Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos-καθυστέρηση

Recommended Posts

Καλημέρα και από ένα αγόρι στην παρέα σας. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που βασανίζει την κοπέλα μου και εμένα. Θα πω το πρόβλημα όσο πιο αναλυτικά γίνεται και ελπίζω να μην γίνω πρόστυχος ή οτιδήποτε. Λοιπόν ήρθαμε σε επαφή για πρώτη φορά πριν 10 μέρες ακριβώς στις 9/10. Ήταν η πρώτη φορά και για τους 2. Πριν μέναμε στα λεγόμενα "προκατακτικα". Και για αυτό φανταζόμαστε δεν της έτρεξε αίμα και δεν πονάγε. Εννοείται χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό. Λοιπόν λίγο πριν τελειώσω τραβήχτηκα και τελείωσα μέσα στο προφυλακτικό και έξω από την κοπέλα μου. Και έτσι καθόμασταν εγώ από πάνω της και λίγο πλαγιά και μιλάγαμε είδαμε ότι το προφυλακτικό είχε πέσει πάνω στο αιδιο της. Αυτό ήταν το ατύχημα μας. Εκείνη την στιγμή η κοπέλα μου άρχισε να κλαίει πολύ. Η περίοδος ήταν ήταν της έρθει στις 11 12 αλλά τίποτα. Να προσθέσω ότι τον Σεπτέμβριο της είχε αργήσει 10 μέρες να της έρθει. Οκτώβρη της ήρθε κανονικά. Και αυτό το μήνα περιμένουμε. Όταν ήταν να της έρθει κανονικά η περίοδος είχε πρησμένο στήθος και πονάγε στην κοιλιά. Εγώ πριν λίγες μέρες την ένιωθα πιο ζέστη αλλά δεν της είπα τίποτα για να μην τρομάξει και άλλο. Εκείνη ρίχνει τον λόγο της καθυστέρησης στο ότι επηρεάστηκε ο κύκλος της λόγο που ολοκληρώσαμε. Εγώ της είπα ότι είναι από το άγχος πρώτα, μετά από ένα κρύωμα που πέρασε. Τεστ και μοριακή δεν θέλει να κάνει με τίποτα. Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά; Μπορεί να έγινε κάτι με το ατύχημα; Η φταίει το άγχος και το ότι ολοκληρώσαμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από ένα αγόρι στην παρέα σας. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που βασανίζει την κοπέλα μου και εμένα. Θα πω το πρόβλημα όσο πιο αναλυτικά γίνεται και ελπίζω να μην γίνω πρόστυχος ή οτιδήποτε. Λοιπόν ήρθαμε σε επαφή για πρώτη φορά πριν 10 μέρες ακριβώς στις 9/10. Ήταν η πρώτη φορά και για τους 2. Πριν μέναμε στα λεγόμενα "προκατακτικα". Και για αυτό φανταζόμαστε δεν της έτρεξε αίμα και δεν πονάγε. Εννοείται χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό. Λοιπόν λίγο πριν τελειώσω τραβήχτηκα και τελείωσα μέσα στο προφυλακτικό και έξω από την κοπέλα μου. Και έτσι καθόμασταν εγώ από πάνω της και λίγο πλαγιά και μιλάγαμε είδαμε ότι το προφυλακτικό είχε πέσει πάνω στο αιδιο της. Αυτό ήταν το ατύχημα μας. Εκείνη την στιγμή η κοπέλα μου άρχισε να κλαίει πολύ. Η περίοδος ήταν ήταν της έρθει στις 11 12 αλλά τίποτα. Να προσθέσω ότι τον Σεπτέμβριο της είχε αργήσει 10 μέρες να της έρθει. Οκτώβρη της ήρθε κανονικά. Και αυτό το μήνα περιμένουμε. Όταν ήταν να της έρθει κανονικά η περίοδος είχε πρησμένο στήθος και πονάγε στην κοιλιά. Εγώ πριν λίγες μέρες την ένιωθα πιο ζέστη αλλά δεν της είπα τίποτα για να μην τρομάξει και άλλο. Εκείνη ρίχνει τον λόγο της καθυστέρησης στο ότι επηρεάστηκε ο κύκλος της λόγο που ολοκληρώσαμε. Εγώ της είπα ότι είναι από το άγχος πρώτα, μετά από ένα κρύωμα που πέρασε. Τεστ και μοριακή δεν θέλει να κάνει με τίποτα. Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά; Μπορεί να έγινε κάτι με το ατύχημα; Η φταίει το άγχος και το ότι ολοκληρώσαμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Καλημέρα και μην στεναχωριέστε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας . Προφανώς από το άγχος δεν της έρχεται και από ότι καταλαβαίνει και η ηλικία σας πρέπει να είναι αρκετά νεαρή οπότε και είναι φυσιολογικό ο κύκλος της να μην έχει σταθεροποιηθεί

