Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επειγον ερωτημα

Recommended Posts

Kαλησπερα!

Εχω ενα πολυ επειγον ερωτημα

Εχω παντρευτει μια φιλη μου για καποιο λογο, και τωρα ηρθε η στιγμη που γενναει οχι το δικο μου παιδι γιατι οπως σας ειπα ειναι μονο φιλη μου

Τωρα στο μαιευτηριο τι πρεπει να κανω γιατι οταν καναμε τον πολιτικο γαμο δεν αναφερουμε πιο επωνυμο θα παρει το παιδι.

Φυσικα δεν θελω να παρει το δικο μου, γινεται αυτο?

Ειμαι πολυ αγχωμενος και καθε απαντηση βοηθειας θα την εκτιμησω ιδιαιτερα για το τι πρεπει να κανω

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!

Εχω ενα πολυ επειγον ερωτημα

Εχω παντρευτει μια φιλη μου για καποιο λογο, και τωρα ηρθε η στιγμη που γενναει οχι το δικο μου παιδι γιατι οπως σας ειπα ειναι μονο φιλη μου

Τωρα στο μαιευτηριο τι πρεπει να κανω γιατι οταν καναμε τον πολιτικο γαμο δεν αναφερουμε πιο επωνυμο θα παρει το παιδι.

Φυσικα δεν θελω να παρει το δικο μου, γινεται αυτο?

Ειμαι πολυ αγχωμενος και καθε απαντηση βοηθειας θα την εκτιμησω ιδιαιτερα για το τι πρεπει να κανω

Ευχαριστω

Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει ήδη αναφερθεί πριν τον πολιτικό ποιο θα είναι το επώνυμο του παιδιού? Και εγω πολιτικό έχω κάνει και όταν συμπληρώσαμε τα χαρτια (δε θυμάμαι αν ήταν στις άδειες ή στην αίτηση για τέλεση του γάμου) έπρεπε να δηλώσουμε το επώνυμο.

Τη ληξιαρχική πράξη γάμου την έχεις δει; Έκεί αναφέρεται αυτη η πληροφορία (εφόσον την έχετε δηλώσει).

Κατα τα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ναι την εχω μπροστα μου τωρα. Δυστυχως δεν αναγραφει αυτη την πληροφορια.

Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν μπορω να το αποφυγω.

Μπορω να δηλωσω και τα δυο επιθετα, δλδ της μαμας του και το δικο μου η δεν γινεται?

Ναι την εχω μπροστα μου τωρα. Δυστυχως δεν αναγραφει αυτη την πληροφορια.

Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν μπορω να το αποφυγω.

Μπορω να δηλωσω και τα δυο επιθετα, δλδ της μαμας του και το δικο μου η δεν γινεται?

οταν κάνεις πολιτικό σου δίνουν ενα χαρτί που λέγεται νομίζω πράξη ονοματοδοσίας τέκνου οπου και με αυτό πας στο ληξιαρχείο γιατί αναφέρει ποιο επίθετο θα έχει το παιδί. αυτό το δίνουν πάντα εκτος και αν σε σας εγινε κάποια λάθος.

M6bap3.png

cik1p3.png

Όπως είπανε και οι άλλες κοπέλες υπάρχει αυτή η πράξη ονοματοδοσίας στην οποία διαλέγεις ή μόνο το επίθετο του πατέρα ή μόνο της μητέρας ή και τα δύο. ¨Η θα το έχασες κάπου ή δεν ξέρω τι έγινε. Σίγουρα θα στο ζητήσουν στο ληξιαρχείο. Χωρίς αυτό δεν γίνεται. Αλλά κάποια λύση θα υπάρχει αν το χάσατε. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Λες ότι δεν θέλεις να πάρει το επίθετό σου και το καταλαβαίνω. Αυτό όμως θα είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι ότι νομικά είναι παιδί σου! Μόνο αν γίνει συμβολαιογραφική πράξη που να δηλώνει ο βιολογικός πατέρας ότι είναι δικό του δεν θα θεωρηθεί παιδί σου.

Διαφημίσεις

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε απο το δημαρχείο ή αν τα καταφέρετε να πάρετε τηλέφωνο (χλωμό βέβαια να βγάλετε ακρη τηλεφωνικα) και να δείτε τι έχει γίνει. Δεν είναι πολύ καλό που δεν θυμάστε να ρωτήσανε το επώνυμο των παιδιων γιατί μπορεί αυτόματα να βάλανε το δικο σου (κανονικά δεν επιτρέπεται βέβαια, πρεπει να ρωτάνε), όπως και να χει να το λύσετε τώρα για να είστε έτοιμοι για τη γέννηση.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...