Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατί ακούω σάχλες και δεν βάζω τις φωνές;;;

livinath

Recommended Posts

Είπαμε σε άλλο post για τον γνωστό μύθο της εγκυμοσύνης "άμα ζηλέψεις κάτι και δεν το φάς και ξυστείς ταυτόχρονα μένει σημάδι στο παιδί με το σχήμα του φαγητού που λαχτάρησες". Άντε να ζηλέψεις χοιρινό δηλαδή... θα πρέπει να σου μείνει ένα σημάδι νααααα! Άρα λοιπόν στην εγκυμοσύνη εκτός από όλα τα άλλα δεν ξυνόμαστε κιόλας... για παν ενδεχόμενο...!

Το Σάββατο λοιπόν άκουσα κι αλλή μπ@ύρδα. Όταν λέει βγάζει το παιδί μαλλιά έχεις καούρες! Κι αν είναι φαλακρό όπως ήμουν κι εγώ;;; Τις γλιτώνεις τις καούρες φαντάζομαι! Όμως όχι, δεν γλιτώνεις, γιατί και με το χνούδι παθαίνεις καούρες! Ύμαρτον! Τι άλλο θα ακούσω;;; Γιατί μου τα λέει όλα αυτά (καταλάβατε ποιά έτσι...; η γνωστή) αφού βλέπει ότι δεν αντέχω να τα ακούω;; Το καλλίτερο δε είναι ότι αμφισβητεί τους γιατρούς γιατί δεν τα δέχονται όλα αυτά. Τη ρώτησα γιατί δεν πάει να την ξεγεννήσει μαμή αφού δεν εμπιστεύεται το γιατρό της σε αυτά που λέει αλλά μου είπε ότι δεν θα γυρίσει και 50 χρόνια πίσω! :shock:

Το καλλίτερο της το είπε ο άντρας μου. "Σύμφωνα με αυτά που πιστεύεις για τα ξυσίματα, τις λιγούρες, τα μαλλιά και τις άλλες αηδίες δεν θα πρέπει να ξύνεις και τον πισινό σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να εγκυμονείς αγόρι, να του αρέσει το ξύσιμο του πισινού και να σου βγεί πού...της!!!". Κάγκελο έμεινε...!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί ακούω σάχλες και δεν βάζω τις φωνές;;; Ακριβως όπως το έγραψες. Μα καλα υπάρχει κόσμος που πιστεύει σε αυτές τις αηδίες;;; :evil:

Έγω εχω ακούσει το άλλο κουλό: Σε κάποια γιορτή, δεν θυμάμαι ποια; :oops: , αν η γυναίκα που ειναι έγκυος κανει δουλεια αποτυπώνεται στο κορμάκι του μωρού η δουλεια που έκανε πχ σιδερο, σκουπα κλπ!!! :lol:

Και το άλλο με τα μαλλια που παιζει είναι αν το παιδι βγαζει μαλλακια τοτε η εγκυος εχει και φαγουρα στην κοιλια!!! :lol::lol::lol:

αν η γυναίκα που ειναι έγκυος κανει δουλεια αποτυπώνεται στο κορμάκι του μωρού η δουλεια που έκανε πχ σιδερο, σκουπα κλπ!!! :lol:

Τώρα αυτό το τελευταίο, ας μην το απορρίψουμε και εντελώς γιατί μας συμφέρει πολύ. Ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη και για καλό και για καλό ας τα φορτώσουμε και λίγο στον κόκορα. Εγώ το μεσημέρι θα το πω στον άντρα μου:' αγάπη μου άκουσα αυτό κι αυτό και είπα να μην μαγειρέψω σήμερα. Τί, να το διακινδυνέψω να βγει ο γιος σου με κανένα τιγάνι στο κεφάλι????'

