Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι μου συμβαινει?!

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα...δεν ξερω αν βρισκομαι στη σωστη ενοτητα!

Εδω και αρκετο καιρο παρατηρω μεγαλες κολπικες κιτρινοπρασινες εκκρισεις δυσοσμες κ μερικες φορες νιωθω τσουξιμο κατα την ουρηση κ λιγη φαγουρα...

Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Θα επισκεφθω γυναικολογο οταν επιστρεψω στην πολη μου διοτι σπουδαζω σε αλλη πολη κ δεν εμπιστευομαι κ πολυ εδω τους γιατρους! Αν μπορει καποια να με βοηθησει θα με διευκολυνε....να παρω φαρμακα ή κατι αλλο??? Εχετε να προτεινετε κατι??? :/

Ευχαριστω εκ των προτερον!!!!

Διαφημίσεις

Μην περιμένεις να επιστρέψεις στην πόλη σου, γιατί μέχρι τότε μπορεί να έχει γίνει πολύ χειρότερη η κατάσταση. Φάρμακο δεν μπορούμε να σου προτείνουμε, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση, γι αυτό είναι οι γιατροί. Πήγαινε σε ένα γυναικολόγο εκεί που βρίσκεσαι, τι θα πει δεν τους εμπιστεύεσαι; Ίσως έχεις μύκητες ή κάτι παρόμοιο, θα σου δώσουν θεραπεία και όλα καλά. Ελπίζω να χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

Κιτρινοπρασινες δυσοσμες εκκρισεις είναι μαλλον κολπιτιδα και τσουξιμο κατα την ούρηση παραπέμπει σε ουρολοιμωξη.Πρεπει να πας το ταχυτερο σε γυναικολογο, ειναι κατι απλο να διαγνωστει, μην περιμενεις να πας στην πολη σου γιατι τα συμπτωματα θα χειροτερεψουν. Θυμησου ομως οτι αν σου πει να παρεις αντιβιωση στα τυφλα για ουρολοιμωξη, να του πεις να κανεις αντιβιογραμμα πριν παρεις την αντιβιωση, ειναι πολυ σημαντικο αλλα πολλοι γιατροι το παραβλεπουν.

Τώρα προσεξα οτι έχεις τα συμπτώματα καιρό. Μην το καθυστερησεις αλλο, έτσι έκανα κι εγώ και απο απλή ουρολοίμωξη που περναει με λιγη αντιβιωση, πηγε το μικροβιο στο νεφρο και νοσηλευτηκα μια εβδομαδα με φουλ αντιβιωση για 3 εβδομαδες. Δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα πρεπει να πας αμεσα σε ενα γυναικολογο και ισως σε ουρολογο, θα σου πει ο γυναικολογος τι να κανεις.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Με βοηθησατε πολυ!!!

Νewbie G ασφαλως και χρησιμοποιω προφυλακτικο με τν συντροφο μου οταν βρισκομαστε!!! :)

να πας αμέσως χωρίς ντροπές πιο παλιά είχα αργήσει μια βδομάδα να πάω με ίδια συμπτώματα και μου είπε στο τσακ και θα μου γινόταν χρόνιο πρόβλημα!!

δε θυμάμαι τη είχα πάνε χρόνια αλλά ότι και αν είναι να ξέρεις ότι θα αντιμετωπιστεί

και όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα!!

καλησπερα κοριτσια...!! θελω να με βοηθεσετε..εγω παντα καταλαβαινα οταν ημουν στις γονιμες μερες γιατι ειχα καφε υγρα και με ειχε πει ενας γιατρος πως δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα τα τελευτεια χρονια εκτος το οτι εχω καφε εχω και πολυ πονο και πρηξημο σαν να εχω περιοδο,τον ιουλιο εκανα κολπικο υπερυχο και βρηκα οτι εχω μια κυστη 2,5 εκατοστα. δεν εχω σταθερο κυκλο τους περισσοτερους μηνες. με ηρθε περιοδος 29 οκτ, και 29 νοεμβριου,απο την εβδομη μερα του κυκλου ειχα καφε λιγα ομως και αρχισα ελαφρα να ποναω ομως απο την δευτερα αν δεν κανω λαθος μεχρι σημερα ειχα ποιο πολλα καφε υγρα και απιστευτο πονο αφου οταν με επιανε να κατουρησω δεν μπορουσα να κρατηθω αισθανομουνα σαν τα κρατουσα ωρες.απλα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο με ταλαιπωρει που ολοκληρο το μηνα θα ειμαι πρησμενη και θα ποναω και για μερικες μερες να ειμαι καλα.μιπως μπορειτε να με βοηθεσετε?σας κατατοπισα σωστα??σας ευχαριστω παρα πολυ και περιμενω συντομα την απαντηση σας....