Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλαμα στη κουνια το μεσημερι!

psili

Recommended Posts

καλημερα!ο γιος μου ειναι 4,5 μηνων και γενικα κοιματε καλα.το βραδυ στις 9 αφου κανουμε μπανι, τρωει 180 μλ, ρευετε κ τον βαζω στη κουνια στο δωματιο του.παλευουμε λιγο με τα σεντονια κ την πιπιλα (την βγαζει για να βαλει δαχτυλο και γιαυτο την κραταω εγω) και σε 10-20 λεπτα εχει κοιμηθει.κατα τισ 6-7 ανοιγει τα ματακια του (του εχω ενδοεποικινωνια με καμερα κ τον βλεπω) μπορει να βγαλει κανενα μουγκριτο οποτε ου φτιαχνω γαλα,επαναλαμβανετε η μαχη με την πιπιλα κ κοιματε μεχρι τισ 9 περιπου.ακουγονται ολα αυτα ιδιλιακα ετσι?το θεμα μου ειναι με τουσ υπνακουσ του την ημερα.καμια ωρα περιππου μετα απο καθε γευμα την μερα ψιλογκρινιαζει κ τριβει τα ματακια του.οκ νυσταζει.αν τον βαλω στην κουνια του οπωσ το βραδυ κλαιει τοσο πολυ που παει να κανει εμετο!ετσι δυστυχως τον κοιμιζω στα χερια με πολυ κουνιμα κ πολυ κλαμα!τον βαζω πολιιιι προσεκτικα στι κουνια του κ κοιματε.αν κατα τι μεταφορα ψιλοξυπνησει κλαιει στον υπνο του απαριγορητα!οταν τελικα καταφερω και κοιμηθει μετα απο 20-30 λεπτα θα ξυπνησει με φοβερο κλαμα κ πρεπει να τρεξω να τον σηκωσω γιατι φοβαμαιτον ριμαδοεμετο.ισως δε θα επρεπε να παραπονιεμαι γιατι τουλαχιστον κοιματε καλα το βραδυ.αλλα βρε κοριτσια πραγματικα τρεμω τους υπνακουσ του την μερα!η μεση μου εχει κλαταρει.η πλατι μου μονιμως ποναει.ειναι και7,5 κιλα...καμια ιδεα??

Διαφημίσεις

το καροτσι το λατρευει.με λιγο κουνιμα εχει κοιμη8ει.το θεμα ειναι οτι κ στο καροτσι κ στο ριλαξ πνιγετε πολλες φορες με το σαλιο του οταν κοιματε.εξαλλου κοιματε περισσοτερο στη κουνια του...