Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΡΕΞΗ...ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ?

Recommended Posts

Η μπεμπα μου θα γινει 4 μηνων την αλλη βδομαδα....συνηθως πινουμε 150μλ γαλα...που κ που 170 ή 180μλ....εδω και 3-4 μερες εχει εντονες ενοχλησεις με τα δοντια,,,,ολο το χερι στο στομα, εντονη σιελορροια...και ενω μπορει να πειναει πολυ ή να κλαιει για το γαλα....πινει στα περισσοτερα γευματα 100μλ ή 120 μλ ή 80-90μλ....πχ σημερα εχει πιει απο 80 μλ στα 3 γευματα της,,,,φοβαμαι μηπως μου αδυνατισει ετσι....ειμαστε 6200γρ...μια χαρα λεει η γιατρος εφοσον ανεβαινουμε κ σε καμπυλη αναπτυξης....μπορει αυτη η εντονη ενοχληση στα δοντια να επηρεαζει την ορεξη? γιατι καμια φορα μασαει κ την θηλη του μπιμπερο...εχω ψιλοαπελπιστει....αμα συνεχιστει αυτο μηπως μου αδυνατισει το μωρο κ δεν τρεφεται σωστα...

Διαφημίσεις

Και εμείς εκεί στον 4ο κάπως έτσι ξεκινήσαμε με τα δόντια. Τώρα στον 8ο ακόμη παιδεύεται η ψυχή μου. Μην ανησυχείς βρε. Δεν θα σου πάθει τίποτα αν είναι ανόρεχτη μια δυο μέρες. Συμβαίνει κι αυτό μέσα σε όλα τα άλλα. Δεν θα γίνεται και κάθε μέρα το ίδιο! Υποθέτω πως είναι από την έντονη ενόχληση που νιώθουν. Η δικιά μου κάνει και δέκατα και να φανταστείς ότι ακόμη δεν έχει σκάσει ούτε ένα. Καλό βράδυ!

Η μπεμπα μου θα γινει 4 μηνων την αλλη βδομαδα....συνηθως πινουμε 150μλ γαλα...που κ που 170 ή 180μλ....εδω και 3-4 μερες εχει εντονες ενοχλησεις με τα δοντια,,,,ολο το χερι στο στομα, εντονη σιελορροια...και ενω μπορει να πειναει πολυ ή να κλαιει για το γαλα....πινει στα περισσοτερα γευματα 100μλ ή 120 μλ ή 80-90μλ....πχ σημερα εχει πιει απο 80 μλ στα 3 γευματα της,,,,φοβαμαι μηπως μου αδυνατισει ετσι....ειμαστε 6200γρ...μια χαρα λεει η γιατρος εφοσον ανεβαινουμε κ σε καμπυλη αναπτυξης....μπορει αυτη η εντονη ενοχληση στα δοντια να επηρεαζει την ορεξη? γιατι καμια φορα μασαει κ την θηλη του μπιμπερο...εχω ψιλοαπελπιστει....αμα συνεχιστει αυτο μηπως μου αδυνατισει το μωρο κ δεν τρεφεται σωστα...

Καλημέρα

Και τα δύο μου τα παιδιά στο 4 μήνα αρχισαν να μειώνουν το γάλα.Το τι εκάνα για να τους το δίνω δεν περιγράφεται.Αγκαλία τους το εδινα και τραγούδαγα.Κατέλιξα στα εξής δύο

α) Ειχαν βαρεθεί το γάλα και οταν αρχισα να δίνω στερεά αρχισαν και να πίνουν γάλα καλύτερα.

β)Εβγαζάν δοντάκια.

Υπομονή

tnDpp3.png

77l3p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ο μικρός μου είναι τριών μηνών και εδώ και λίγες μερες δεν τρωει όσο έτρωγε,ενώ Πεινάει.Βαζει τα χεράκια στο στόμα και μόλις του δίνω το μπιμπερό κλαίει (ευτυχώς δεν εχουμε γείτονες) :)...Μήπως είναι πολύ νωρίς για δοντάκια;Τι φταίει;

eNortjKzUjK0MDUzMlSyBlwwFZoC1A,,30.pngeNortjKzUjIysDA1M1SyBlwwFYcC0w,,27.png

Διαφημίσεις

Πονεμένη ιστορία που δυστυχώς περνάμε ακόμα:?:-? Θα σας πω τι μου είπε ο γιατρός μας όταν ξεκινήσαμε να βγάζουμε δοντάκια (13 μηνών:evil:) Όταν βγάζουν τα μπροστινά μειώνουν το γάλα, όταν βγάζουν τα πίσω μειώνουν την στερεα τροφή. Κορίτσια υπομόνη..... ακόμα και να χάσουν κάποια γραμμάρια θα τα πάρουν τον επόμενο μήνα.

LAAFp2.png

JRM4p2.png