Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλλαγη ενοριας...30 ευρω!!!!

boy'smam

Recommended Posts

Πηγα σημερα στην ενορια μου na παρω το χαρτι για να βαφτισω το παιδι αλλου και μου ζητησαν 30 ευρω!

Εχω γινει εξαλλη!ξερετε αν αυτο ειναι απο την αρχιεπισκοπη ή ο καθε παπας ζηταει οτι θελει?

στο πρωτο παιδι δεν μου ειχε ζητησει ο ιδιος παπας τπτ!

Δηλαδη οπως και να χει πρεπει να πληρωσω την εκκλησια?Γιατι?Εχει φτασει το παιδι μου 17 μηνων και δεν εχουμε καταφερει να το βαφτισουμε λογω οικονομικων και δικο μας και των νονων που τελικα δεν μπορουν γιατι εχουν παθει μεγαλο οικονομικο π[ατατρακ και θα μου το βαφτισει αλλος που κι αυτος εχει προβλημα και θα κανουμε τα εξοδα του μισα μισα!

Που ζουνε οι παπαδες?σε αλλη χωρα?

Λεφτα δεν του εδωσα,ειχα στο πορτοφολι μου 8 ευρω για να περασω 2 μερες!γαλατα και ψωμι δηλαδη!Του εδειξα τα ψιλα και του λεω δεν εχω και κατεβασε το κεφαλι και μου λεει καλα!

Του λεω δηλαδη αφου δεν θα παρεις λεφτα για την βαφτιση πρεπει να παρεις λεφτα για μια σφραγιδα?Δεν απαντησε εννοειται!

Διαφημίσεις

Εμένα πέρσι μου ειχαν ζητήσει 50 ευρώ!!! Τελικα πήγα σε άλλη εκκλησία πάλι εκτός ενορίας μας κ απλά δήλωσα την διεύθυνση της πεθεράς μου που κατοικούσε εκεί. Αλλά γενικά δεν μου ζήτησαν κάποιο χαρτί οπότε κ η πεθερά μου να μην ήταν ενοριτισσα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Εμένα μου είπαν οτι ήταν εντολή της αρχιεπισκοπης.

Αν ειναι απο την Αρχιεπισκοπη δεν θα επρεπε να εχει καποιο χαρτοσημο?Στο γαμο θυμαμαι χρειαζοντουσαν κατι χαρτοσημα-χαρτια δεν ξερω και γω τι αλλο και δωσαμε 50 ευρω.

Πτροσπαθησα να παρω την αρχιεπισκοπη αλλα αργησα και θα ξαναπαρω αυριο!

50 σου ζητησαν ε?Αν ηταν θα ζητησουν παντου τα ιδια λεφτα λογικα!

Αρχικά ήθελα να την κάνω στην Κηφισιά, μήπως γι αυτό η μεγάλη ταρίφα;;; Ανάλογα την εκκλησία;;; Ο άντρας μου τσαντιστηκε τόσο πολύ, που μου λέει ξέχασε το... Δεν ειναι μόνο το ποσο, αλλά η όλη λογική.... Μονίμως να δίνουμε λεφτά κ να βγάζουν όλοι από τα πάντα...

Διαφημίσεις

50 ευρώ μου ζήτησαν και μένα. Μητρόπολη Καισαριανής-Βύρωνος-Υμητού (αν δείτε τι πολυκατοικία ανακαίνησαν επι της Φορμίωνος θα πάθετε πλάκα!!!)

Πήγα σε άλλη ενορία (γονειών μου) και μου ζήτησε 20 ευρώ μαύρα (μου έδωσε κάτι βιβλία του ο παππάς)

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!