Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!

Είμαι έγκυος στο 2ο παιδί στον 6ο μήνα και με έχουν πιάσει πολλές φοβίες!

Δεν ξέρω άν φταίει η εγκυμοσύνη και οι ορμόνες και θά'θελα να δώ άν νιώθει κάποια σαν και μένα.

Φοβάμαι μήπως κάτι κακό συμβεί όχι σε μένα αλλά στον άντρα μου, στην κόρη μου, στους γονείς μου... με το αυτοκίνητο, το μηχανάκι κτλ.

KATERINAL

Διαφημίσεις

Οι ορμόνες σου ειναι αλλά καλό θα ειναι να σταματήσεις να διοχετεύεις την ενέργεια σου σε τόσο αρνητικές σκέψεις γιατι στο τέλος μπορεί να συμβεί κάτι κακό. Δέξου το γεγονός οτι ειναι καθαρά θέμα ορμονών και να προσπερνάς τις κακές σκέψεις λέγοντας οτι ειναι χαζομάρες

Οι ορμόνες σου ειναι αλλά καλό θα ειναι να σταματήσεις να διοχετεύεις την ενέργεια σου σε τόσο αρνητικές σκέψεις γιατι στο τέλος μπορεί να συμβεί κάτι κακό. Δέξου το γεγονός οτι ειναι καθαρά θέμα ορμονών και να προσπερνάς τις κακές σκέψεις λέγοντας οτι ειναι χαζομάρες

Αυτό κάνω, δεν τις αφήνω να με επηρεάζουν.

KATERINAL

Εμένα πάντως δε μου πέρασε όταν γέννησα, ίσα-ίσα που νομίζω ότι χειροτέρεψα τώρα που έχω το μωρό.Σαν ελεύθερη ήμουν ατρόμητη θα έλεγα, κυκλοφορούσα έξω όλες τις ώρες και σε όλες τις περιοχές χωρίς ιδιαίτερη αίσθηση του φόβου και σα φοιτήτρια έμαθα να είμαι και πολύ ανεξάρτητη.Με το που έμεινα έγκυος είναι σα να άνοιξε μια πόρτα και να βγήκαν όλες οι φοβίες μαζεμένες.Άρχισα να φοβάμαι τους κλέφτες, τα αεροπλάνα, τα τροχαία, τις αρρώστιες,τους σεισμούς, τις θεωρίες περί καταστροφής του πλανήτη και άλλα που δε με προβλημάτιζαν νεότερη.Με το που γέννησα, ήρθαν να προστεθούν και άλλα που είχαν να κάνουν με το μωρό. Δε μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε σημείο να το μεταδίδω στο παιδί (έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ), ευτυχώς είναι ένα πολύ χαρούμενο, γελαστό και ζωηρό πλάσμα, αλλά μέσα μου ουσιαστικά βασανίζομαι. Από τη μία το δικαιολογώ , διότι πλέον έχω την ευθύνη και για μία άλλη ζωή εκτός από τη δική μου κι επίσης η εποχή μας δε βοηθάει κάποιον ιδιαίτερα να αποβάλλει τις φοβίες του με όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά από την άλλη ξέρω ότι αν δεν είμαι ψύχραιμη δε θα μπορέσω να λειτουργήσω σωστά αν χρειαστεί. Θα ταν πολύ εύκολο να σου πω να μην αγχώνεσαι και ότι κάνεις κακό στο μωρό και ότι φταίνε οι ορμόνες, αλλά σαν ομοιοπαθούσα δεν ξέρω πραγματικά αυτό πως γίνεται να εφαρμοστεί τελικά.

κοριτσια επειδη κ γω ετσι ειμαι κ ειδικα με τους σεισμους σε εσχατο σημειο

σκεφτομαι καποια πραγατα κ μου περναει οπως :

κοιταω γυρω μου χαλαρες κ ευτυχισμενες οικογενειες, και κανω παρεα μονο με ανθρωπους θετικους κ αυτα που σκεφτομαστε εμεις τα θεωρουν χαζομαρες κ καλα κανουν γιατι να εμεις που ειμαστε ετσι τι καταλαβαινουμε???????

επισης σκεφτομαι ότι όσο εγω αν χανω το καιρο μου με ηλιθιες σκεψεις ο χρονος περναει κ τελικα τιποτα δεν γινεται κ ότι τελικα απλα περνανε ωραιες στιγμες κ γω δεν τις χαιρομαι

γιατι στη τελικη ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

οπότε κοριτσια τσαμπα αγχωνομαστε η ζωη ειναι μικρη κ πρεπει να χαρουμε τη καθε στιγμη

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

φοβιες? δεν υπαρχει κακο ενδεχομενο που να μην εχω ψαξει στο ιντερνετ για το μωρο! ο γιατρος μου απαγορεψε να ξαναδιαβασω το οτιδηποτε!

μου λεει: αφου τα ξερεις ολα εμενα με χρειαζεσαι σε κατι?

οι ορμονες φταινε κοριτσι μου ,αστα να πανε,εχουν πιασει κορυφη!!

αναστασια