Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υγραντηρας joycare

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!εχει καμια υγραντηρα joycare? θελω να παρω, μακαρι και σημερα, ειναι η μικρη μου αρρωστη

εχει καμια κοπελα να μου πει εντυπωσεις?

ευχαριστω!

I

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!εχει καμια υγραντηρα joycare? θελω να παρω, μακαρι και σημερα, ειναι η μικρη μου αρρωστη

εχει καμια κοπελα να μου πει εντυπωσεις?

ευχαριστω!

Έχουμε εμείς αυτόν http://www.skroutz.gr/s/431290/Joycare-JC-490.html Kαλός είναι,από τους καινούριους που βγάζουν κρύο ατμό. Τι θέλεις να μαθεις?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

αν εισαι ευχαριστημενη, αν κανει θορυβο...οτι πιστευεις οτι θα μου φανει χρησιμο...

γενικα δε ξερω και πολλα για υγραντηρες, σημερα κοταω και θελω να παρω γιατι το μικρο μου εχει αρκετο βηχαλακι και μου ειπε ο γιατρος να βαλω υγραντηρα με κρυο ατμο και ελαιο ευκαλυπτου

I

αν εισαι ευχαριστημενη, αν κανει θορυβο...οτι πιστευεις οτι θα μου φανει χρησιμο...

γενικα δε ξερω και πολλα για υγραντηρες, σημερα κοταω και θελω να παρω γιατι το μικρο μου εχει αρκετο βηχαλακι και μου ειπε ο γιατρος να βαλω υγραντηρα με κρυο ατμο και ελαιο ευκαλυπτου

Κοίτα και εμείς σε μία τέτοια φάση τον είχαμε πάρει όταν είχε πάθει βρογχιολίτιδα. Καλώς μου φαίνεται τον χρησιμοποιήσαμε και τώρα που ειχε συνάχι. Δεν κάνει θόρυβο όχι. Γενικώς είναι χρήσιμος αν χρειάζεσαι υγρασία,ναι.Εμείς που έχουμε θερμόμετρο στο δωμάτιο που δείχνει και την υγρασία μπορούμε να το ελέγχουμε. Όμως δεν μπορείς να βάλεις μέσα έλαιο ευκάλυπτου. δεν νομίζω ότι θα μυρίσει,το έλαιο θέλει να ζεσταθεί για να μυρίζει. Εγώ ανάβω αρωματοθεραπεία με ευκάλυπτο (ξέρεις αυτή που βάζεις κεράκι από κάτω) και είναι μια χαρά.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

αν βαλω στη θηκη του νερου?δε ξερω καθολου απο αυτα, ο παιδιατρος μου ειπε ψυχρου αερα και ελαιο ευκαλυπτου

σε ποσο ποσοστο υγρασιας το αναβεις?

ευχαριστω!

I

Διαφημίσεις

αν βαλω στη θηκη του νερου?δε ξερω καθολου απο αυτα, ο παιδιατρος μου ειπε ψυχρου αερα και ελαιο ευκαλυπτου

σε ποσο ποσοστο υγρασιας το αναβεις?

ευχαριστω!

Και εγώ δεν ξέρω να σου πω αλλά αν ρίξεις έλαιο σε κρύο νερό δεν νομίζω να μυρίσει..η λογική μου έτσι λέει τουλάχιστον,ξέρω και γω?:confused::confused::confused:Γενικώς η υγρασία στο δωμάτιο θέλω να είναι από 50-60%..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

H ερωτηση της ξανθιας:αν εχεις παραπανω υγρασια το αναβεις οταν το παιδακι ειναι αρρωστο η δεν κανει?

(συγνωμη σε εχω πρηξει!)

Όχι αν έχεις παραπάνω υγρασία γιατί να το ανάψεις?Δεν χρειάζεται:)Αυτό δημιουργεί υγρασία στον χώρο!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

ρωταω γιατι εγω εχω 70% υγρασια στο δωματιο αλλα ο γιατρος μου το προτεινε για τωρα που ειναι αρρωστη. λες να μην κανει?

αυτο το μοντελο εχει μετρητη θερμοκρασιας και υγρασιας?

I

ρωταω γιατι εγω εχω 70% υγρασια στο δωματιο αλλα ο γιατρος μου το προτεινε για τωρα που ειναι αρρωστη. λες να μην κανει?

αυτο το μοντελο εχει μετρητη θερμοκρασιας και υγρασιας?

Aν εισαι σίγουρη ότι δείχνει σωστά τότε εγώ δεν θα έβαζα.Είναι αρκετή 70%. Όχι δεν έχει μετρητή ο υγραντήρας.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις