Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δωρο για κοριτσακι 2 ετων

Recommended Posts

Η κορουλα μου θα γινει 2 μεθαυριο, γιορταζει κιολας τον αλλο μηνα, ερχονται και Χριστουγεννα ...

και αναρωτιεμαι τι δωρο να της παρουμε???

καλυτερα δεν ειναι να παρουμε 1-2 μεγαλα δωρα?? μικρα θα της παρουν συγγενεις και φιλοι!

τι προτεινεται???

εγω σκεφτομουν πλαστικο σπιτακι η κουζινα η και τα 2 αν τα εβρισκα σε καλη τιμη , εχετε καποια να προτεινεταιιι??

ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Διαφημίσεις

Κουζινα ειναι πολυ καλη ιδεα! Συνηθως τους αρεσει πολυ. Μπορείς να παρεις εναν πινακα σχολικο για μωρα η μια φαρμα με ζωα, κερδιζει αγορια και κοριτσια! Να σου ζησει!

Μια κουζίνα νομίζω πως αξίζει και θα βγάλει και τα λεφτά της.

Το κοριτσάκι σου, όπως τα περισσότερα κοριτσάκια (αλλά και αγοράκια) θα παίξει μαζί της για αρκετά χρόνια.

"Κουζινικά" υπάρχουν και πολύ φθηνά στα παιχνιδάδικα και θα μπορείς, αν θέλεις, να τα "ανανεώνεις" ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να είναι όλα ίδια.

Εμείς έχουμε την κουζίνα μας 2,5 περίπου χρόνια και οι μικρές μου συνεχίζουν να παίζουν μαζί της... ακάθεκτες.

Κατά διαστήματα την έχω "κρύψει", όπως κάνω και με άλλα παιχνίδια και την εμφανίζω ξανά. Και πάντα την υποδέχονται με ενθουσιασμό.

Πλαστικό σπιτάκι (ή φουσκωτό κάστρο ίσως...) αν έχεις χώρο πιστεύω ότι θα της αρέσει και αυτό. Αρκεί να έχεις χώρο...

Ό,τι και να διαλέξεις η μικρούλα θα χαρεί. Να τη χαίρεσαι...