Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΔΕΙΞΕ Η Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια....

Αν έχει κάποια από εσάς κάποια παρόμοια περίπτωση σας παρακαλώ να μου πει...

Σήμερα η γυναίκα του κουνιάδου μου έκανε β΄επιπέδου στο Αλεξάνδρα και ο γιατρός της είπε πως το στομάχι του μπέμπη ήταν άδειο.

Της εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι στιγμιαίο αλλά μπορεί και όχι... το γιατί όχι δεν τους το είπε και έχουμε όλοι τρελαθεί....:confused:

Θα την δει ξανά την ερχόμενη Τρίτη αλλά μέχρι τότε...:(

Κάποια, κάτι;;;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Γεια σου Δήμητρα.Δυστυχώς δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο....το μόνο που ξέρω είναι ότι επειδή το έμβρυο καταπίνει συνεχώς αμνιακό υγρό,πρέπει να φαίνεται στο στομαχάκι του.Το ότι ήταν άδειο όμως εκτός του να έτυχε απλά τη στιγμή του υπερήχου σε τι θα μπορούσε να ωφείλεται?Στο να μην καταπίνει το μωρό ή στο να μην συνδέεται ο οισοφάγος με το στομάχι?Καλά ο γιατρός δεν είπε τίποτα?Γνώμη μου να είναι να ρωτήσετε και άλλο γιατρό και γιατί όχι να μην γίνει και αλλού υπέρηχο ίσως και νωρίτερα από την τρίτη.Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!Περιμένω νέα σου!

Εκεί που περίμενα στην αναμονή να δω το γιατρο ήταν μια εγκυος στο 3ο παιδι που μου είπε αυτο ακριβως.Οτι στη Β επιπέδου δεν ειδαν το στομαχι.Της ειπε ο γιατρος να παει σε 2-3 ωρεσ για υπερηχο,παλι δεν φαινοταν μετα πηγε την αλλη μερα και οκ φαινοταν.Καμια φορα της ειπε ο γιατρος μπορει να εχουν χωνεψει το αμνιακο υγρο και να μην ειναι ορατο το στομαχι.Αλλα αν οντως δεν το εβλεπε σε 2-3 υπερηχους γεματο τοτε κατι δεν θα πηγαινε καλα και θα επρεπε απότι μου ειχε πει να κανουν καποιες ενεργειες.Δεν ξερω παραπάνω λεπτομέρειες .Πρωτη φορα ακουγα κατι τετοιο.

Εσενα σου ειπαν να πας για υπερηχο ξανά?Θέλει παρακολουθηση με υπερηχο για να δειτε αν ήταν τυχαιο ή όχι.

Κορίτσια ευχαριστω κατ αρχές για το ενδιαφέρον.

Ούτε εγώ είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο και για αυτο αγχωθηκα. Μίλησα με γιατρό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων και μου είπαν πως αν είχε έστω και 50cc υγρού τότε ολα οκ και ήταν στιγμιαίο αν ήταν εντελώς άδειο τότε θα υπήρχε θέμα. Αλλα δε μου είπαν. Είμαι παράλληλα και εγώ έγκυος και δεν ήθελαν να αγχωθώ. Οπότε δε θα ήταν κ πολυ καλο. Οταν ηρέμησαν και πήρα την συνυφάδα μου τηλέφωνο μου είχε ότι δεν ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο, οπότε ελπίζω να ειναι όντως ολα (!!!) καλά.;)

Συμπέρασμα για άλλη μια φορά: οι άντρες αγχωνονται περισσότερο και μας μπερδεύουν!:mad: