Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνησ

Recommended Posts

γεια σασ ειμαι 20 χρονων στισ 15 δεκεμβριου εκανα αποξεση , επαιρνα τα cyclacur για να μου ερθει η περιοδοσ ομωσ εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι αντισυλληπτικα και καναμε χωρισ προφυλαξη ερωτα με το αγορι μ . Στισ 16.01 μπου ηρθε για 4 μερεσ κανονικα και την 5 μερα ειχα ελαχιστα ροζ υγρα.Τωρα εχει τελειωσει και νοιωθω οπωσ οταν ειμουν εγκυοσ ... πρισμενο στηθοσ χωρισ πονο με ευαισθησια στισ θηλεσ πονοσ χαμηλα στην κοιλια κουραση κτλ . 1 μερα αδιαθετησω εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο .Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνησ ???

σασ παρακαλω απαντηστε μου....

Διαφημίσεις

γεια σασ ειμαι 20 χρονων στισ 15 δεκεμβριου εκανα αποξεση , επαιρνα τα cyclacur για να μου ερθει η περιοδοσ ομωσ εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι αντισυλληπτικα και καναμε χωρισ προφυλαξη ερωτα με το αγορι μ . Στισ 16.01 μπου ηρθε για 4 μερεσ κανονικα και την 5 μερα ειχα ελαχιστα ροζ υγρα.Τωρα εχει τελειωσει και νοιωθω οπωσ οταν ειμουν εγκυοσ ... πρισμενο στηθοσ χωρισ πονο με ευαισθησια στισ θηλεσ πονοσ χαμηλα στην κοιλια κουραση κτλ . 1 μερα αδιαθετησω εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο .Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνησ ???

σασ παρακαλω απαντηστε μου....

Aπ τη στιγμη που σου ηρθε δεν υπαρχει πιθανοτητα...Λογικο ειναι πως μετα απο μια τετοια επεμβαση να "χαλασει" ο κυκλος σου!!!

Θα στρωσει μην ανησυχεις...απλα το σωμα θελει το χρονο του για να επανελθει...

Αυτα!!!!!και απο δω και περα να εισαι πιο προσεκτικη....φιλακια κοριτσακι:wink:

cu35p3.png

σε ευχαριστω για την απαντηση.... καπια αλλη γνωμη???

Κι εγω πιστευω οτι αποκλειεται να εισαι εγκυος εφοσον σου ηρθε κανονικα περιοδος.Ολα αυτα που αισθανεσαι πιθανοτητα ειναι συμπτωματα οωρηξιας.Παντως αν επιθυμεις να μεινεις εγκυος καλο θα ηταν να περιμενεις να περασουν τρεις μηνες απο την ημερα αποξεσης.Τοσο χρειαζεται η μητρα για να επανελθει και να μην εχεις προβληματα με αιμοραγιες.Ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Λυπαμαι για την αποξεση...

Πιστευω οτι σου περναει απο το μυαλο μια ενδεχομενη νεα εγκυμοσυνη επειδη προσφατα τελειωσε η προηγουμενη σου εγκυμοσυνη και ολα ειναι νωπα. Μαλλον χρειαζεται χρονο το σωμα για να επανελθει. Βρες εναν γυναικολογο που να εμπιστευεσαι και να μπορεις ανετα να τον ρωτας ο,τι σε απασχολει.

Ελπιζω και ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα!

Διαφημίσεις

σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ μακαρι να ειναι επειδη δεν περασε πολυσ καιροσ αλλα νομιζω οτι ποτε δεν θα το ξεπερασω...... αλλα ελπιζω να μπορεσω να συνεχισω.....

Κοριτσάκι μου αυτό που σου συνέβη είναι πολύ άσχημο,όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Δεν θα το ξεχάσεις ποτέ,όμως με τον καιρό θα σε πονάει λιγότερο.Σίγουρα θα έρθει ένα μωράκι,όμως προσοχή να μην βιάζεσαι για να πάρει και το σώμα σου το χρόνο του και να ξεκουραστεί,όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια.Σε φιλώ.:-P