Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ

Recommended Posts

γεια σας..αποφασισα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας,οπως και αλλα που ειχα στο παρελθον και με βοηθησατε πολυ..ειμαι 18 χρονων,ειχα σχεση 2,5 χρονια με ενα αγορι,ενα χρονο μεγαλυτερο μου, αλλα χωρισαμε γιατι λεει οτι κουραστηκε..εχουν περασει περιπου 3 μηνες και,απο τοτε που χωρισαμε..για 3 εβδομαδες δεν ειχαμε καμια επαφη. μετα συναντηθήκαμε και ολα ηταν οπως πριν.απο τοτε ειμαστε καλυτερα απο πριν μπορω να πω...το προβλημα ομως ειναι το εξης.....δεν θελει να ειμαστε μαζι....ο λογος λεει πως ειναι η ΓΚΡΙΝΙΑ..πριν μια εβδομαδα μου ειχε πει πως οταν θα συναντιομασταν θα με εκανε μονο δικια του,με την εννοια οτι θα ημασταν ξανα μαζι..αλλα το σαββατο ηταν εξω και ουσιαστηκα με αγνοούσε..ηταν λογικο να παραπονεθώ λιγακι..ε και αυτο το εχει τωρα ως πατημα και μου λεει οτι θυμηθηκε ξανα την γκρινια και δεν θελει να ειμαστε μαζι..μου λεει συνεχεια οτι λεω πολλα..εγω νομιζω πως ειμαι ενταξει και πως δεν γκρινιαζω με την αρνητικη εννοια..ισα ισα το βρισκω γλυκο να υπαρχει σε μια σχεση,με οριο παντα....οπως και να 'χει,αφου το θεωρει προβλημα,εγω κατι πρεπει να κανω..μονο που δεν ξερω τι..δεν θελω να τον χασω..βοηθηστε με :cry: :cry:

Διαφημίσεις

Αν μου επιτρεπεις θα σου πω την γνωμη μου ,Χωρις να εχω φυσικα καμια τρομερη εμπειρια καθως ειμαι μολις 20 χρονων ...Λοιπον εγω νμιζω οτι πρεπει να καθησετε να μιλησετε να σ εξηγησει τι ενοει γκρινια να δεις αν εχει δικιο.η οχι και μετα βλεπεις τι θα κανεις,Αν ομως ειναι απλα δικαιολογιες για να φυγει μην τον κυνηγησεις

γεια σας..αποφασισα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας,οπως και αλλα που ειχα στο παρελθον και με βοηθησατε πολυ..ειμαι 18 χρονων,ειχα σχεση 2,5 χρονια με ενα αγορι,ενα χρονο μεγαλυτερο μου, αλλα χωρισαμε γιατι λεει οτι κουραστηκε..εχουν περασει περιπου 3 μηνες και,απο τοτε που χωρισαμε..για 3 εβδομαδες δεν ειχαμε καμια επαφη. μετα συναντηθήκαμε και ολα ηταν οπως πριν.απο τοτε ειμαστε καλυτερα απο πριν μπορω να πω...το προβλημα ομως ειναι το εξης.....δεν θελει να ειμαστε μαζι....ο λογος λεει πως ειναι η ΓΚΡΙΝΙΑ..πριν μια εβδομαδα μου ειχε πει πως οταν θα συναντιομασταν θα με εκανε μονο δικια του,με την εννοια οτι θα ημασταν ξανα μαζι..αλλα το σαββατο ηταν εξω και ουσιαστηκα με αγνοούσε..ηταν λογικο να παραπονεθώ λιγακι..ε και αυτο το εχει τωρα ως πατημα και μου λεει οτι θυμηθηκε ξανα την γκρινια και δεν θελει να ειμαστε μαζι..μου λεει συνεχεια οτι λεω πολλα..εγω νομιζω πως ειμαι ενταξει και πως δεν γκρινιαζω με την αρνητικη εννοια..ισα ισα το βρισκω γλυκο να υπαρχει σε μια σχεση,με οριο παντα....οπως και να 'χει,αφου το θεωρει προβλημα,εγω κατι πρεπει να κανω..μονο που δεν ξερω τι..δεν θελω να τον χασω..βοηθηστε με :cry: :cry:

για μένα παράτο τον , υπάρχουν πολύ καλύτεροι .

ο τύπος θέλει να περνάει την ώρα του και να περνάει καλά και τίποτα παραπάνω ,,

μην ασχολείσαι άλλο μαζί του γιατί πραγματικά δεν αξίζει.

αν γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά και αριστερά θα δεις ότι δεν αξίζει και ότι υπάρχουν αγόρια ένα σωρο εκεί εξω που ψάχνουν για ένα σωστό ταίρι..

αυτά περί γκρινιας είναι απλά δικαιολογίες για να μην είστε μαζί..

είμαι σκληρή το ξέρω αλλα πραγματικά πιστευω πως τσάμπα ξοδευεις τον χρόνο σου.

σου λεει ότι δεν σε θέλει λόγω γκρίνιας αλλά είναι μια εντελώς βλακώδης δικαιολογία για μένα για να μην σου πει ότι απλά βσρέθηκε να έχει σχέση μαζί σου και ότι θέλει να γνωρίσει και καμια άλλη και ότι εσένα σε έχει μέχρι να βρει την άλλη.

στα λέω αυτά γιατί έχω γνωρίσει και εγώ αρκετούς αποτυχημένους τύπους και πλέον ξέρω τι λένε τι πραγματικά εννοούνε...

ευχομαι το καλύτερο και να βρεις ένα αγόρι που να σε εκτιμάει και να σε σέβεται και που να σε έχει σαν βασίλισσα!! γιατί τέτοια συμπεριφορά πρέπει να έχει ο άλλος απεναντί σου..

καλη τυχη μάτια μου

και ότι σε φωτίσει ο θεός να κάνεις.. :wink:

Διαφημίσεις