Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξάψεις: τι σημαίνουν?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλο το forum! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν θα μπορούσε ίσως και ο ιατρός του forum να μου απαντήσει: Σήμερα τα ξημερώματα ξύπνησα καταϊδρωμένη, τόσο που άλλαξα πιζάμες μέχρι και εσώρουχα. Το δέρμα μου ειδικά στο στέρνο και στο λαιμό ήταν κόκκινο. Το πρωί που ξύπνησα ήμουν πάλι ιδρωμένη. Χθες γενικά ένιωθα πάρα πολύ μελαγχολική, μπορεί να δάκρυζα ακούγοντας ένα τραγούδι ή βλέποντας κάτι στην tv. Βρίσκομαι στην 16η μέρα του κύκλου και υπολογίζω ότι ίσως χθες και προχθές μάλλον ήμουν στις "καλές" μέρες. Τι σημαίνουν όλα αυτά? Διάβασα ότι οι εξάψεις και οι μελαγχολίες μπορεί να σημαίνουν αρχή της εμμηνόπαυσης. Εγώ είμαι 35 χρονών και προσπαθούμε για παιδί εδώ και 4μιση χρόνια. Η τιμή της ορμόνης ΑΜΗ είναι χαμηλής γονιμότητας, τελευταία εξέταση ήταν το καλοκαίρι του 2012. Η τιμή της κατέβηκε πολύ σε σχέση με την τιμή που είχε τον Μάρτιο του 2011. Είναι δυνατόν να αρχίζει η εμμηνόπαυση από τέτοια ηλικία και μήπως γι'αυτό το λόγο δεν μπορώ να μείνω έγκυος από τα 31 μου που προσπαθώ? Σημειώνω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε από μένα ούτε από τον άντρα μου, έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και εγώ μπήκα ακόμη και στο χειρουργέιο και όλα ήταν μια χαρά. Αυτές τις μέρες θα επισκεφθούμε κέντρο εξωσωσματικής, αφού ότι άλλο κάναμε απέτυχε. Ας με διαφωτίσει όποιος γνωρίζει κάτι!

Διαφημίσεις

Για κάνε και εξετάσεις θυρεοειδή .... εγώ τα είχα αυτά και η TSH μου ήταν χάλια , στα τάρταρα... είχα υπερθυρεοειδισμό... Μπορεί να φταίει και αυτό που δεν προέκυψε ως τώρα εγκυμοσύνη...

Δυστυχώς υπάρχει πιθανότητα να έχεις ΠΡΟΩΡΗ ΩΟΘΗΚΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. Είχα τα ίδια συμπτώματα αλλά΄όλα πήγαν καλά. Δες στο forum το thread που γράφω την ιστορία μου.