Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σύνδρομο kartagener

Recommended Posts

Το μωράκι μας είναι 46 ημερών και βρεθήκαμε στο νοσοκομείο λόγω βακτηρίαιμιας! τυχαία λοιπόν ανακαλύψαμε από μια ακτινογραφία θώρακος ότι η μπέμπα μας έχει δεξιά την καρδούλα της! και όχι μόνο! όλα τα όργανα της είναι σαν να κοιτάς τον καθρέφτη! ονομάζεται πλήρης αναστροφή των σπλάχνων..μαζί με αυτό μάθαμε ότι έχουμε πρωτοπαθή δυσκινησία των κροσσων ή αλλιώς σύνδρομο kartagener..υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία; είναι πολύ σπάνιο..

Διαφημίσεις

Eμπειρια προσωπικη δεν εχω αλλα ειχα δει ενα ντοκιμαντερ με μια κοπελα με ακριβως το ιδιο και ζουσε μια φυσιολογικοτατη ζωη (απλα ειχε την καρδια της δεξια). Ολα καλα θα ειναι .Καλα χριστουγεννα να χεις και συ και η οικογενεια σου.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

ναι ειμαι δασκαλα και ενας μαθητης μου ηταν ετσι.ξερω οτι χειρουργηθηκε και πια ηταν ενα φυσιολογικοτατο παιδακι.δεν ειχε κανενα προβλημα!ολα να πανε καλα

7Ggjp2.png

Και εμεις ανακαλυψαμε προσφατα οτι η καρδια της κορης μου εινα απο δεξια, απο μια τυχαια ακτινογραφια για αλλο λογο .Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι δεν ξερω σε λιγες εβδομαδες εχουμε ραντεβου για εξετασεις και θα ξερουμε. Να σημειωσω οτι η κορη μου ειναι 9 χρονων και δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

YVnYp3.png

IcqGp3.png

Και εμεις ανακαλυψαμε προσφατα οτι η καρδια της κορης μου εινα απο δεξια, απο μια τυχαια ακτινογραφια για αλλο λογο .Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι δεν ξερω σε λιγες εβδομαδες εχουμε ραντεβου για εξετασεις και θα ξερουμε. Να σημειωσω οτι η κορη μου ειναι 9 χρονων και δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΑΘΗ ΣΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΩΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ...ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??

Διαφημίσεις

ναι ειμαι δασκαλα και ενας μαθητης μου ηταν ετσι.ξερω οτι χειρουργηθηκε και πια ηταν ενα φυσιολογικοτατο παιδακι.δεν ειχε κανενα προβλημα!ολα να πανε καλα

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ? ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ...

Eμπειρια προσωπικη δεν εχω αλλα ειχα δει ενα ντοκιμαντερ με μια κοπελα με ακριβως το ιδιο και ζουσε μια φυσιολογικοτατη ζωη (απλα ειχε την καρδια της δεξια). Ολα καλα θα ειναι .Καλα χριστουγεννα να χεις και συ και η οικογενεια σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ!!ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ??

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ? ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ...

δεν ξερω πολλα μονο οτι μου ειπαν οι συναδελφοι.μου ειπαν πωσ αλλαξαν οτι ηταν απαραιτητο.δεν ξερω παραπερα μονο οτι πια ηταν μια χαρα

7Ggjp2.png