Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ca 125 καρκινικος δεικτης

Recommended Posts

Κοριτσια ειχα ινομυωμα 7-8 ποντων και μου εκανε καρκινικο δεικτη ca 125 και ηταν 120 με οριο 35.Ενω ημουν εγκυος 8 εβδομαδων.Ταωρα στην 9η απεβαλα τελικα. Εχει κανει καμια που ειχε ινομυωμα τετοιο δεικτη?Ολοι οι αλλοι γιατροι μου ειπαν οτι αυτο δεν το μετραμε στην εγκυμοσυνη. Αυτος γιατι το μετρησε? Τι γινεται δεν ξερω. Ξερει καποια? Να το ξαναμετρησω και ποσο καιρο μετα στρωνει ο οργανισμος μετα την αποβολη?

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ για τη χαμένη εγκυμοσύνη... Μήπως πρώτα πρώτα να κοιτάξεις μήπως πρέπει να αφαιρέσεις το ινομύωμα? Επίσης πώς είσαι σίγουρη ότι ο αυξημένος δείκτης οφείλεται στο ινωμύωμα?

it's never too late to start all over again

Καλησπερα!

Λυπαμαι πολυ για τη χαμενη εγκυμοσυνη σου!Μη σε παρει ομως απο κατω.Τhink +.οσον αφορα τον καρκινικο δεικτη,οι εξωσωματικοι ιατροι τον μετρανε ως ενδειξη ενδομητριωσης.Μερικοι ιατροι για να εξαλειψουν την πιθανοτητα ενδομητριωσης(και να αυξησουν την πιθανοτητα επιτυχιας της εξωσωματικης),αν ο δεικτης ειναι πανω απο 10-12,σου προτεινουν λαπαροσκοπηση(=3500Ε),αλλοι ανησυχουν οταν ο δεικτης ειναι πανω απο 35.Η τιμη σου ειναι τσιμπιμενη,οποτε συζητησε με τον ιατρο σου το ενδεχομενο ενδομητριωσης και τους τροπους αντιμετωπισησς της.

Απ ότι ξέρω η αυξημένη ca 125 σε εγκυμοσύνη είναι φυσιολογική. Δεν νομίζω πως θα πρέπει να ανησυχείς, ούτε σχετίζεται με την αποβολή.

Εκτός εγκυμοσύνης μπορεί να σημαίνει ενδομητρίωση ή καρκίνο των ωοθηκών.

Λυπάμαι πολύ για την αποβολή σου, το έχω περάσει και ξέρω πως είναι……..

Σου εύχομαι σύντομα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Λυπάμαι πολύ για τη χαμένη εγκυμοσύνη... Μήπως πρώτα πρώτα να κοιτάξεις μήπως πρέπει να αφαιρέσεις το ινομύωμα? Επίσης πώς είσαι σίγουρη ότι ο αυξημένος δείκτης οφείλεται στο ινωμύωμα?

επειδη υπαρχει πιθανοτητα να ξαναβγει ινομυωμα και δεν ξερουμε που μου ειπε η τωρινη μου γιατρος οτι συνεχιζουμε ετσι και θα δουμε. τι να πω? δεν ειμαι σιγουρη οτι οφειλεται στο ινομυωμα αποκλειστηκα απλα εκει το απεδωσε ο συγκεκριμενος γιατρος. απλα ολοι μου ειπαν πως αυτο δεν το μετραμε στην εγκυμοσυνη. δεν ξερω.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Λυπαμαι πολυ για τη χαμενη εγκυμοσυνη σου!Μη σε παρει ομως απο κατω.Τhink +.οσον αφορα τον καρκινικο δεικτη,οι εξωσωματικοι ιατροι τον μετρανε ως ενδειξη ενδομητριωσης.Μερικοι ιατροι για να εξαλειψουν την πιθανοτητα ενδομητριωσης(και να αυξησουν την πιθανοτητα επιτυχιας της εξωσωματικης),αν ο δεικτης ειναι πανω απο 10-12,σου προτεινουν λαπαροσκοπηση(=3500Ε),αλλοι ανησυχουν οταν ο δεικτης ειναι πανω απο 35.Η τιμη σου ειναι τσιμπιμενη,οποτε συζητησε με τον ιατρο σου το ενδεχομενο ενδομητριωσης και τους τροπους αντιμετωπισησς της.

ολοι οι αλλοι(εκτος απο αυτον που με εστειλε να κανω αυτη την εξεταση) μου ειπαν οτι αυτο δεν ειναι αξιοπιστο και πολλα αλλα. οτι αυτο ανεβαινει στα τελευταια σταδια καρκινου οτι πολλοι εχουν καρκινο και δεν εχουν καν ανεβασμενο δεικτη. Α πλα αυτος με εβαλε σε σκεψεις. Τοσο να ηθελε να παρει λεφτα? τι να πω? Θ α το παρακολουθησω αλλα μαλλον πρεπει να το κανω ξανα σε 1,5-2 μηνες οταν ισσοροπησουν οι ορμονες μου. Αγχωθηκα παρα πολυ και περιμενα και αποτελεσματα χοριακης τοτε και αντι για αλλο τρελαθηκα με αλλο. Α δεν ηταν εξωσωματικη ομως.