Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι μποπώ να κάνω?? :/

Recommended Posts

Γειά σας. Αποφάσισα να μοιραστώ για πρώτη φορά το πρόβλημά μου μαζί σας. Κατ' αρχάς είμαι 18 ετών. Και το πρόβλημά μου ειναι οτι εχω μικρο στηθος(δηλαδη ισα ισα που υπαρχει)...Για να φανταστειτε, αγοραζω νομιζω το μικροτερο νουμερο σε σουτιεν...... Βλεπω αλλα κοριτσια στην ηλικια μου,ακομα και ολες τις φιλες μου, που εχουν πλουσιο στηθος και τις ζηλευω. Υπαρχουν φορες που νιωθω μειωμεκτικα γ αυτο τον λογο. Ξερω πως ειναι ανοησια και μονο που το σκεφτομαι αλλα ναι υπαρχουν και αυτες που φορες που το νιωθω..Εννοειται οτι δεν προκειται να καταφυγω σε μεθοδους πλαστικης χειρουργικης ουτε τωρα ουτε ποτε. δεν θα ηθελα ποτε μου να κουβαλαω ψεφτηκα στηθη πανω μου..μηπως ξερετε καποιον τροπο για να μπορεσω να δωσω μια λυση,εστω και μικρη, στο προβλημα μου?? :( Δεν θελω τρελα αποτελεσματα, απλως ενα φυσιολογικο στηθος. σκεφτομαι ποσο καλυτερα θα εφαρμοζαν τα ρουχα επανω μου και ποσο καλυτερα θα μπορουσα να αναδειξω το σωμα μου..αυτο θα ειναι κατι που να μου δωσει αυτοπεποιθηση.. κατι που θα με κανει να νιωσω πως ειμαι γυναικα (αφου αυτο το "χαρισμα" εχουμε)..

Υ.Γ. 1)εχω ακουσει διαφορα για το κοτοπουλο..αλλα δεν νομιζω να ισχυει..

2)ειμαι γυρω στο 1,73 και 55 κιλα.. τρωω πολυ περισσοτερο για τα κιλα που εχω αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω κιλα....ισως εαν βαλω καπποια κιλα αυτο θα βοηθουσε?? :/ ευχαριστω για τον χρονο σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έβαλες το νικνειμ famous. Αλήθεια γιατί θα ήθελες να είσαι διάσημη?

Για το όμορφο στήθος σου? Για το έξυπνο μυαλό σου? Για το έντονο βλέμα σου?

Η΄μήπως για κάτι άλλο?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

δεν σκεφτηκα και πολυ για να βαλω το νικνειμ...απλως δεν ηθελα να βαλω το ονομα μου. δεν ειπα πως θελω να γινω διασημη για κατι και δεν μ απασχολει καν αυτος ο τομεας..

Αν μπορούσες όμως να είσαι διάσημη θα ήθελες να είσαι για το στήθος σου?

Μάλλον όχι έτσι?

Υπάρχουν τόσα άλλα πιο σημαντικά πράγματα πάνω και μέσα μας κορίτσι μου...δες το κι έτσι :0)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

φυσικα! ξερω πως υπαρχουν κι αλλα πιο σημαντικα, οχι μονο πανω μας αλλα και γενικοτερα θεματα για να ασχοληθει κανεις.. απλως αυτο που με οδηγησε στον να ακοκτησω μια συμβουλη-γνωμη ειναι το εξης σκεπτικο: αυτο που κανει την γυναικα να ξεχωριζει απο τον ανδρα, όσων αφορα την μορφη τουλαχιστον,ειναι τα χαρακτηριστικα του προσωπου,ολο το σωματοτυπο και σ αυτο συμπεριλαμβανεται και το στηθος..θελω να πω πως ειναι καθαρα γυναικειο χαρακτηριστικο,κατι που εγω δεν εχω και νιωθω λιγο μειωνεκτικα-αβολα γι αυτο..αναρωτηθηκα λοιπον μηπως μπορω να κανω κατι γι αυτο..ισως να παρεξηγηθηκα καπως με το νικνειμ αλλα δεν ειχα αυτο τον σκοπο.(δεν περιμενα καν να παρατηρηθει)