Φαγούρα στην κοιλιά από τα μαλλιά;; Όχι από την τσίτα που τραβάει το δέρμα από το μωρό αλλά από τα μαλλιά; Μου φαίνεται πως όταν μείνω έγκυος θα αρχίσω να τα φορτώνω κι εγώ όλα εκεί. Από την αφηρημάδα μου μέχρι την πρωϊνή καθυστέρηση στη δουλειά! Ωραία δικαιολογία. Θα λέω στον προϊστάμενο μου ότι το παιδί μου βγάζει μαλλιά γι'αυτό άργησα! :lol:

αν η γυναίκα που ειναι έγκυος κανει δουλεια αποτυπώνεται στο κορμάκι του μωρού η δουλεια που έκανε πχ σιδερο, σκουπα κλπ!!! :lol:

Τώρα αυτό το τελευταίο, ας μην το απορρίψουμε και εντελώς γιατί μας συμφέρει πολύ. Ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη και για καλό και για καλό ας τα φορτώσουμε και λίγο στον κόκορα. Εγώ το μεσημέρι θα το πω στον άντρα μου:' αγάπη μου άκουσα αυτό κι αυτό και είπα να μην μαγειρέψω σήμερα. Τί, να το διακινδυνέψω να βγει ο γιος σου με κανένα τιγάνι στο κεφάλι????'

:lol::lol: Με έλιωσες!! Βασικά αν μάθει η συγκεκριμένη και για αυτό καήκαμε!!

Διαφημίσεις

Το κορυφαίο όμως ειναι οτι ο γιατρός μαυσωλείο που είχα μέχρι πρότινος μου είπε το ίδιο (καούρες = μαλλιά) :evil::evil::evil::evil::evil:

Κόντεψα να μείνω...ειμαι και Υδροχόος...πολύ της προόδου και όταν ακούω κάτι τέτοια μένω σύξυλη!

Den ρωτησες γιατι συμβαινει αυτο? Κι εγω το ειχα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι απο ποιον......

Και η φαση ειναι οτι ειχα πολυ εντονες καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη κι εκανα ενα τριχωτο παιδι βρε παιδια!!!!!! Σα μαιμουδακι!!!! Οχι μονο ειχε μακρυ...πολυ μακρυ μαλλι......αλλα και τριχες σε ολο το κορμι!!!! :lol:

Ειχα τρομαξει!!!! Αλλα πεσανε ευτυχως!!!!

Βρες μπας κι ισχυει??? :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Οταν μεγαλώνει η μήτρα με το παιδάκι όλα τα υπόλοιπα όργανα συμπιέζονται και το στομάχι φτάνει στο βυζί! Εξού και οι τυχόν παλινδρομήσεις, καούρες κτλ εγω πχ δεν εχω θα μου βγει γιουλ μπρίνερ;;;; απο που και ως που :shock::shock::shock::shock:

Ούτε εγώ τα πιστεύω όλα αυτα και μου τα έλεγε η πεθερά μου όσο ήμουν εγκυος και έβραζα απο σένα μου απο τα νεύρα...μέχρι να τελειώσει το παραμιλητό και τις σάχλες περί καούρες απο τα μαλλιά και χίλια δυο άλλα!

Βέβαια η αλήθεια ειναι ότι και η δική μ ου γεννηθηκε πολυυυυ τριχωτό μωράκι..πολύ μαλλι..και είχε και τρίχες στα αυτακια! Σαν μαιμουδάκι! :)

Καούρες είχα παρα πολλές ...με είχαν τρελανει.κάθε μέρα simeco έπερνα.

Ίσως ισχύει αλλά όχι έτσι όπως το λένε οι παλιοί..αλλά όντως να εξηγείται ιατρικώς.

Τι θυμήθηκα τώρα...άσχετο.. :D Όταν ήμουν έγκυος έξυνα μια μέρα τον αφαλό μου..και τι γυρίζει και μου λέει η πεθερά μου..

ΜΗΝ ΞΥΝΕΙΣ ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! :shock::shock::lol::lol::lol:

Εκείνη την ημέρα με αποτέλειωσε..ξέχασα κι αυτά που ήξερα! :roll:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Αυτο με τον αφαλό πάλι;;;;;;;

Η πεθερά μου δεν άφηνε τους γιούς της να πειράζουν τον αφαλό τους για να μην ανοίξει λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα που ο δικός μου εχει πεταχτεί έξω και όλο τον πιέζω μέσα ο άντρας μου φρικάρει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε μα κι αυτή η γυναίκα έλεος πια...και να πω οτι εναι καμια γρια....46 χρονών ειναι!!!!!

....να μου πεις φοβόταν να κάνει κολποσκόπηση γιατι νόμιζε οτι ειναι απο πίσω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

I am bitch but it's ok!

