Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμφύσεις σαλπίγγων

candycandy

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Η σαλπιγγογραφία μου έδειξε πλήρη διαβατότητα στην αριστερή σάλπιγγα αλλα περικωδωνικές συμφύσεις στην έξοδο της δεξιάς (υπαρχει όμως βατότητα γιατι βγήκε το υγρό). Απ' ότι μου είπε και η γιατρός μου αλλά και άλλοι γιατροί που ρώτησα, η σαλπιγγογραφία είναι καλή και δεν δείχνει υπογονιμότητα. Εγώ όμως φοβάμαι γιατι απο χθές έχω διαβάσει πολλά για εξωμητριες κυήσεις όταν υπάρχουν συμφύσεις... Βέβαια οι δικές μου μάλλον είναι μικρές (αν και δεν έκανα λαπαροσκόπηση για να ξέρω το ακριβές μέγεθος του προβλήματος) και 2 ακτινολόγοι μου είπαν πως πολλές γυναίκες έχουν...

Καμια εμειρία????

XO0jp3.png

Διαφημίσεις

ΞΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ.Η ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ. ΕΙΧΕ 3 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΚΩΔΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΑΜΦΩ (ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ) ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΩΜΕΝ.

gzTDp3.png

Και οι δύο είναι διαβατές, αλλά στην έξοδο της μιας βρήκαν περικωδωνικές συμφύσεις.

Ρενάτα, γιατι θα τις αφαιρέσεις? Στο είπε ο γιατρός σου? Γιατι εγώ έδειξα τη σαλπιγγογραφία σε 3 ακτινολόγους (που έχουν δεί άπειρες ...) και μου είπαν πως δεν είναι τίποτα σπουδαίο...Και η γυναικολόγος κατι τέτοιο μου είπε...

XO0jp3.png

ΘΑ ΤΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

gzTDp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πριν ένα 6μηνο εξωμήτριο κύηση και από ό,τι αποδείχτηκε από το χειρουργείο η δεξιά σάλπιγγα ήταν γεμάτη συμφύσεις.Ευτυχώς η αριστερή είναι πολύ καλή!!!Να σου πω με φοβίζει αυτό που είπες ότι έχεις συμφύσεις.Αν σου είναι εύκολο προσπάθησε να παρακολουθείς πότε έχεις ωορρηξία από την καλή πλευρά για να πετύχεις σύλληψη,γιατί οι πιθανότητες υπάρχουν για εξωμήτριο εφόσον έχεις συμφύσεις...Προσοχή είναι από τις χειρότερες εμπειρίες!Καλή επιτυχία

Λυπάμαι πολύ για την εξωμήτριο κύηση...Εϊχες κάνει σαλπιγγογραφία πριν; Ήξερες δηλαδή πως είχες συμφύσεις; Τελικά η δεξιά σου σάλπιγγα;

XO0jp3.png

Εγώ είχα πριν ένα 6μηνο εξωμήτριο κύηση και από ό,τι αποδείχτηκε από το χειρουργείο η δεξιά σάλπιγγα ήταν γεμάτη συμφύσεις.Ευτυχώς η αριστερή είναι πολύ καλή!!!Να σου πω με φοβίζει αυτό που είπες ότι έχεις συμφύσεις.Αν σου είναι εύκολο προσπάθησε να παρακολουθείς πότε έχεις ωορρηξία από την καλή πλευρά για να πετύχεις σύλληψη,γιατί οι πιθανότητες υπάρχουν για εξωμήτριο εφόσον έχεις συμφύσεις...Προσοχή είναι από τις χειρότερες εμπειρίες!Καλή επιτυχία

ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΥΗΣΗ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΛΑΛΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ. ΤΙΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ? ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ?

gzTDp3.png

Διαφημίσεις

Σόρυ για την καθυστέρηση!!Δεν είχα 6μηνη εξωμήτριο κύηση,πριν έξι μήνες το έπαθα, ήμουν 1,5 μηνών περίπου.Δεν είχα κάνει σαλπιγγογραφία,γιατί είχα σύλληψη με την πρώτη κι έτσι δεν είχα πονηρευτεί.Η σάλπιγγα αφαιρέθηκε δυστυχώς γιατί ήταν γεμάτη συμφύσεις και είχε πιάσει και τη μήτρα στα δεξιά.Ευτυχώς η άλλη σάλπιγγα ήταν υγιής χωρίς συμφύσεις.Κι έτσι τώρα τον Απρίλη που έρχεται ξεκινώ πάλι προσπάθειες!!!Ήταν δυσάρεστη εμπειρία γιατί ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα.Δυστυχώς αυτά είναι τυχερά που λένε...

Είμαι σίγουρη πως τώρα πλέον ολα θα πάνε καλά! :-)

Άλλωστε γιατι να μην πάνε; Με μια σάλπιγγα γίνονται άνετα παιδιά! Ανατομικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλέον κι αφου συνέλλαβες με την πρώτη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Καλή επιτυχία!

XO0jp3.png

Κορίτσια μου γλυκά,σας ευχαριστώ θερμά!Έτσι λέει και ο γιατρός μου!Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί που λένε!Ελπίζω σύντομα να έχω ευχάριστα και να σας τα ανακοινώσω!Και σε σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...