Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ

ASTERI

Recommended Posts

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?

Διαφημίσεις

αν πας στην ενότητα της βάπτισης, ίσως βρεις πολλές ιδέες...

παρόλα αυτά, δώσε μας λίγο περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε

τι ηλικία έχει? ποια είναι η περίσταση για το δώρο?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ

Διαφημίσεις

υποθέτω αγόρι?

εφόσον είναι κομπλε από ρούχα (όπως τα περισσότερα παιδιά) παρόλο που έχει και παιχνίδια, υπάρχουν ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα της fisher price που είναι εκπαιδευτικά

έχει ένα απίστευτο πιάνο που μαθαίνει διάφορους ήχους ή το τραπέζι δραστηριοτήτων

είναι κοντά στα 70-80 ευρώ αυτά

επίσης, τραπεζάκι και καρεκλάκι ... σε λίγο καιρό θα κάθεται άνετα σε αυτά και θα παίζει

άλλη εκδοχή είναι να του πάρεις μια τσάντα καλή για να βάζει μέσα τα πραγματάκια του για τον παιδικό αν πηγαίνει (να χωράει αλλαξιά ρούχα, μερικά πάμπερ, πιπίλα, μπουκάλι κλπ)

ή ρώτα τη μαμά αν το παιδί κοιμάται ανήσυχο και δεν στεριώνει πάνω του σεντόνι ώστε να του πάρεις έναν καλό υπνόσακο για τον χειμώνα που έρχεται

-μπορεις να του παρεις ενα αυτοκινητακι με μπαταρια υπαρχουν μικρα για αυτ η την ηλικια ο δικος μου ειχε και ακομα ειναι τρελος με αυτο.

-η αδερφη μου του ειχε παρει ενα κουνιστο αλογακι απο τα τζαμπο και του αρεσε και αυτο

-ενα ωραιο τραπεζακι με καρεκλιτσα για τα δωματιο του

Γιατι δεν του ανοιγεις ενα τραπεζικο λογαριασμο?

Ετσι σε γιορτες, γενεθλια, Πασχα, Χριστουγεννα κτλ(αφου εχει τα παντα) ολοι θα μπορουν να καταθετουν οποιοδηποτε ποσο, το οποιο αργοτερα θα μπορει να χρησιμοποιησει ειτε για σπουδες, ειτε για αυτοκινητο, ειτε για γαμο κτλ. :wink:

Εγω αυτο εχω κανει στις μικρες μου και μπορω να σου πω οτι ηδη εχουν ενα αξιοσεβαστο ποσο!!! :D

Τον άνοιξα στη μικρή μου κόρη

Αποταμιευτικός – Καταθετικός Λογαριασμός «Μεγαλώνω»

Από γενιά σε γενιά η αποταμίευση ήταν και παραμένει συνώνυμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ας φροντίσουμε μαζί για το μέλλον των παιδιών μας, βοηθώντας τα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! Ελάτε σε ένα από τα 141 Καταστήματα του δικτύου μας και ανοίξτε, από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής τους το νέο λογαριασμό νεολαίας «Μεγαλώνω».

«Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να διπλασιάσει τις αποταμιεύσεις του!»

Χαρίστε στο παιδί σας ένα νέο λογαριασμό και μαζί όλα τα προνόμιά του:

Επιτόκιο ΕΚΤ μείον 1,50%, σήμερα 2,75%, για όλο το ποσό του λογαριασμού.

Εκτοκισμός: δύο φορές το χρόνο 30/6 και 31/12

Δωρεάν έξοδα διαχείρισης λογαριασμού

Ποσό αρχικής κατάθεσης από €50

Δώρο καλωσορίσματος τον πρώτο κουμπαρά του!

Δώρο Κάρτα Μέλους με μοναδικό αριθμό για συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις …… και δώστε του την ευκαιρία να διπλασιάσει τις αποταμιεύσεις του!

Πώς;

Συμμετέχοντας ως τα 18 του χρόνια, με τον αριθμό της Κάρτας Μέλους στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου. Κάθε φορά που τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας του συμπίπτουν με τα 4 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού του Λαχείου, το ΤΤ HELLENIC POSTBANK θα καταθέτει στο λογαριασμό του ποσό* ίσο με το 100% του υπολοίπου του λογαριασμού του!

Καταθέστε μαζί του τα χρήματα που μάζεψε στον κουμπαρά του, δίνοντας του τη χαρά να δει τις αποταμιεύσεις του να καρποφορούν!

Δικαιολογητικά – Απαιτούμενα

Ελάτε σε ένα από τα 141 Καταστήματα

του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

και ανοίξτε, από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του,

το νέο λογαριασμό νεολαίας

«Μεγαλώνω»

Τα ποσά από τα κέρδη των κληρώσεων δεσμεύονται για 5 χρόνια ή μέχρι την ενηλικίωση του δικαιούχου.

Επί του ποσού των πιστωτικών τόκων παρακρατείται φόρος 10%, ο οποίος αποδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο.

*Με ανώτατο όριο τις €500.000.

Διαφημίσεις