Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μελλουσα μαμα

Recommended Posts

Καλησπερα! Ειναι η πρωτη φορα που γραφομαι σε φορουμ και παιρνω την αποφαση να γραψω και εγω τα δικα μου με την σειρα μου, αν και δεν ξερω πως να αρχισω. Ειμαι στην 29η εβδομαδα κυησης ο καιρος κοντευει και οι δικες μου οι ανασφαλειες και το αγχος μου μεγαλωνουν!Οσον αφορα την γεννα για το αν θα πανε ολα καλα, καθως και για το ποσο καλη μαμα θα γινω, αν θα το αγαπαω και ολα τα παρελειπομενα.Ειναι φυσιολογικο αυτο να μου συμβαινει?Επισησ υπαρχουν μερες που θα ξυπνησω και θα ειμαι γεματη ομορφες και συγκινητικες σκεψεις για το μωρακι μου που ερχεται ,υπαρχουν ομως και μερες που ειναι γεματες τοσο αγχος που δεν μπορω να απολαυσω τιποτα!

Ειμαι η μονη που τα περναω αυτα η τα εχετε περασει/περνατε και εσεις?

Ευχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

astelaki μου γεια σου!

είναι άκρως φυσιολογικά όλα όσα αισθάνεσαι και το γεγονός ότι είναι ανάμεικτα!

όλες μας όσες κάναμε έστω και ένα παιδάκι περάσαμε ακριβώς τα ίδια γιατί οι ορμόνες μας τρελαίνονται και μαζί τρελαίνουν κ μας!!!

να μην αγχώνεσαι καθόλου για τη γέννα γιατί όλα θα πάνε καλά και όσο για το αν θα είσαι καλή μανούλα, αυτό είναι σίγουρο!!! η αγωνία σου για αυτό και μόνο δείχνει πως θα προσπαθήσεις και θα γίνεις πολύ καλή μανούλα!!!

όταν σκέφτεσαι λίγο πιο απαισιόδοξα αμέσως να προσπαθείς να αλλάζεις διάθεση με κάτι, ένα βιβλίο, ένα τηλεφώνημα, ένα γλυκάκι:) και σιγά σιγά θα περάσουν οι μέρες και θα έχεις δίπλα σου το θαύμα της ζωής!!!!!!

LzEcp2.png

Καλημερα astelaki!Ευχομαι να κρατησεις στα χερια σου ενα υγιεστατο μωρακι!Οπως σου ειπε η αστεράκι!!! θα γινεις μια εξαιρετικη μανουλα!Απο τι στιγμη που σε πλυμμηριζουν σκεψεις για το ποσο καλη θα εισαι,σημαινει πως θελεις να εισαι καλη μαμα και θα εισαι!

Και μενα πολλες φορες περναει απο το μυαλο μου η σκεψη αυτη!Ειδικα τα βραδια!Εαν θα ακουω το μωρο το βραδυ!Ο φοβος μου ειναι να μην με παιρνει ο υπνος!Πιστευω καθε νεα μητερα εχει αγχος!Και ειναι φυσιολογικο!Φερνουμε στον κοσμο μια νεα ζωη που εχει αναγκη τη δικια μας φροντιδα!

Πιστευω πως θα μας φωτισει Ο Θεος και θα δωσουμε στα παιδια μας ολα τα καλα αγαθα!Να ειμαστε πρωτα καλα στην υγεια μας,σωματικα και ψυχικα!

Με το καλο κοπελα μου να υποδεχτειτε το μωρακι σας!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

maria_thess και astelaki ένα έχω να σας πω: θα ξυπνάτε λίγο πριν να κλάψει το μωράκι σας τελείως ενστικτωδώς και δε θα το πιστεύετε!!!!

η αγωνία της μάνας για το παιδί της και το ένστικτό της κάνουν τα πάντα!!!

θα το ζήσετε σύντομα και θα με θυμηθείτε!!!!

θα είναι η πιο ωραία κουραστική περίοδος της ζωής σας:)!!!

LzEcp2.png

Μαρια μου ''χαιρομαι'' που δεν ειμαι η μονη που κανει τετοιες σκεψεις και παιρνω κουραγιο.Τουλαχιστον καταλαβα οτι δεν ειμαι τρελη!Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα με το μωρακι σου που απο οτι καταλαβα κοντευει και σενα!

Αστερακι μου ευχαριστω και σενα πολυ για την απαντηση σου μιας και πιο εμπειρη απο οτι καταλαβα,λογω του οτι εισαι ηδη μανουλα!Θα προσπαθησω να γινω λιγο πιο αισιοδοξη και οχι τοσο φοβιτσιαρα,παιρνοντας την μερα μου λιγο διαφορετικα οταν εχω κυριευομαι απο ερωτησεις,σκεψεις και ανασφαλειες!Και μιας και το αναφερες λιγο γλυκακι δεν κανει και κακο...

Διαφημίσεις