Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Που θα βρω κολυμβητηριο ;;

Recommended Posts

Παιδια ψαχνω να βρω κολυμβητηριο για τον γιο μου (4 1/2 ετων) και δεν βρισκω πληροφοριες.

Μενουμε Αθηνα - Ν.Κοσμο.

Στης Ν.Σμυρνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) δεν εχει συγκοινωνια που να βολευει

Στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απεναντι ειναι ανοιχτη.

Που μπορει καποιο παιδι που μενει στο κεντρο της Αθηνας να παει να ξεκινησει κολυμβητηριο ;;;;

Διαφημίσεις

Παιδια ψαχνω να βρω κολυμβητηριο για τον γιο μου (4 1/2 ετων) και δεν βρισκω πληροφοριες.

Μενουμε Αθηνα - Ν.Κοσμο.

Που μπορει καποιο παιδι που μενει στο κεντρο της Αθηνας να παει να ξεκινησει κολυμβητηριο ;;;;

Kαν αν ειναι ανοιχτη..γιατι σε πειραζει..

Η γνωμη μου παντως ειναι οτι 1000 φορες η ανοιχτη παρα οποιαδηποτα κλειστη πισινα :wink:

Kαν αν ειναι ανοιχτη..γιατι σε πειραζει..

Η γνωμη μου παντως ειναι οτι 1000 φορες η ανοιχτη παρα οποιαδηποτα κλειστη πισινα :wink:

Γιατί? :roll:

Σ ανοιχτη πισινα δυναμωνει ο οργανισμος του παιδιου και δεν αρρωσταινει καθολου ευκολα..παιδια που ειχαν προβληματα με ασθα κτλ ..πηγαινοντας σε ανοιχτο κολυμβητηριο σταματησαν ν αρρωσταινουν...ενω αντιστοιχα στο κλειστο δεν ισχυει αυτο..ισα ισα που τελικα αρρωσταιναν ακομα πιο συχνα

Επειση κι εγω την εστελνα σ ανοιχτο και ειχε γινει συζητηση με την παιδιατρο...ειχε πει αν και δεν το περιμενε..η πειρα της μεχρι τωρα εχει δειξει οτι κανει καλο τ ανοιχτο

Λιγο μπακαλιστικα το ειπα αλλα ειναι και 11,30 :P ελπιζω να κλαταλαβες μονο :D

Διαφημίσεις

Όχι, ΟΚ τα κατάλαβα. Απλά τα περισσότερα παιδικά κολυμβητήρια δεν είναι ακριβώς 'κλειστά', είναι στεγασμένα, δηλαδή περιτριγυρισμένα με γυαλί. Εμείς πηγαίναμε μεσημέρι και σπάνια είχε κρύο, όμως μία φορά που πήγα βράδυ, είχε κρύο και δεν τον πολυευχαριστηθήκαμε. Άλλωστε μιλάμε για δίχρονα (babyswimming), οπότε καλό είναι να εκτίθενται σταδιακά στο κρύο.

Το εισπνεόμενο χλώριο (αυτό δλδ που χρησιμοποιούν στα περισσότερα κολυμβητήρια για απολύμανση του νερού) είναι καρκινογόνο. Αυτό. Απλά! και γι'αυτό στα κολυμβητήρια οι "κλειστές" πισίνες δεν είναι ακριβώς "κλειστές" αλλά έχουν μεγάλες πόρτες. για να κυκλοφορεί ο αέρας και να μην εισπνέουμε το χλώριο...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μενουμε Αθηνα - Ν.Κοσμο.

cventour κι εγω ν.κοσμο μενω και περσι την πηγαινα στη γλυφαδα στο κλειστο. η δικια μου ειναι μικρη και το τμημα της ηταν πρωι που δεν ειχε καθολου κινηση. σε ενα τεταρτο ημουν γλυφαδα.

Καλησπέρα

εγώ σκέφτομαι να το πάω στον Πανελλήνιο στην Πλατεία Βικτωρίας βέβαι νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό(20 η εγγραφή και 40 το μήνα)αλλά δεν έχω κάπου αλλού να το πάω.Μένω Σεπόλια και σαν περιοχή δεν είμαστε και ότι πιο αναβαθμισμένο υπάρχει.

