Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μικρα πονακια.

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.εδω και 2-3 μερες αισθανομαι αριστερα στην κοιλια χαμηλα ενα μικρο πονακι σαν να εχω πιαστει.το αισθονομαι κυριως οταν σηκωνομαι απο τον καναπε η απο το κρεβατι δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι το μωρο το νιωθω απο αυτη την μερια εδω και καιρο.δεν το εχω πει ακομα στο γιατρο μου.εχει τυχει σε καμια απο σας? ειναι κατι ανησυχητικο? ειμαι στην 27 εβδομαδα. :?

Διαφημίσεις

ειμαστε στην ιδια εβδομαδα. Εγω πριν λιγες μερες ενιωσα ελαφρα πονακια κατω χαμηλα εκει που ενωνει το ποδι με το υπολοιπο σωμα. Και απο τις 2 μεριες το ενιωθα. Τωρα εχει περασει. Δε ξερω αν πρεπει να το πεις στο γιατρο σου. ΙΣως ειναι φυσιολογικο.

αν είναι χαμηλά κοντά στο πόδι όπως λέει και η oikat τότε είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη, προετοιμάζεται, άλωστε πως να χωρέσει ολόκληρο μωρούλι.

κι εγώ πονούσα κιόταν το είπα στον γιατρό μου , μου είπε ότι μια έγκυος κάπου πρέπει να πονάει!!!!

ωραία απάντηση έ?

δεν μπορείτε να πείτε :wink:

εγω εχω αρκετες φορες πονακια χαμηλα αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι και απο το εντερο που οπως μεγαλωνει η μητρα το πιεζει,αν πιεις κανα χαμομηλακι μηπως στρωσει?πες το ομως στο γιατρο σου να εισαι σιγουρη γιατι εγω πινω και μαγνησιο οποτε ο γιατρος μου δεν ανησηχει μηπως ειναι κραμπες.

εγω ειμαι στην 24 εβδομαδα και απο πριν εχω κατα διαστηματα τετοιες ενοχλησεις..ο γιατρος λεει οτι ειναι κυριως απο το εντερο επειδη μετακινειται η και νευρικο και μου περναει μετα απο μια - δυο μερες.. αλλα εσυ δεν χανεις να ενημερωνεις τον γιατρο σου και ας μην ειναι κατι σημαντικο..

δεν θα ναι κατι

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.σας ευχαριστω πολυ για τις απαντηση σας.η αληθεια ειναι οτι απο χθες που εγραψα το μηνυμα ξαφνικα σταματησε αυτο το πονακι που ειχα και δεν με ξαναενοχλησε.σημερα θα μιλησω με τον γιατρο και θα του το πω.πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα για να ειμαι ησυχη θα του το πω. :):)

καλημερα κοριτσια.ρωτησα εχθες τον γιατρο μου για τα πονακια και μου ειπε οτι ισως ειναι το εντερο η επειδη ποναει και η μεση μου ισως να ειναι και απο αυτο.παντως δεν με εχει ξαναπιασει αυτο το πονακι. :D

Η εγκυμοσύνη εκτός από χαρά είναι και "πόνος"... Αυτά τα πονάκια που λες τα είχα και εγώ και μάλιστα αρκετές φορές! Άλλες φορές ήταν το έντερο και άλλες φορές ήταν πόνοι στα νεύρα από το τέντωμα. Ο γιατρός μου λέει πως σε ένα μεγάλο βαθμό φταίει και ο πόνος στη μέση. Απλώς όσο περνάει ο καιρός πρέπει να προσέχεις πολύ γιατί με την αύξηση του βάρους σου θα αυξηθούν και διάφορα τέτοια δυσάρεστα συμπτώματα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ολόκληρο το κορμί μας αλλάζει για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εγκυμοσύνης και της γέννας. Και τέτοιου είδους αλλαγές δε γίνεται να είναι και εντελώς ανώδυνες. Πάντως αν έχεις οποιαδήποτε ανησυχία να επικοινωνείς με το γιατρό σου (ακόμα κι αν ντρέπεσαι να τον "πρήζεις" με το παραμικρό - αυτή είναι η δουλειά του).

Καλή δύναμη!!!

*