Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα την αδεια;;;

Recommended Posts

καλησπερα!!θα ηθελα να ρωτησω αν δεν κανω χρηση του 6μηνου του οαεδ μετα την αδεια λοχειας και παρω αμεσως το μειωμενο δικαιουτε να παρει αντι για μενα καποια αδεια ο συζηγος μου που ειναι στο δημοσιο και συγκεκριμενα στην αστυνομια;;πολυ μπερδεμενα ειναι ολα...ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλησπερα!!θα ηθελα να ρωτησω αν δεν κανω χρηση του 6μηνου του οαεδ μετα την αδεια λοχειας και παρω αμεσως το μειωμενο δικαιουτε να παρει αντι για μενα καποια αδεια ο συζηγος μου που ειναι στο δημοσιο και συγκεκριμενα στην αστυνομια;;πολυ μπερδεμενα ειναι ολα...ευχαριστω

Γεια σου marinaki!Καταρχην,να χαιρεσαι το παιδακι σου!Επειδη και μενα ο αντρας μου ειναι αστυνομικος,μπορω να σου πω με βεβαιοτητα,πως εαν δεν παρεις εσυ το εξαμηνο,μπορει ο αντρας σου να παρει αδεια ανατροφης παιδιου!Ας ρωτησει στην υπηρεσια του!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Σιγουρα μπορει ο αντρας σου να παρει την αδεια ανατροφης(την πηρε και ο δικος μου που ειναι στρατιωτικος) απλα δεν ξερω αν γινεται να κανεις χρηση μειωμενου ωραριου...Διευκρινισε το στην υπηρεσια σου...

q3pIp3.png

7QYNp3.png

καλησπερα και σε σενα!!θα το χαιρομαι σε λιγο καιρο αλλα σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!ευχομαι να πανε ολα καλα και σε σενα!!αγχονομαι πολυ γιατι δεν εχουμε βοηθεια και στον ιδιωτικο τομεα οι αδειεσ πλεον ειναι μαλλον πολυτελεια.ασχετα με το 9μηνο του αντρα μου αγω δικαιουμε μετα το μειωμενο ωραριο στη δουλεια;;το γνωριζεις αυτο;;μετα την αδεια λοχειας εννοω..μαλλον σε κουρασα!!

Διαφημίσεις

δεν φαίνεται απο τους νομους να είναι ξεκάθαρο. ενδέχεται από την υπηρεσία του άνδρα σου να ζητήσουν βεβαίωση από τον εργοδότη σου ότι δεν πήρες άδεια ανατροφής και βεβαίωση ενσήμων απο τον ασφαλιστικό φορέα. κοιτα να το κάνεις λίγο γαργάρα μπας και τους ξεφύγει και το πάρεις. έτσι κ αλλιώς το μειωμένο δεν φαίνεται στο ικα. επίσημα όμως δεν πρέπει να το δικαιούσαι.

uXGbp3.png

καλησπερα και σε σενα!!θα το χαιρομαι σε λιγο καιρο αλλα σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!ευχομαι να πανε ολα καλα και σε σενα!!αγχονομαι πολυ γιατι δεν εχουμε βοηθεια και στον ιδιωτικο τομεα οι αδειεσ πλεον ειναι μαλλον πολυτελεια.ασχετα με το 9μηνο του αντρα μου αγω δικαιουμε μετα το μειωμενο ωραριο στη δουλεια;;το γνωριζεις αυτο;;μετα την αδεια λοχειας εννοω..μαλλον σε κουρασα!!

Με το καλό! Αυτό που μας είπαν εμάς πριν από 7 μήνες περίπου και δεν νομίζω να άλλαξε (εμένα είναι σρατιωτικός) είναι ότι μετά την άδεια λοχείας μπορέις να πάρεις εσύ την άδεια την κανονική και έπειτα ο άντρας σου το εννιάμηνο. Δεν μπορείς να πάρεις μειωμένο ή εξάμηνο αν θα το πάρει ο αντρας σου. Αν πάρεις κάτι από αυτά εσύ μειώνονται οι μέρες από τον άντρα σου αλλά απ ότι καταλαβαίνεις δεν τα ξέρουν και καλά κια δεν ξέρω κατά πόσο δίκαια θα σας τα κάνουν. Από την εργασία σου πρέπει να τους δώσεις μια βεβαίωση ότι συνεχίζεις την εργασία και δεν έχεις κάνει χρήση των ειδικών αδειών και το ίδιο και από το ικα. Ωστόσο από την εργασία σου δικαιούσαι κανονικά το ωράριο μειωμένο, όπως επίσης αν σου το επιτρέπει η υπηρεσία σου να πάρεις το μειωμένο ωράριο σε μέρες και έπειτα βλέπεις για τον ΟΑΕΔ.

Με το καλο τοτε marinaki μου!Και γω σε ευχαριστω πολυ!

Μολις ρωτησα τον αντρα μου!Οπως σου ειπα,και οπως ανεφεραν και τα κοριτσια,εαν δεν παρεις εσυ το 6μηνο ΟΑΕΔ ΤΟΤΕ μπορει ο αντρας σου να παρει 9μηνο ανατροφης παιδιου!ΟΜΩΣ εσυ δεν δικαιουσαι επειτα μειωμενο ωραριο απο τη δουλεια σου!Στην ουσια το δικο σου μειωμενο ωραριο,μεταφερεται στο 9μηνο του αντρα σου!Ελπιζω να σε καλυψα!:-)Οτι αλλη απορια εχεις πες μου!Γιατι ο αντρας μου δουλευει σε γραφειο και λιγο πολυ ασχολειτε με αυτα!

Ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια μοιρα!Και γω δουλευω στον ιδιωτικο τομεα και δεν εχουμε απο πουθενα βοηθεια μιας και οι δικοι μας ειναι σε αλλες πολεις!!Κουραγιο κοπελα μου!Καπως θα τα βγαλουμε περα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png