Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πήγα προχθές με τα παιδιά να φάμε μια κρέπα στο εν λόγω μαγαζί και μόλις μπήκαμε μας έπιασε βήχας και τσούξιμο στα μάτια.

Καπνίζανε όλοι μέσα ενώ σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται.

Τα χωνάκια και κάποιες άλλες τροφές είναι εκτεθημένα και προφανώς και αυτά τραβάνε την κάπνα.

Μιλάμε για τεκέ!:(

Τα παιδιά έκλαιγαν να κάτσουμε. Τελικά κάτσαμε έξω μέσα στο κρύο και μας άναψαν αυτή την σόμπα εξωτερικού χώρου.

Εχθές ξαναπήγα και πάλι τα ίδια. Σύνεφο καπνού μέσα όχι αστεία.

Πάω στο ταμείο και ρωτάω. Το κάπνισμα δεν απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους που μπαίνουν μάλιστα και παιδιά; Ε ναι μου λέει. Λέω αυτό είναι απαράδεκτο. Ε τί να κάνουμε; Αν σας κάνει κάποιος καταγγελία το πρόστιμο που θα πληρώσετε θα είναι μεγαλύτερο των κερδών σας. Ε ναι απαντά το ξέρω....ο υπεύθυνος φταίει.

Κι εγώ απορώ...... μας πειράζει η αιθαλοομίχλη (και πολύ καλά βέβαια κάποιοι διαμαρτύρονται)(που στο κάτω κάτω τα παιδιά του προσπαθεί ο κόσμος να ζεστάνει), ο καπνός όμως του τσιγάρου με όλα του τα υποπροϊόντα που αναγκαζόμαστε να αναπνεύσουμε και εμείς και τα παιδιά μας τόσα χρόνια δεν μας ενοχλεί.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω ειχα καλεσει στο νούμερο για τις καταγγελίες αλλα......ματαια.....αναμονή 40 λεπτα και πάνω......και δεν το σήκωσε ποτε κανεις.....ειχαμε παει σε αυτο το τρισάθλιο χριστουγγενιάτικο στο ΜΕΚ Παιανιας και κάπνιζαν και εκει παντου.....

Και εγω καπνιζω.....αλλα θεωρω αδιανόητο σε κλειστους χώρους και ειδικα με παιδια να επιτρεπεται....

Εδω στην Ελλαδα δεν νομιζω ποτε να εφρμοστει ο νομος......ειμαστε αντιδραστικοι στα παντα.....

Εδω ειχαμε παει σε εστιατοριο κυριακη μεσημερι και ειπαμε οτι θελουμε τραπεζι σε χωρο μη καπνιζοντων και η απαντηση του επιχειρηματια......οτι θα πρεπει να τα βρουμε με τους διπλανους αν καπνιζουν.....σοκ

U80ep3?r=1271337460

Το τηλέφωνο για τις καταγγελίες υπάρχει ακόμα;

Κι αν κάποιος πάρει μετά τί γίνεται;

Ναι υπαρχει,ειναι το 1142 αλλα ακουσα οτι πρεπει να γινουν 3 καταγγελιες για να γινει συσταση,δεν ξερω αν ισχυει.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ναι υπαρχει,ειναι το 1142 αλλα ακουσα οτι πρεπει να γινουν 3 καταγγελιες για να γινει συσταση,δεν ξερω αν ισχυει.

Κατάλαβα....

Μόνο να φωνάζουμε ξέρουμε....

Κοριτσια εγω ειχα καλεσει στο νούμερο για τις καταγγελίες αλλα......ματαια.....αναμονή 40 λεπτα και πάνω......και δεν το σήκωσε ποτε κανεις.....ειχαμε παει σε αυτο το τρισάθλιο χριστουγγενιάτικο στο ΜΕΚ Παιανιας και κάπνιζαν και εκει παντου.....

Και εγω καπνιζω.....αλλα θεωρω αδιανόητο σε κλειστους χώρους και ειδικα με παιδια να επιτρεπεται....

Εδω στην Ελλαδα δεν νομιζω ποτε να εφρμοστει ο νομος......ειμαστε αντιδραστικοι στα παντα.....

Εδω ειχαμε παει σε εστιατοριο κυριακη μεσημερι και ειπαμε οτι θελουμε τραπεζι σε χωρο μη καπνιζοντων και η απαντηση του επιχειρηματια......οτι θα πρεπει να τα βρουμε με τους διπλανους αν καπνιζουν.....σοκ

Εγώ πάντως θα είχα φύγει.

Στην Παιανία εννοείς το κίντομ; Καλά που δεν πήγαμε δηλαδή.

Διαφημίσεις

Και εγώ νομίζω ότι αυτός ο νόμος πλέον δεν εφαρμόζεται πουθενά ή πλέον δεν ισχύει. Γιατί δεν βλέπω και κανείς να καίγεται μήπως πληρώσει κάποιο πρόστιμο.

Και εγώ νομίζω ότι αυτός ο νόμος πλέον δεν εφαρμόζεται πουθενά ή πλέον δεν ισχύει. Γιατί δεν βλέπω και κανείς να καίγεται μήπως πληρώσει κάποιο πρόστιμο.

Α μάλιστα. Ένας νόμος είχε βγει να μας προστατεύει από τα ζώα πάει και αυτός.

• 3 months later...

Βρε κορίτσια είμαι και εγώ μανούλα μια 16χρονης κούκλας και όλο τοπ Χειμώνα επειδή δουλεύω και μου την κρατάει η μαμά μου δεν βγήκα καθόλου γιατί δεν ήθελα να την αφήνω και για να πάω για καφέ. Δεν μπόρεσα να πάω και σε κάποιες γιορτές φίλων που τις έκαναν σε ταβέρνες αν δεν μπορούσαν οι γονείς μου. Και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς, αφού δεν εφαρμόζεται ο νόμος γιατί προφανώς υπάρχουν συμφέροντα γιατί δεν προσπαθούμε εμείς από την πλευρά μας. Έχω κάποιες σκέψεις αλλά ακόμα δεν ξέρω πως μπορώ να τις υλοποιήσω.

Το άλλο που επίσης με προσβάλει ως μανούλα είναι που μου "απαγορεύουν" την είσοδο σε μαγαζιά που δεν έχουν πρόσβαση τα καρότσια. Θέλω να πω ότι επειδή τώρα μου είναι δύσκολο να παίρνω αγκαλιά το καρότσι απλά δεν πάω. Αλλά αν είναι ανάγκη εγώ θα το κάνω, ο ανάπηρος τι θα κάνει; Όπως επίσης το παρκάρισμα μπροστά στις ράμπες (όπου υπάρχουν) με κάνει θηρίο. Εγώ έχω τυπώσει αυτοκόλλητα και κολλάω στα τζάμια που λένε ότι δεν μπόρεσα να περάσω γιατί εσύ δε με σκέφτηκες.