Εμείς 14 μηνών, θα ξεκινήσουμε στον Πανιώνιο στην μικρή πισίνα που είναι στεγασμένη (σκεπή από επάνω) και στα πλάγια έχει διάφανες τέντες. Μπαίνει αέρας δηλαδή. Που θα βρω αδιάβροχες πάνες ξέρετε???

Α! αν σας ενδιαφέρει το μήνα στοιχίζει 50ευρώ και είναι από 6 μηνών :wink: χωρίς εγγραφή

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μπορείς να δοκιμάσεις και της Ηλιούπολης, είναι ο ίδιος δάσκαλος που κάνει στον Άλιμο, αλλά έχει λίγο λιγότερο κόσμο.Η πισίνα είναι ανοικτή αλλά στεγασμένη.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

με συγχωρειτε που αλλαζω λιγο το θεμα :oops:

όντως πιστευετε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα τον χειμωνα με τις ανοιχτες πισινες??

εκει που ειχα αποφασισει οτι θα συνεχισει και τον χειμωνα εκει που παει τωρα (ανοιχτη πισινα,εντελως ανοιχτή,θερμαινόμενη όμως και τα παιδακια πηγαινουν απο τα αποδυτηρια στην πισινα και το αντιστροφο,δε βγαινουν στον αερα) τωρα με τα πρωτα "κρυα" αρχισα να εχω δευτερες σκεψεις...

τι λετε?

μεχρι τωρα θεωρουσα οτι θα "σκληραγωγηθει" καπως και θα αρρωσταινει λιγοτερο μετα :roll: ποια να ειναι η αληθεια??

όντως πιστευετε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα τον χειμωνα με τις ανοιχτες πισινες??

εκει που ειχα αποφασισει οτι θα συνεχισει και τον χειμωνα εκει που παει τωρα (ανοιχτη πισινα,εντελως ανοιχτή,θερμαινόμενη όμως και τα παιδακια πηγαινουν απο τα αποδυτηρια στην πισινα και το αντιστροφο,δε βγαινουν στον αερα) τωρα με τα πρωτα "κρυα" αρχισα να εχω δευτερες σκεψεις...

τι λετε?

μεχρι τωρα θεωρουσα οτι θα "σκληραγωγηθει" καπως και θα αρρωσταινει λιγοτερο μετα :roll: ποια να ειναι η αληθεια??

έχουμε κάνει προπονήσεις με χιόνια.

έχουμε κάνει προπονήσεις με καύσωνες.

οι μόνες φορές που αρρωστήσαμε ήταν όταν ΔΕΝ κάναμε προπονήσεις.

(βάζω πληθυντικό αριθμό γιατί όοοοοολοι μαζί αρρωσταίναμε...)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

τι λετε?

έχουμε κάνει προπονήσεις με χιόνια.

έχουμε κάνει προπονήσεις με καύσωνες.

οι μόνες φορές που αρρωστήσαμε ήταν όταν ΔΕΝ κάναμε προπονήσεις.

(βάζω πληθυντικό αριθμό γιατί όοοοοολοι μαζί αρρωσταίναμε...)

Συμφωνω(οχι μονο απο δικη μου πειρα αλλα και γνωστων μου) :wink:σου εστειλα και πμ

Διαφημίσεις

Στη Ν. Σμύρνη εκτός από την ανοιχτή του Πανιωνίου υπάρχει και η κλειστή του Δήμου Ν. Σμύρνης. Είναι στην Αρτάκη, πιο κοντά στον Ν. Κόσμο από τον Πανιώνιο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά αν θες πάει η pam εκεί τα παιδιά της. Θα μπορεί να σε κατατοπίσει.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 1 month later...

καλησπερα και απο μενα .

εχω ακουσει για το ΟΑΚΑ ,εχει 2-3 συλλογους και νομιζω οτι ειναι 40-50 ε,και ξεχωριστα εγγραφη.......αλλα δεν ειμαι σιγουρη.θα ρωτησω την κουμπαρα μου που παει τα πιτσιρικια και θα σας πω.ειναι πολυ ευχαριστημενη παντως.......

