Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΒΑΠΤΙΣΗ

marinapapa

Recommended Posts

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΠΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΡΟΖ ---ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΚΑΙ ΕΚΜΕΚ-ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ-ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70-80---ΡΙΧΤΕ ΙΔΕΕΣ !!!

Διαφημίσεις

Για τόσα άτομα μπορείς να διαλέξεις κάποιες ταβέρνες στη Ρογδιά που έχουν καλό φαγητό. Για μουσική πρέπει να το κανονίσεις. Οι περισσότερες έχουν και παιδότοπο που είναι σούπερ χρήσιμος.

Ναι θα δω και προς την Ρογδια -- θελω να παω και στο Δεσποτικο Μαλάδες μου είπαν οτι ειναι ωραια τον γαμο τον ειχα κανει Αγραμπελη και μειναμε ευχαριστημενοι-

Ιδεες για διακοσμηση κοριτσια? κατι πρωτοτυπο?? καταστηματα με οικονομικα υλικα?? Λεω να ριξω και μια ματια στα τζαμπο.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλημερα....κ εγω ειμαι σε εναλαογη φαση κ αρχιζω να ψαχνω πρωτα μεσω ντερεντ κ μετα θα παω στην πολη. Για ηδη βαπτισης να φτιαξεις μονη σου πραγματακια μπορεις να πας κ στο Βεκρακη αλλα κ σε ενα μαξαζι κοντα στην καινουρια πορτα. Μολις εχω νεοτερα απο τη δικη μου ερευνα θα σε ενημερωσω. Φιλια. (παντως ακομη κ τα υλικα διακοσμησης συμφερει μεσω ιντενρετ ηπαραγγελια)

elbar TO TZAMΠΟ εχει αρκετα πραγματακια οικονομικα κουβαδακια μεταλικα απο 0,50 το μικρο εως 0,99 το πιο μεγαλο και πιστευω ειναι ιδανικα για τα ζαχαρωτα -- επισης πηγε η μητερα και ειδε ωραια πραγματα και για μεγαλες ποσοτητες στο paper pack στην ΑΝΩΓΕΙΩΝ-παρα πολυ οικονομικα - εγω θα χρειαστω μεγαλη ποσοτητα σε σταυρουδακια γιατι τα μαρτυρικα θα τα φτιαξω εγω--ΑΛΛΑ αυτο που δεν εχω βρει ειναι λουτρινα ζωακια σε καλη τιμη-θελω να τα χρησιμοποιησω για παιδικεσ μπομπονιερες-των μεγαλω οι μπομπονιερες ειναι πλεκτες απο την μητερα μου-αλλα για παιδικες σκεφτηκα κουτρινα και να βαλω smarties να κρεμονται μπομπο-Μηπως ξερετε οικονομικα λουτρινα οχι πολυ μεγαλα.στο ΤΖΑΜΠΟ ΔΕΝ ειχα και τον χρονο να ψαξω απο μια προχειρη ματια απο 2 ευρω ξεκινανε

Kai emeis tou xronou iouniou tha vaptiosoume th mikri mas. Tha to kanoume pano sthn Rogdia stin taverna To Rodi. Exei telio fagito, paidotopo, thea, kai kales times, mousiki esu prepei na to kanoniseis. O antras mou ekei doulevei stin xeimona.

Gia ulika kai egw phga sto paper-pack, einai ligo pio kato apo thn Omirolis. Exei kales times kai oti mporeis na fantasties. Parangeila kai merika pragmata apo to 123-mpomponieres.gr, mou to steilane me acs kai antikataboli.

Tis mpomponieres egw tha rapsw. Tha einai pougaki apo roz ifasma me aspra poua kai aspri satin kordela tha valw. Etsi tha mou kostizei ena pougaki 0,35 eurw, xwris koufeta. Koufeta tha parw apo thn savoidakis me sokolata kai portokali.

Gia diakomisi trapeziou tha fitaksw roz anemomiloi apo roz xartoni, tha parw apo to Jumbo metalika kouvadakia fouksia, tous gemisw me mikres petres kai ekei tha valw ta anemomiloi.

San thema dialeksame to roz me aspra poua.

Βικτωρια

Ειμαι Ουγγαρεζα παντρεμενη με Ελληνα.

qJKlp2.png

οποια μανουλα ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει προσωπικο μνμ.ασχολουμε με την διοργανωση εκδηλωσεων και εχω ρουχαλάκια περυσινα καθως και όλο το σετ της βαπτισης και του γαμου σε πολυ χαμηλες τιμές. ακομα αν θελει καποια υλικα η κουφετα κλπ μπορω να της τα προμηθευσω σε τιμες χονδρικης που τα παιρνω εγω ξεροντας οτι είναι ζορικες εποχές για όλους μας!!!

• 5 months later...

Γεια σας και από εμένα. Εγώ βρήκα φτηνά κουφέτα από ένα κατάστημα - αποθήκη στη Θέρισσο, στην οδό Πτολεμαίων 25, αρχή Θερίσου, 1η πάροδος αριστερά - απέναντι από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο.

Το έχει ένας πολύ εξυπηρετικός κύριος - πράγμα που μετράει στις μέρες μας - και έχει μεγάλη ποικιλία σε κουφέτα σε πολλές γεύσεις, τούλια σε τόπια που τα κόβει σε οποιαδήποτε διάσταση και πολλές έτοιμες δεμένες μπομπονιέρες για να πάρει κανείς ιδέες και να τις φτιάξει μόνος του. Το τηλ του είναι 2810257663. Ενδεικτικά σας αναφέρω πως τα κουφέτα με αμύγδαλο σε διάφορες γεύσεις τα έχει 11,50 ευρώ!!!!!!!! Και από δοκιμή.... άλλο τίποτα!!!!!!!

KATERINAL

Διαφημίσεις

κουφετα πηρα τελικα κοριτσια απο το ΜΟΥΣΕΣ με 10 ευρω το κιλο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ επισης να σας πω οτι βρηκα γλυκα για την εκκλησια σε πολυ καλη τιμη 1,10-1,25 απο τον ΣΠΥΡΙΔΩΝ στο ΚΟΚΚΙΝΙ εψαξα παντου και η καλυτερη τιμη ηταν εκει χθες μας εφτιαξε δειγματα για να επιλεξουμε και ηταν σουπερ προφιτερολ και εκμεκ και μας τα παραδιδει στην εκκλησια.ΑΥΤΑ!!! μαρτυρικα εφτιαξα εγω κατι φανταστικα με περλες βραχιολια για τις γυναικες για τα παιδια με καουτσουκ και για τους αντρες με μπλε καουτσουκ