Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικα τα αφηνετε να πηγαινουν μονα τους στα παρτυ?

Recommended Posts

Ο κουκλος ειναι καλεσμενος σε ενα παρτυ μιας συμμαθητριας του. Δεν ξερω ποσα παιδακια ειναι καλεσμενα. Δεν ξερω τους γονεις. Καταλαβαινω οτι αν ειναι και 10 παιδακια με τις μαμαδες τους μπορει να μην μπορουν οι γονεις να 'φιλοξενησουν' 20 ατομα αλλα δεν μου παει να τον αφησω και μονο του...

Διαφημίσεις

Εκανα παρτυ περσι στην κορη μου. και 3 γονεις αφησαν τα παιδακια τους.εδωσα το τηλεφωνο μου,πηρα το δικο τους.τα προσεχα τα παιδια πιο πολυ και απο το δικο μου.Στο τελος πηρα τηλ. και ειπα ποτε να ερθουν να παρουν τα παιδακια.Ολοι περασαμε ωραια!!

Εκανα παρτυ περσι στην κορη μου. και 3 γονεις αφησαν τα παιδακια τους.εδωσα το τηλεφονο μου,πηρα το δηκο τους.τα προσεχα τα παιδια πιο πολυ και απο το δικο μου.Στο τελος πηρα τηλ. και ειπα ποτε να ερθουν να παρουν τα παιδακια.Ολοι περασαμε οραια!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Συνολικα ηταν πολλα παιδακια? Εγω για να ειμαι ειλικρινης ετσι οπως τους βλεπω να παιζουν οι δυο τους ουτε 1 φιλο τους δεν θα καλουσα χωρις συνοδια...

πολλα παιδακια ηταν,γυρο στα 15,αν θυμαμαι καλα...ειχαμε ενα κλοουν για 2,5 ωρες,τα αποσχολουσε και ολα ηταν οκ!!!

παντως και στην δικη σας περιπτωση οι περισσοτεροι γονεις εμειναν ε?

Εχω μεχρι το τελος της εβδομαδας για να απαντησω.. Και θα ειναι και κουρασμενος γιατι ναι με το παρτυ ειναι σαββατο μεσημερι αλλα θα εχει σχολειο στα ελληνικα,,,

Διαφημίσεις

Ο γιος σου τι λέει καταρχήν; Γιατί αυτό είναι που μετρά πάνω απ΄όλα.

Πέρσι ήταν ένα κοριτσάκι πρώτης δημοτικού στα γενέθλια της κόρης μου και οι γονείς της την άφησαν και έφυγαν. Τους πρότεινα να μείνουν, αλλά είχαν δουλειές και δεν μπορούσαν. Το έκαναν σαν κάτι πολύ φυσικό, και η μικρή τους το βρήκε επίσης φυσικό. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Δεν το εχουμε συζητησει. Περισυ σε αλλο παρτυ ειχα παει και εγω αλλα ηταν μακρια και σε φαστ φουντ οποτε δεν τεθηκε θεμα. Γενικα ειναι ντροπαλος οταν ειναι σε ξενο περιβαλλον αλλα αν τυχει και ειναι και αλλοι απο την παρεα του θα αφινιασει..

Γενικα προσπαθω να μην ειμαι απο πανω του για να μην τα περιμενει ολα απο μενα αλλα φροντιζω να ειμαι σε μια κοντινη αποσταση και να εχω οπτιη ή εστω ακουστικη επαφη..