Καλημερα και απο μενα!Οπως ανεφερε και η XRYS το πιο πιθανο ειναι η καθυστερηση να προερχεται απο το αγχος της,μπορει να μην εχει σταθεροποιηθει ο κυκλος,μπορει ομως να εχει μια μικρη διαταραχη του κυκλου μετα την επαφη!Ας κανει ενα τεστ ομως για να ηρεμησει!Να δει πως δεν τρεχει λογος ανησυχιας!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Είμαστε φοιτητές και οι 2. Το κακό είναι ότι είμαστε σε διαφορετικές πόλεις και δεν βλέπομαστε πολύ συχνά. Όσο είμαστάν κοντά της πονάγε η κοιλιά, η μέση, και εγώ την ένιωθα πιο ζέστη. Προσπαθούσα να μην την στενάχωρω για να είναι χαλαρή και να της έρθει η περίοδος. Δεν περνάμε και λίγα γενικά.

Είμαστε φοιτητές και οι 2. Το κακό είναι ότι είμαστε σε διαφορετικές πόλεις και δεν βλέπομαστε πολύ συχνά. Όσο είμαστάν κοντά της πονάγε η κοιλιά, η μέση, και εγώ την ένιωθα πιο ζέστη. Προσπαθούσα να μην την στενάχωρω για να είναι χαλαρή και να της έρθει η περίοδος. Δεν περνάμε και λίγα γενικά.

George_23 πιστεψε με,σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!Στην αρχη της σχεσης μου με τον αντρα μου(πριν 10 χρονια ημουν και γω στα 19,πρωτοετης φοιτητρια!!)μας συνεβη κατι παρομοιο και ειχα πεθανει απο το αγχος μου!Επειδη λοιπον λιγο πολυ ολες περασαμε αναλογες καταστασεις,σου συνηστω να κανει ενα τεστ!Θα ηρεμησει ΤΟΣΟ πολυ!Ειλικρινα ειναι κριμα να περνατε ολο αυτο!Οσο θα ειναι σε κατασταση αγχους τοσο θα αργει η περιοδος και θα ειναι χειροτερο για τη ψυχολογια σας!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Με τίποτα δεν θέλει να κάνει τεστ. Είναι ήδη στην 7η ή 8η μέρα καθυστέρησης.

Μαρία πραγματικά χαίρομαι που είστε ακόμα μαζί. Μακάρι και εγώ με την κοπέλα μου να είμαστε σε 10 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει Τόσα πολλά που δεν τα αξίζουμε και μόνο η αγάπη μας, μας κρατάει.

καλημέρα γιώργο.. οπως αναφέρεις ο κύκλος της κοπέλας σου δεν ειναι σταθερος, και οτι η επαφη εγινε με προφυλαξεις..το ''ατυχημα'' που περιγραφεις δεν βλεπω να ειναι κατι.. δεν υπαρχει περιπτωση να συμβη εγκυμοσυνη ετσι..δεν εφυγε μεσα της..επανω μονο..πιστευω το αγχος εκανε την ''ζημια'' της καθυστερησης..πιστευω θα της ερθει η περιοδος..πες της να χαλαρωση..κ ολα θα πανε καλα..η ψυχολογια παιζει πολυ συμαντικο ρολο στην περιοδο!!και παντα να προσεχετε!!