Διαφημίσεις

Αυτο με τον αφαλό πάλι;;;;;;;

Η πεθερά μου δεν άφηνε τους γιούς της να πειράζουν τον αφαλό τους για να μην ανοίξει λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα που ο δικός μου εχει πεταχτεί έξω και όλο τον πιέζω μέσα ο άντρας μου φρικάρει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε μα κι αυτή η γυναίκα έλεος πια...και να πω οτι εναι καμια γρια....46 χρονών ειναι!!!!!

....να μου πεις φοβόταν να κάνει κολποσκόπηση γιατι νόμιζε οτι ειναι απο πίσω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

I am bitch but it's ok!

Πέρασε η γυναικα την κολποσκόπηση για κολωνοσκόπηση!!! :roll::roll::lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

:lol::lol:

εμενα ρε κοριτσια η μικρη μου βγηκε με σημαδακια στα χειλια!!! σας ορκιζομαι, δεν εκανα καμια δουλεια που να ειχε σχεση με στομα και χειλια!!! :lol::lol::lol:

εμενα ρε κοριτσια η μικρη μου βγηκε με σημαδακια στα χειλια!!! σας ορκιζομαι, δεν εκανα καμια δουλεια που να ειχε σχεση με στομα και χειλια!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

:lol::lol::lol: άντε να πέισεις την πεθερά :lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ΕΓΩ ΣΙΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΛΙΓΕΤΕ Ο ΛΟΡΟΣ!!!!!!!!!!!

ΑΜ ΤΟ ΑΛΟ;; ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΤΕΡΙ ΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΥΤΕΡΙ ΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΟΤΑΝ ΖΙΓΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΙΧΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ 2 -3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΣΑΝ ΠΩΣ ΓΗΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΓΗΣΤΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΛΙΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΠΥΣΤΕΥΑΝ!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

εγω ειχα καουρες πολλες! το μονο που ειχα στην εγκυμοσυνη! το παιδι μου γεννηθηκε φαλακρο! εντελως ομως! λετε να εβγαλα τριχες στη.....κοιλια? :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Μου φτιάξατε το κέφι πρωί πρωί!! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι πως τα πιστεύουν κάτι τέτοια νέες κοπέλες; Καλά η γιαγιά που δεν μπορεί να καταλάβει όσο και να της εξηγήσεις ούτε τον υπέρηχο, το βρίσκω λογικό και αναμενόμενο, αλλά νέες γυναίκες, που πάνε στον γυναικολόγο από τα 18 τους; Τι στο καλό;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε.....μα.....το ρισκάρεις;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

:lol::lol: Μου φτιάξατε το κέφι πρωί πρωί!! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι πως τα πιστεύουν κάτι τέτοια νέες κοπέλες; Καλά η γιαγιά που δεν μπορεί να καταλάβει όσο και να της εξηγήσεις ούτε τον υπέρηχο, το βρίσκω λογικό και αναμενόμενο, αλλά νέες γυναίκες, που πάνε στον γυναικολόγο από τα 18 τους; Τι στο καλό;;

ασε συμπεθερα, μεγαλη μπουκια φαει-μεγαλο λογο μη πεις!!!

τι να μου κανουν τα πτυχια, η μορφωση, η κοινωνικη ανατροφη, η πιστη στους γιατρους και τη τεχνολογια........ αμα, αγαπη μου, εισαι εγκυος και σου πουν οτι του Αγιου-δε θυμαμαι τ ονομα του-, δε βαζεις αρωμα γιατι θα βγει το παιδι σα τσιουαουα (λεμε τωρα :lol: ), κανεις πως γελας με τις ανοητες δοξασιες και προληψεις, και πας σπιτι και οχι αρωμα δε βαζεις, ουτε αποσμητικο χωρου δε πατας οταν μπεις τουαλεττα για κακακια!!!

θα δειιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςς...... κοντος ψαλμος αλληλουηα!!!!

Λες να γίνω προληπτική; Τι να σου πω... Ας μείνω έγκυος και δεν ξανακάνω δουλειά για 9 μήνες (για το φόβο του τηγανιού που λέγαμε...! )

Και fistikaki σήμερα μη λες τη λέξη "τουαλέτα"...! :D

Λοιπον κοριτσια σας βλεπω λιγακι αδιαβαστες :P

ο Αγιος ειναι ο Συμεων και ειναι και ΔΥΟ φορες το χρονο για να πιανει ΟΛΕΣ τις εγκυες ναι ναι ναι.....

