Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποσοτητα κρεμας

rena

Recommended Posts

Ο μπεμπακος μου εχει παθει μια μανια φαγητου αυτες τις μερες!Οση κρεμα και να του κανω μου φαινεται οτι θα τη φαει!!Καθε μερα λεω αυριο να του κανω λιγο παραπανω ή να του βαλω λιγο πιο πολλα φρουτα και παλι την τρωει ολη! :shock: Δε θελω να μου γινει πολυ χοντρουλης.... :oops:

Που πρεπει να σταματησω?Τρωει ρυζαλευρο γυρω στα 130-140 ml νερο και ειναι 7 κιλα περιπου.Εσεις τι ποσοτητα δινετε?

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Ρένα, όταν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο πόσο περίπου πρέπει να τρώει μου είχε πει όσο θέλει. Στην ουσία δηλαδή ακούμε αφήνουμε το μωρό να μας καθοδηγήσει. Κάποιες φίλες που τις είχα ρωτήσει για την ποσότητα της φρουτόκρεμας μου είχαν πει μέχρι 200ml. Του δικού μου πάντως ειδικα φρουτόκρεμα δεν του αρέσει. Σήμερα του έφτιαξα 150ml και ζήτημα αν έφαγε την μισή. Το βάρος του πάντως είναι καλό..ο δικός μου 6 μηνών ήταν γύρω στα 7,5 κιλά.

.png.png

Ρένα και εγώ είχα αυτή την ανησυχία πριν κανενα μήνα, γιατί η Μάγια ξεκίνησε να τρώει απίστευτη ποσότητα κρεατόσουπας με λαχανικά!!!! Μιλάμε για σχεδόν 2 μπωλάκια! (απο την άλλη δεν της πολυαρέσει η φρουτόκρεμα... :cry: ... νομίζω ότι της φαίνεται πολύ γλυκια....μόνο αν έχει ροδάκινο την τρώει με χαρά! :) )

Όταν το ανέφερα στην παιδίατρο μου είπε ό,τι ακριβώς και της StellaK , δηλ. να μην την περιορίσω καθόλου! Να φάει όσο μου ζητήσει και να μην αγχώνομαι δεν πρόκειται να παχύνει... Οπότε μην ανησυχείς! Ξέρει αυτός τι κάνει!

Επίσης έχω παρατηρήσει από τότε ότι περνάει φάσεις: κάποιες περιόδους τρώει πολύ και κάποιες αλλες τρώει λίγο.... αμα το σκεφτείς και εμείς κάπως έτσι δεν κάνουμε? :wink:

Μην ανησυχείς πάντως! Δεν θα γίνει χοντρούλης!!!! :D

δεν έχω μετρήσει την ποσότητα ποτέ αλλά ένα πιάτο φρουτόκρεμα ως πάνω το τρώει. Του βάζω συνήθως ένα μήλο, ένα μεγάλο αχλάδι και μια μπανάνα. Το μεσημέρι πάλι τρώει όλο το φαγητό, στην αρχή δεν τον έφτανε και θήλαζε, τώρα του έχω αυξήσει την ποσότητα, του βάζω 2 κολοκυθάκια, 2- πατάτες (ανάλογα με το μέγεθος), 1 καρότο και το μοσχάρι. Κάποιες φορές βέβαια τελευταία όσο τρώει γκρινιάζει, ευτυχώς σήμερα ήταν πολύ καλός :) Αλλά δεν πίνει σχεδόν καθόλου νερό :?

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω!!Ησυχασα,μπορω να του δινω και παραπανω :P

Ελενη με το νερο κι εγω ειχα προβλημα ( http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=908 )

Του δοκιμασα διαφορες μεθοδους και τελικα κατεληξα και του δινω συνεχεια,καθε μιση-μια ωρα περιπου, και ρουφαει μια δυο γουλιες και μετα δε θελει αλλο...Κατεληξα ετσι να πινει 40-50 ml την ημερα,χθες ηπιε 75 περιπου :shock: αλλα σημερα δε θελει καθολου.....Μου φαινεται παλι λιγο αλλα πριν 10 μερες δεν επινε ουτε σταγονα,οποτε κατι ειναι κι αυτο

bxBwp2.png EgDTp2.png