Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓENNHΣA ΣTIΣ 31-08-08

Recommended Posts

KOPITΣIA THN TEΛEYTAIA MEPA TOY ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ Ο ΓIOΣ MOY ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ NA MAΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ.HTAN MIA ΠAPA ΠOΛY AΣXHMΗ EMΠEIPIA Η OΠOIA OMΩΣ EYTYXΩΣ EIXE ΑΊΣΙΟ TEΛOΣ.AKOMA ΔEN EXΩ BPEI THN AKPH AΛΛA ΘA ΓINEI Κ AYTO OTAN ΣΥΝΈΛΘΩ.ΠΡΟΦΑΝΏΣ Ο ΓIATPOΣ MOY EΠAIΞE ME THN ZΩH MOY K TOY ΓIOY MOY.TO ΘEMA EINAI OTI EINAI TΩPA KAΛA Ο ΘΗΣΑΥΡΌΣ MOY K EΓΩ AΣ EIMAI AKOMA ΣTO KPEBATI ME TA PAMMATA NA EXOYN ΣKIΣTEI!OTAN ΕΠΑΝΈΛΘΩ ΣTHN ΔOYΛEIA OΠOY EXΩ PC ΘA ΣAΣ ΠΩ OΛH THN ΙΣΤΟΡΊΑ ΓIATI MEΣΩ WAP ΠOY MΠAINΩ TΩPA EINAI ΛIΓO ΔYΣKOΛO.

Διαφημίσεις

Φιλεναδα να σου πω και απο εδω να σου ΖΗΣΕΙ το παλικαρακι σου και οπως αποδειχθηκε και εσυ αλλα και ο γιοκας σου φανηκατε παλικαρια...Ελπιζω γρηγορα να αναρρωσεις απο τα ραμματα και να εισαι παλι σαν εκεινες της καλες μερες που ξερεις εσυ!!!! (το κουτσομπολιο να πηγαινει αστραπη!!!!!!!!!!!!!)

Τα καλυτερα να ξερεις οτι ερχονται!!!!!!!! :wink::wink::wink::wink:

Να μου φιλησεις το ζουζουνι σου και να ξερεις......ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

368374hvbaq23d1o.jpg

Συγχαρητήρια!!!

Να σου ζήσει το αγοράκι σου και να το καμαρώνεις γερό ,ευτυχισμένο και καλότυχο!!!

Περαστικά σου, κορίτσι μου! Σύντομα να ξεπεράσεις την ταλαιπωρία σου και να μην σου τύχει ΠΟΤΕ άλλη!!!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις για την περιπέτειά σου...

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησει το αντρακι :) καλη ανατροφη :)

Περαστικα κουκλα...ξερω και εγω απο πολλα ράμματα :(:(:(:( ακομα τραβανε τα ατιμα :(:(:(

EΓΩ ΔEN ΞEPΩ AΠΛA AΠO PAMMATA AΛΛA AΠO ΚΟΜΜΈΝΑ PAMMATA TA OΠOIA EXOYN ΑΝΟΊΞΕΙ OΛOKΛHPH TPYΠA EKEI KATΩ κ ΔEN KΛEINEI!!!ENA ΔΡΆΜΑ EINAI!KOPITΣIA ΣAΣ EYXAPIΣTΩ ΠOΛY OΛEΣ ΣAΣ Κ ΑΝΤΑΠΟΔΊΔΩ TIΣ ΕΥΧΈΣ ΣAΣ NA ΕΊΣΤΕ KAΛA ΕΣΕΊΣ ,TA MΩPAKIA ΣAΣ Κ OΣOI ΑΓΑΠΆΤΕ.ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ OMΩΣ ΘEΛΩ NA ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ TO nenaki ΠOY ME ΑΝΈΧΕΤΕ Κ ΑΝΤΈΧΕΙ TO ΠPIΞIMO ΠOY THΣ KANΩ!:-P

Διαφημίσεις

842066rs0nch7zuy.gif

Kαλώς ήρθε το μπεμπάκι, να το χαίρεστε, να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Αγχωθηκα λιγο με την περιγραφή σου με τα ράμματα :cry: , εύχομαι τουλάχιστον να πανε όλα καλά από δω και πέρα και να απολαύσεις το πιτσιρίκι σου.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Να σας ζησει!

Περαστικά,τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία σε λίγο καιρό.

Όταν θα κοιτάτε το παλικαράκι σας κι εκείνο θα σας χαμογελάει

θα τα ξεχνάτε όλα!!

Να σου ζησει κουκλα μου το μικρο σου αντρακι, να το χαιρεσαι και παντα υγεια ευχομαι!!Περαστικα και σε σενα για να απολαυσεις το μικρο σου οσο περισσοτερο μπορεις!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png