:arrow: Επισεις οταν θα κανεις παιδι ΔΕΝ θα πρεπει να το φιλας στο στομα γιατι θα μυριζει το δικο του οταν θα μεγαλωσει....

:arrow: ΔΕΝ θα το φιλας στις πατουσες γιατι δεν θα περπατησει ευκολα γιατι θα γλυστραει....

:arrow: ΔΕΝ θα το φιλας πισω στο σβερκο γιατο οταν μεγαλωσει θα σε "γραφει" στα π π ρια του....

:arrow: ΔΕΝ θα το φιλας στα στηθακια του γιατι θα μεγαλωσουν πολυ...

και παλι ΝΑΙ ΝΑΙ....

Ηθελα να ηξερα δουλειες δεν ειχαν τοτε????

Επισεις εχω ακουσει να το λεει γιατρος γυναικολογος μεγαλουτσικος μετα απο γεννα οτι το ειδε εκεινος αν θα κανει κιαλλο παιδι η φιλη μου θα κανει παλι αγορι..... :shock: (εγω ηξερα οτι το φυλο του παιδιου το καθοριζει το σπερμα του αντρα.....

Ειχε μεινει τιποτα απο αυτο μετα απο εννια μηνες στο κολπο της???????? :?::roll::roll::roll:

Στα μέρη μου λένε ότι αν φας σπλήνα (σπληνάντερο) και ξηστείς εκεί θα έχει σημάδι το παιδί όταν γεννηθεί... αυτά για Άγιο και δουλειές και σημάδια δεν φτάσαν να τα πούνε εδώ.... υπάρχουν όμως τόσες προλήψεις!!!! Αν περάσει η έγκυος πάνω από λάστιχο που ποτίζεις κήπο θα τυλίξει λώρος το μωρό κλπ κλπ κλπ

lRZRp3.png

αμα περασεις πανω απο λαστιχο και μπουρδουκλωθεις και πεσεις πανω σε ενα σπληναντερο που το εχουν ψεκασει με αρωμα ανημερα του Αγιου Συμεων, το παιδι δηλαδη βγαινει με γκραφιτι στη μουρη??

αμα περασεις πανω απο λαστιχο και μπουρδουκλωθεις και πεσεις πανω σε ενα σπληναντερο που το εχουν ψεκασει με αρωμα ανημερα του Αγιου Συμεων, το παιδι δηλαδη βγαινει με γκραφιτι στη μουρη??

Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!!!!

Καλά έγραψες πάλι!!!!!!!!!!!!!

an1cA8h0g411210Mjg1ZGx6fDg3NjY3bGRhfE15IHN3ZWV0IEVsbGkgaXM.gif

Κι εγώ στο club με τις καούρες (απίστευτες καούρες όμως). Το πρώτο μου παιδί βγήκε με μαλλί μαύρο μέχρι τα φρύδια και τρίχες στην πλάτη και τα αυτιά, κοινώς μαϊμουδάκι(είναι και κορίτσι), πίστεψα ότι θα φάμε όλα μας τα λεφτά στα laser για αποτρίχωση. Ευτυχώς έπεσαν και είναι και ξανθούλα τελικά. Το δεύτερο (με καούρες από τον τρίτο μήνα) βγήκε με λιγότερο μαλλί και τώρα κοντεύει να μείνει φαλακρούλι το αγοράκι μου. Πάντως η μαμά μου με τις ίδιες καούρες με μένα γέννησε 3 παιδιά εντελώς γλόμπους!!!

Τα καλύτερα όμως τα άκουσα αφού γέννησα :

*Μην απλώνεις ρούχα βράδυ (δεν ξέρω γιατί)

*Μη δέχεσαι επισκέψεις βράδυ(πάλι δεν ξέρω γιατί)

*Μη φωνάζεις με όνομα το αβάπτιστο.

Καλά τα μην τα φιλάς κλπ δεν τα ακούω γιατί φιλάω τα μωρά μου από την ώρα που μου τα έδωσαν στην αγκαλιά...Επίσης είχα το ίδιο σχήμα κοιλιάς και την ίδια πάνω-κάτω εγκυμοσύνη και στα δύο μου παιδιά, αν και ήταν διαφορετικά φύλα...Ευτυχώς η πεθερούλα μου δεν έλεγε κανένα κουφό, ούτε απορούσε πως βλέπουμε το φύλο των παιδιών ή το βάρος τους, απλά καμάρωνε...

.png .png .png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...