νομιζω ο συλλογος λεγεται ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Αλλη λυση ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.....πολυ καλο σωματειο και με υποδομες σε πολλα αθληματα.ποσο μαλλον στη κολυμβηση.........εχει σχεδον ολα τα αθληματα....ενοργανη,ξιφασκια τενις,στιβο,κολυμβηση,μπασκετ,βολλευ.χαντμπωλ και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη(αυτα τα εγραψα για καποιες μαμαδες που ψαχνονται γενικοτερα)

φιλια πολλα

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

• 10 months later...

Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω περισσότερα για τον Πανιώνιο? Μήπως κάποιος/ κάποια από εσάς πηγαίνει το παιδάκι του/της εκεί? Δεν μιλάω μόνο για την κολύμβηση βρεφών αλλά και για τα άλλα τμήματα για μικρά παιδάκια. Πώς είναι από καθαριότητα? Είναι μεγάλα τα τμήματα? Γενικές εντυπώσεις?

• 8 months later...
  • 4 months later...

Μενουμε Αθηνα - Ν.Κοσμο.

θα σου προτεινα της ηλιούπολης (ανοιχτό) αλλα και των ιλισίων (κλειστο)

επίσης, ο παιδικός σταθμος που πηγαίνει η κορη μου τα πηγαίνουν στην αργυρούπολη, στην οδο κολοκοτρώνη 92 (ή 42).

age.png

τι λετε?

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω ειναι σωτηριο.

Ο Βασιλης ειχε μεγάλη ευαισθησια και υποφερε με βροχιτιδες και πολλα αλλα . Μετα τα φτου φτου (τον φτυνω αχαχα) εχει ηρεμησει αφανταστα.

Δεν σκληραγωγειτε οπως ακουγεται. Οσο ειναι στην πισινα δεν νοιωθει καθολου κρυο και με το που βγει εισαι με το μπουρνουζι του ετοιμο διπλα. :D:D

Θα το συνιστουσα ανεπιφυλακτα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σ ανοιχτη πισινα δυναμωνει ο οργανισμος του παιδιου και δεν αρρωσταινει καθολου ευκολα..παιδια που ειχαν προβληματα με ασθα κτλ ..πηγαινοντας σε ανοιχτο κολυμβητηριο σταματησαν ν αρρωσταινουν...ενω αντιστοιχα στο κλειστο δεν ισχυει αυτο..ισα ισα που τελικα αρρωσταιναν ακομα πιο συχνα

Επειση κι εγω την εστελνα σ ανοιχτο και ειχε γινει συζητηση με την παιδιατρο...ειχε πει αν και δεν το περιμενε..η πειρα της μεχρι τωρα εχει δειξει οτι κανει καλο τ ανοιχτο

Λιγο μπακαλιστικα το ειπα αλλα ειναι και 11,30 :P ελπιζω να κλαταλαβες μονο :D

Αυτα μας ειχε πει και ο παιδιατρος.

Οι αναθυμιασεις του χλωριου στο κλειστο ειναι πιο βλαβερες (τουλαχιστον για την τοτε κατασταση του Βασιλη)

Τελος . Για κολυμβητηριο δειτε και στους Δημους σας. Συμφερει ;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγω παντως που ασχολουμαι με κολυμβηση απο 6 χρονων και απο 14 με το πολο δεν θυμαμαι σχεδον ποτε να εχω αρρωστησει......Ισα ισα που ειχε συνηθισει ο οργανισμος μου και ειχα πιο πολλες αντοχες. Και μιλαμε για προπονηση με παγωνιες και χιονια σε εξωτερικη πισινα (οχι φυσικα στα 6)...... Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη γυμναστικη απο την πισινα....Και την μικρη μου οταν ερθει η ηλικια της θα την γραψω σιγουρα κολυμβητηριο....Μονο προσοχηγ θελει στην αρχη που ειναι πολυ μωρο και πρεπει να συνηθισει ο οργανισμος του....Και να αρρωστησει καμια φορα στην αρχη μην σταματησετε....Πολλοι το κανουν αυτο και ειναι λαθος.....Θελει λιγη υπομονη και χρονο να πηγαινεις καθε μερα στις προπονησεις οταν ειναι πιο μεγαλο φυσικα.....ΑΝ θελει κανεις να με ρωτησει κατι αλλο, εδω ειμαι....