Σας ευχαριστω πολυ ολους. Οποιος αλλος εχει καποια γνωμη ή αποψη για αυτο το θεμα θα περιμενω πολυ να την ακουσω ή μαλλον να την δω. Και εγω πιστευω οτι ειναι δυσκολο να εγινε κατι και ειναι ψυχολογικο το θεμα αλλα λεμε τωρα αν; γενικα ειχε σταθερο κυκλο μονο τον σεπτεμβριο εκανε 40 μερες να ερθει. Τον οκτωβρη ηρθε κανονικα ενα μηνα μετα και τωρα περιμενουμε...

Το ενδεχομενο να επηρεαστηκε ο κυκλος την απο την επαφη να το αποκλεισω;

Παιδια να προσθεσω οτι τον πονο στην κοιλια και στην μεση τα ενιωθε αυτες τις μερες που περιμενε την περιοδο. Τι να πω. Μακαρι να ερθει.
Γιωργο η εναρξη της σεξουαλικης επαφης δεν επηρεάζει τον κυκλο της γυναικας.Γιατι πολυ απλα δεν αλλαζουν οι ορμονες της, ουτε γινετε καμια ορμονικη διαταραχη..οποτε η καθηστερηση ειναι λογο αγχους και οτι δεν εχει σταθερο κυκλο..θα ερθει..........;)

Διαφημίσεις

Γιωργο η εναρξη της σεξουαλικης επαφης δεν επηρεάζει τον κυκλο της γυναικας.Γιατι πολυ απλα δεν αλλαζουν οι ορμονες της, ουτε γινετε καμια ορμονικη διαταραχη..οποτε η καθηστερηση ειναι λογο αγχους και οτι δεν εχει σταθερο κυκλο..θα ερθει..........;)

Και το ότι πονάει κάτω στην κοιλιά και στην μέση και ότι την ένιωθα πιο ζέστη σαν να έχει δέκατα να μην τους δίνω σημασία;

Και Εγώ το άγχος φαντάζομαι ότι φταίει αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια..

Και το ότι πονάει κάτω στην κοιλιά και στην μέση και ότι την ένιωθα πιο ζέστη σαν να έχει δέκατα να μην τους δίνω σημασία;

τα συμπτώματα της περιοδου ειναι τα ιδια με την εγκυμοσυνη..δηλ ποναει η κοιλια..πριζετε το στηθος..ποναει η μεση......και εχεις δεκατα στην ωορηξια..καπου στην ωορηξια δηλ ανεβαινει λιγο η θερμοκρασια, αλλα πεφτει οταν αδιαθετησεις..ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν παιζει εγκυμοσυνη...να δεις οτι σε 1-3μερες θα αδιαθετηση..;)

εγω ειχα ενα διαστημα πολυ εντονο στρες κ δεν ειχα περιοδο σχεδον μηνα!εκανα χοριακη ηταν αρνητικη,πηγα σε γυναικολογο κ μου επιβεβαιωσε τον παραγοντα αγχος!!!μετα ολα καλα.....γι'αυτο σου λεω..χαλαρωστε..και στην τελικη καντε μια χοριακη να ειστε απολυτως σιγουρη!

εγω ειχα ενα διαστημα πολυ εντονο στρες κ δεν ειχα περιοδο σχεδον μηνα!εκανα χοριακη ηταν αρνητικη,πηγα σε γυναικολογο κ μου επιβεβαιωσε τον παραγοντα αγχος!!!μετα ολα καλα.....γι'αυτο σου λεω..χαλαρωστε..και στην τελικη καντε μια χοριακη να ειστε απολυτως σιγουρη!

