Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρογχιολίτιδα σε 3 μηνών μωρό

Recommended Posts

Καλησπέρα, καλημέρα δεν ξέρω τι να πω! Δύσκολη νύχτα η σημερινή. Η μικρή μου που σε λίγες μέρες γίνεται τριών μηνών έπαθε βρογχιολίτιδα. Κόλλησε ίωση από την μεγάλη. Η καημενούλα μου μαράθηκε εντελώς. Σήμερα το βράδυ θα το περάσω από πάνω της γιατί πνίγεται από τις βλέννες και φυσικά με το παραμικρό θα πάμε νοσοκομείο :cry::cry::cry:. Ελπίζω να το αποφύγουμε. Την έχω δίπλα μου. Δεν πρόκειται να κοιμηθώ σήμερα. Ακούω την κάθε της ανάσα. Την θηλάζω συνέχεια για να έχει υγρά, καθαρίζουμε τη μυτούλα με ορό, κάνουμε εισπνοές με aerolin και την κοιμίζω στο ρηλάξ για να είναι λίγο ανασηκωμένη. Ξέρετε αν βοηθάει κάτι άλλο; Μαράθηκε το λουλουδάκι μου!:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Περαστικα σας,,,το επαθε και η ανιψια μου προσφατα κυκλοφορει παντου απο ιωση ειναι αυτη επαιρνε και αερολιν και φλιξοταιντ και τα δυο εισπνεομενα εναλλαξ γιατι ητανε στο τσακ για εισαγωγη δε το καταλαβαμε απο νωρις,,,,ελπιζω να σε βοηθησει αυτο το λινκ http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B2%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1/

πολλα υγρα η ανιψια μου εκανε και ωτιτιδα μαζι ,,,,και πυρετο,,,τα πηρε ολα πακετο,,,αφου τη θηλαζεις θα τη βοηθησεις ,,περαστικα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν και είμαι θεωρητικά "έμπειρη" μαμά καθώς είναι το δεύτερο παιδάκι μου δεν ξανααντιμετώπισα τέτοια κατάσταση. Το καημένο δεν μπορει ούτε να κλάψει με όρεξη. Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια όλου του κόσμου Παναγίτσα μου!

Βάλε στα σώματα του καλοριφέρ ταπερ με νερό (εγω εσταζα και λιγο ελαιό ευκαλυπτου) έτσι ώστε να μην ξέρενεται ο αέρας. Επίσης άφηνε το ζεστό νερό να τρέχει στο μπανιο μέχρι να γεμίσει ο χώρος ύδρατμους και κάτσε λίγο με το παιδι μέσα. Και μετα το αερολιν ελαφρά χτυπηματα στα πλαινα τις πλατουλας της(στο πισω μερος των πνευμονων)με τα δάχτυλα σου ενωμένα (περίπου όπως κανουμε τον Σταύρο μας) για να ξεκολλανε οι βλεννεςαπο τα πνευμονια Αυτές τις οδηγιες μου ειχε δώσει η παιδιάτρος πέρα απο την φαρμακευτική αγωγή. Περαστικά της και καλη δύναμη σε σένα!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Περαστικά σας!!! Κρίμα τόσο μωράκι. Όσο μπορείς πιο πολύ ορό κάθε 2 ώρες και τράβα τις μυξούλες. Επίσης αυτό με τους υδρατμούς βοηθάει πολύ!!! Το χω περάσει κι εγώ όταν ήταν δύο μηνών αλλά ευτυχώς δεν φτάσαμε στην βρογχιολίτιδα. Μέρες και νύχτες την κοίταζα μην μπουκώσει από τις μυξούλες και την είχα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου!!! Μόνο εκεί κοιμόταν! Και πάλι περαστικά και υπομονή!

Διαφημίσεις

Βασικα εγω θα σε συμβουλευα να την πας αμεσα στο νοσοκομειο , ειναι παρα πολυ μικρη για να αντιμετωπιστει σπιτι η κατασταση εφοσον εφτασε σε τετοιο σημειο . Και μας ο μικρουλης , 5 μηνων , αρχισε δειλα δειλα με λιγες ψυξουλες ασημαντες εντελως , κατευθειαν του καναμε μασκες και καθαρισμο μυτης , αλλα δυστηχως χειροτερεψε μεσα σε ωρες και αναγκαστικαμε να καταληξουμε σε νοσοκομειο γιατι παρουσιασε ταχυπνοια και αναπνευστικη δυσχερια .

QRyOp2.png