Διαφημίσεις

Το στήθος μεγαλώνει αργά-αργά μέχρι την ηλικία των 30-35 ετών. Σε άλλες γυναίκες αυτό είναι ανεπαίσθητο σε άλλες (όπως εγώ) φαίνεται πιο πολύ. Αντιλαμβάνομαι πως αισθάνεσαι ότι "χάνεις" σε θηλυκότητα (έτσι αισθανόμουν κι εγώ), αλλά αν το δεις μακροπρόθεσμα μεγαλώνοντας θα διατηρήσεις εφηβική φιγούρα και θα φαίνεσαι πάντα νεότερη. Ξεκίνησα κι εγώ στην ηλικία σου με το μικρότερο νούμερο στηθόδεσμου και μέχρι τα 30 μου το στήθος είχε μεγαλώσει ένα νούμερο.

Υπάρχουν ασκήσεις που τονώνουν τους θωρακικούς μύες και δίνουν στην περιοχή λίγο μεγαλύτερο όγκο, ψάξτο με ένα καλό γυμναστήριο. Επίσης αν προσπαθήσεις με τη βοήθεια διατροφολόγου να πάρεις δυο-τρία κιλάκια, κι αυτό θα βοηθήσει στην εικόνα του στήθους σου.

Σου εύχομαι να είσαι γερή και τυχερή κουκλίτσα μου. Κατά τ' άλλα ένα μικρότερο στήθος δεν πρόκειται να σε εμποδίσει σε τίποτα στη ζωή σου (σχέσεις με το άλλο φύλο ή οτιδήποτε άλλο).

it's never too late to start all over again

Η κολλητη μου έχει πολυ μικρό στήθος και μεγάλη επιτυχία στους άντρες. Εντάξει δεν λέω οτι οι άντρες δεν έχουν ψύχωση με κάποια σημεία του γυναικείου σώματος αλλα νομίζω οτι στην πράξη κοιτάνε το σύνολο της εμφάνισης , εξωτερικά χαρακτηριστικά, συμπεριφορά, διάθεση, αύρα, χημεία. Προσπάθησε να τονιζεις το στήθος σου με κάποια τρικ όπως μπλουζάκια στενά με παραπάνω ύφασμα στην περιοχή του στήθους π.χ. Βολαν, πιετες κτλ. Αυτοπεποιηθηση χρειάζεται και αν πιστεύεις εσυ οτι είσαι ωραία τότε θα το πιστέψουν και οι γύρω σου.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Γιατι δεν θες να κανεις πλαστικη? Φοβασαι η εκ πεποιηθησεως? Αν φοβασαι, παω πασο. Αν ειναι εκ πεποιηθησεως, ξανασκεψου το και αν θες να το συζητησουμε και εδω.

Για εμενα ειναι πολυ πολυ πολυ λογικο ενα 18χρονο κοριτσι να κοιταζει ΚΑΙ την εμφανιση του...και το στηθος του φυσικα.

Πιστευω παντως οτι το στηθος δεν 'μεγαλωνει' εκτος αν ερθει καποια εγκυμοσυνη, που σιγουρα, δυστυχως ξεχειλωνει!!!!

δεν εχεις κανενα λογο να αισθανεσαι μειονεκτικα... μπορεις να φορας σουτιεν με ενισχυση που δίνουν όγκο και να φορας ρουχα που δεν τονιζουν το στηθος σου... σκεψου οτι αλλες κοπελες εχουν μεγαλο στηθος και θέλουν μικρότερο :) επέμβαση και ειδικα στην ηλικια σου δεν θα σου προτεινα... παντως τα κιλα μου φαινονται λιγα για το ύψος σου...