Δεν θέλει με τίποτα να κάνει ούτε απλό τεστ. Απλά περιμένει να της έρθει η περίοδος. Η πλάκα θα έχει να την χάσει αυτό το μήνα τότε να δεις γλέντια.

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Θα σας ενημερώσω για ότι νεώτερο.

Διαφημίσεις

;)θα περιμενω νεα σου!πολυ πεισματαρα η κοπέλα σου!!χαχαχα!!!μαλλον αγχωνεται για το αποτελεσμα που θα βγει!!ολα καλα ευχομαι,που θα είναι!!

Εκτός από πεισματάρα πάντα μα πάντα πάει το μυαλό της στο χειρότερο.

Αλλά τι να κάνω που την αγαπάω ;

Εκτός από πεισματάρα πάντα μα πάντα πάει το μυαλό της στο χειρότερο.

Αλλά τι να κάνω που την αγαπάω ;

πρεπει να ειναι πολυ καλη κοπέλα!κ εσυ καλο παλικάρι,φαινεται απο τα λεγόμενα σου κ τον τροπο που μιλας για την κοπελα σου..μπραβο σας παιδια,ελπιζω ολα να σας πανε καλα...

πρεπει να ειναι πολυ καλη κοπέλα!κ εσυ καλο παλικάρι,φαινεται απο τα λεγόμενα σου κ τον τροπο που μιλας για την κοπελα σου..μπραβο σας παιδια,ελπιζω ολα να σας πανε καλα...

Τώρα λέει ότι δεν πονάει. Και να έκανε ένα τεστ να ησυχάζάμε αλλά τίποταά. Είναι καλό σημάδι που της έφυγαν οι πόνοι; Τουλάχιστον λέει ότι έφυγαν. Δεν ξέρω αν το κάνει για να ηρεμήσει κάπως τον εαυτό της. Βρε τι πάθαμε. Σειρά θα μας κάνουν :-D

Τώρα λέει ότι δεν πονάει. Και να έκανε ένα τεστ να ησυχάζάμε αλλά τίποταά. Είναι καλό σημάδι που της έφυγαν οι πόνοι; Τουλάχιστον λέει ότι έφυγαν. Δεν ξέρω αν το κάνει για να ηρεμήσει κάπως τον εαυτό της. Βρε τι πάθαμε. Σειρά θα μας κάνουν :-D
εγω το εχω περασει αυτο οταν ημουν 18χρονων..ειχα παθει σοκ απο το αγχος μου κ εκανε να μου ερθει η περιοδος 25μερες..δεν μπορουσα να κοιμηθω ταα βραδια..μετα απο πολυ πολυ ζορι, εκανα τεστ, κ μεχρι να δειξει το αποτελεσμα αρνητικο ετρεμα απο φοβο κ πανικο..ηταν αρνητικο!!νομιζω μετα το τεστ, σε 2μερες μου ηρθε..:D δεν σημαινει κατι που δεν ποναει τωρα..παρε εσυ ενα τεστακι, κ καντε το μαζι..θα νιωσει καλυτερα..

εγω το εχω περασει αυτο οταν ημουν 18χρονων..ειχα παθει σοκ απο το αγχος μου κ εκανε να μου ερθει η περιοδος 25μερες..δεν μπορουσα να κοιμηθω ταα βραδια..μετα απο πολυ πολυ ζορι, εκανα τεστ, κ μεχρι να δειξει το αποτελεσμα αρνητικο ετρεμα απο φοβο κ πανικο..ηταν αρνητικο!!νομιζω μετα το τεστ, σε 2μερες μου ηρθε..:D δεν σημαινει κατι που δεν ποναει τωρα..παρε εσυ ενα τεστακι, κ καντε το μαζι..θα νιωσει καλυτερα..

Δίκαιο είχες τελικά :-D

Της ήρθε την 9η ή την 10η μέρα καθυστέρησης. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και όσους άλλους απάντησαν :-D