματος καφέ. Αργότερα τα κολπικά utrogestan άρχισαν να βγαίνουν σαν κρούστα και να έχουν βαφτεί καφεκόκκινα. Πήρα στο Γένεσις και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, γιατί στην τοποθέτηση καμιά φορά τραυματίζεται ο τράχηλος, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την προσπάθεια. Παρόλα αυτά νιώθω έναν έντονο πόνο εσωτερικά, σαν να έχω πληγή και πριν λίγο είδα άλλο ένα πηχτό κομματάκι αίματος. Είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία αμέσως μετά από εμβρυομεταφορά; Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι στο forum.

Διάβασα σε site του εξωτερικού ότι πολύ συχνά ο τραυματισμός εμποδίζει την επιτυχία της προσπάθειας. Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι πάνω σε αυτό να μου πει, θα σας ήμουν ευγνώμων. Καλή επιτυχία σε όλες!


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Είναι απο το καθετηρακι. Καλό ειναι να μην συμβαινει αλλα τωρα που συνεβη δεν πειραζει. Δεν επηρεαζει την προσπαθεια. Ειχα και γω τελευταια φορά την ημερα της ΕΤκαι ειχα βιοχημική κυηση

Δημοσιεύτηκαν

Δελφινόσημη καλημέρα, εγώ στη δεύτερη εμβρυομεταφορά μου είχα αίμα αμέσως μετά, αλλά με είχαν προειδοποιήσει καθώς όπως λες είχαν τραυματίσει το τράχηλο. Οπότε ήξερα ότι μπορεί και να μου συμβεί όπως και συνέβη.

Η χοριακή μου παρ' ολ' αυτά ήταν θετική, η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε για άλλους λόγους!

Καλή επιτυχία και μόνο καλά να σκέφτεσε!!!!

Δημοσιεύτηκαν

και μενα μου εχει συμβει.μαλιστα με προειδοποιησαν οτι λογω ελαφρυας τραχηλιτιδας μπορει να εβλεπα λιγο αιμα.ετσι και εγινε.μου ειχαν πει οτι δεν επηρρεαζει το αποτελεσμα!

καλη επιτυχια!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Ευχαριστώ πολύ. Διάβασα ότι το σημαντικό είναι να μην έχει περάσει αίμα στον καθετήρα όταν μπαίνει για να γίνει η τοποθέτηση. Τι να πω... χτες έπαθα πανικό, σήμερα με το φως της μέρας νιώθω λίγο πιο κάλμα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...