Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5 μηνων μη σταθερα χερια

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω για κάτι που έχω παρατηρήσει κ δε ξέρω ίσως κ να ναι φυσιολογικό. Ο μικρός μ 5 μηνών οταν είναι στο ρηλαξ κ απλώνει τα χεράκια του να πιάσει κάποιο απ' τα παιχνίδια βλέπω ότι τρέμει το χέρι του κ δεν είναι σταθερό μέχρι να τη βρει. Είναι φυσιολογικό για την ηλικια τ η θα πρεπε μα ζει σταθεροποιηθεί; επίσης είναι πολύ νευρικός αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....δηλαδη αν δεν καταφέρει να πιάσει το παιχνίδι η εκεί που παίζει του πεσει απ' τα χέρια αρχίζει να τσιρίζει....μιλαμε για κλάμα κ τσιρίδα όμως!!!

Διαφημίσεις

Και μενα τσιριζει,τσατιζεται οταν του αρεσει κατι και το ριχνει μετα φωναζει να του το δωσω.Για το αλλο ψιλοκαταλαβα τι εννοεις και ο δικος μου το εκανε αυτο.τα κουναγε πολυ εντονα.τωρα ειναι πιο σταθερα και ανοιγοκλεινει και τις παλαμες για να πιασει οτι βλεπει.

lo5lp3.pngtumhp3.png

Και μενα τσιριζει,τσατιζεται οταν του αρεσει κατι και το ριχνει μετα φωναζει να του το δωσω.Για το αλλο ψιλοκαταλαβα τι εννοεις και ο δικος μου το εκανε αυτο.τα κουναγε πολυ εντονα.τωρα ειναι πιο σταθερα και ανοιγοκλεινει και τις παλαμες για να πιασει οτι βλεπει.

ναι κάπως έτσι τα κουνάει πολύ έντονα μέχρι να βρει στοχο. Δε θυμάμαι καθόλου απ' τον πρώτο μ γιο αν το κάνε. Άσε εμένα γενικώς ότι θελει τσιρίζει κ ουρλιάζει στην αρχή νόμιζα ότι χτυπούσε η πονούσε κάπου. Τώρα κατάλαβα ότι απλώς νευριάζει πολύ εύκολα ...ωχ Παναγία μου!

ναι κάπως έτσι τα κουνάει πολύ έντονα μέχρι να βρει στοχο. Δε θυμάμαι καθόλου απ' τον πρώτο μ γιο αν το κάνε. Άσε εμένα γενικώς ότι θελει τσιρίζει κ ουρλιάζει στην αρχή νόμιζα ότι χτυπούσε η πονούσε κάπου. Τώρα κατάλαβα ότι απλώς νευριάζει πολύ εύκολα ...ωχ Παναγία μου!

χαχαχα αυτες τις μερες ξεκινησε να τσιριζει τραβαει τα παιχνιδια απο το ριλαξ με πολυ μανια και σουφρωνει και τα χειλη,γουρλωνει και τα ματια.μου ερχεται να τον ρουφηξω.χαχαχαχ

Φυσιολογικο μου ακουγεται.Θελει να πιασει το παιδι.Ωχ αρχιζουν την εξερευνηση τωρα.Ποιος τα πιανει :shock::-P

lo5lp3.pngtumhp3.png