Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλλο και τουτο παλι...

Recommended Posts

Σημερα πηγα στην γιατρο μου για την προγραματισμενη επισκεψη,και της ειπα οτι εχω κατι πονακια κατω απ το στηθος στα δεξια μου διπλα στο στομαχι..Μου ειπε οτι πρεπει να το παρακολουθησουμε και αν συνεχιστει ο πονος να κανω υπερηχο χολης,κι οτι σε αρκετες εγκυμονουσες παρουσιαζεται αυτο το προβλημα λογω ορμονικων διαταραχων..(το ιδιο ειχε παθει και η πεθερα μου στην πρωτη της εγκυμοσυνη) :shock::( Μηπως καμμια κοπελα εχει το ιδιο προβλημα?Αυτο μου ελειπε τωρα,να τρεχω και για την χολη.. :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Κορινακι μου θυμαμαι οτι κατι παρομοιο ειχε αντιμετωπισει η Νικη μετα τη γεννα ομως. Στειλε της ενα πμ μηπως μπορει να σε διαφωτισει σχετικα. Καπου ειχε ποσταρει κιολας, θα ψαξω να στο βρω.

ωχ μωρε μην ανησυχείς

μα γιατι μας τρελαίνουν οι γιατροί ? :evil:

κι εγώ το ένιωθα αυτόν τον πόνο που νιώθεις και ήταν πολύ ενοχλητικός!

βέβαια τον ένιωθα γύρω στον 4ο μήνα αλλά ίσως και νη μην έχει σημασία

με πονούσε καμμια εβδομάδα αλλά ότνα το είπα στον γιατρό μου με καθυσήχασε μου είπε ότι είναι λογικό για να χωρέσει το μωράκι μεσα στην κοιλιά όλα τα όργανα σου μετατοπίζονται άρα μπορεί να προκαλεί και πόνο

υπομονή ,δες πως πάει αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα σε περάσει

απλά μην το σκέφτεσαι!!! :wink:

Διαφημίσεις

Υπερηχο δεν εκανα,αλλα κοριτσια,δεν με βλεπω να τον γλυτωνω.Πηρα και παυσιπονο σημερα(μου το πε η γιατρος)αλλα ωρες ωρες μου δινει κατι σουβλιες,που πεταγομαι!Συν οτι εχω συνεχως εναν ενοχλητικο πονο εκει..Αυτο εχει ξεκινησει εδω και κανα 1 1/2 μηνα οχι τοσο εντονα οσο τον τελευταιο καιρο..Οσο παει και χειροτερευει..Μακαρι να ειναι το μωρο που σπρωχνει τα οργανα αλλα φοβαμαι μην ειναι η χολη και μπω σε περιπετειες.. :(

Υπερηχο δεν εκανα,αλλα κοριτσια,δεν με βλεπω να τον γλυτωνω.Πηρα και παυσιπονο σημερα(μου το πε η γιατρος)αλλα ωρες ωρες μου δινει κατι σουβλιες,που πεταγομαι!Συν οτι εχω συνεχως εναν ενοχλητικο πονο εκει..Αυτο εχει ξεκινησει εδω και κανα 1 1/2 μηνα οχι τοσο εντονα οσο τον τελευταιο καιρο..Οσο παει και χειροτερευει..Μακαρι να ειναι το μωρο που σπρωχνει τα οργανα αλλα φοβαμαι μην ειναι η χολη και μπω σε περιπετειες.. :(

αν έχεις τόσο πολύ καιρό τοτε καλύτερα να το κοιτάξεις :wink:

Κι έγώ το είχα αυτό το πρόβλημα στον 5ο μήνα. Τώρα είμαι στον 6ο. Ο γιατρός μου είπε ότι η μήτρα καθώς μεγαλώνει, πιέζει το έντερο που έχει ανέβει. Για κανά μήνα μου παρουσιαζόταν συχνά αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει σταματήσει.

Διαφημίσεις

Αγαπουλιτσα μου, να το κοιταξεις σοβαρα και να μην το καθυστερισεις καθολου. με επιασε κολικος 20 μερες μετα απο τη γεννα και δεν μπορουσαν να την αφαιρεσουν λογω καισαρικης που ειχε προηγηθει.Τελικος την αφαιρεσα μετα 50 μερες απο την γεννα.Η εξεταση δεν ειναι επιπονη, θα πρεπει να κανεις εξεταση αιματος να δεις της τιμες απο τις τρανσαμινασες...

Οσο εισαι εγκυος δεν μπορουν να σου δωσουν φαρμακα.Εσυ θα πρεπει να προσεχεις την διατροφη σου. Δεν με αφηναν να παρω καθολου λιπαρα ουτε απο γαλακτομικα. Για αυγα και χορταρικα-λαχανικα πρασινα ουτε λογος. Κοτοπουλο και ζητω το κοτοπουλο!!!!!

Αλλα μπορει οντως να ειναι απο την πιεση που ασκει το μωρο στα κοιλιακα σου και να μην ειναι τιποτα.

Σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αλλα ελενξε το σε παρακαλω...

φιλια πολλα και με το καλο το παιδακι σου

οτι χρειαστεις χτυπα πμ...

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Εχτες δεν πονεσα καθολου,σημερα λιγα πραγματα.Θα το παρακολουθω για λιγες μερες και θα ενημερωσω και την γιατρο μου για να μου πει τι να κανω(αν χρειαζεται να κανω κατι).Εχτες βεβαια,παρατηρησα κατι και μου εχουν μπει υποψιες οτι μπορει οι πονοι εκει να προερχονται κι απ το εντερακι μου,συν τις πιεσεις του παιδιου.Το λεω αυτο γιατι εχτες πηγα τουαλετα(μετα απο 3 μερες που ειχα να παω)και μετα δεν με ποναγε στο σημειο που με πονουσε τις προηγουμενες μερες.Μπορει να ειναι κι απ αυτο.Μακαρι δηλ να ειναι,για να μην μπω σε περιπετειες.